Onsdag.

Tjaa :) Ännu en onsdag och ännu en vääldigt lång sovmorron vart det för mig, inte bra,inte bra. Plus att när jag väl går upp ser jag att jag fått brev från skolan, skriftlig varning :| HEELL NOO! Fick panik och var tvungen att fixa iordning mig fort och dra till skolan då det stog att jag måste ha 100% närvaro nu annars ryker studiebidraget. Okej det ligger på 1050, inte mycket men när de är ungefär allt man får också så vill man gjärna ha dom pengarna.

Så väl i skolan har vi bara en lektion kvar som jag missat nästan halva på, okej den är 3 timmar så hann me det messta ändå som tur var. Sen drog jag hem och såg att jag fått mina skolfoton, ÄNTLIGEN täntke jag asglad. Öppnar dom me stora förhoppningar om att jag blivit bra på enfotot. WHAT?! inga kort på mig ??? ..Jag hade bara fått katalogen och gruppfotot och jag hade beställt hela paketet. Så me all ilska ringer jag till det där jävla svenskt skolfoto och skäller på killen i telefonen att dom fan borde ha koll på sånt där. Så han kollar snabbt upp vad som blivit fel och säger me all förvåning: Vi har inga kort på dig, du har inte varit och tagit några kort. Oj.oj fyfan va irriterad jag vart och utbrister: vafan ere du säger? Sen vart jag kopplad till huvudkontoret där en tant som är ännu mer förvirrad inte kan göra nånting åt saken och dom har inga namn på fotografen eller nånting. Blä, vilket system det verkar vara asså. Men efter många om och men så kom hon fram till att jag skulle höra av mig igen imorron så skulle hon se om hon hittat något, och det är bäst för henne att hon gör också. Sista året i plugget ska man väll ändå ha sina skolfoton..haha.

Sen drog jag iaf vidare me bussen och mötte upp tina och vidare till PH ( pizzahouse för dom som inte känner till nynäs ). Hon skulle vara nyttig och ta en sallad medans jag skulle tjocka pizza tills pizzaägarn övertalade henne till pizza med, det var vi värda..En varsin turbo :D Oj oj, godaste pizzan. Sen en snabbis in till kvantum tills jag lyckats övertala min låssasfar att komma och hämta mig. Sen vart det bara myspys hemma och kolla lite tv och så :)

Men nu ska jag nog röra mig vidare mot sängen så jag hamnar i säng någorlunda iaf, måste lägga om mina sovanor något. Aja Gonatt :) Puss&kram!

Tisdag.

Måste börja med att säga grattis till mike :D Äntligen 18 plus att du klara teorin. Massa grattis!

Annars har det vart en ap-tråkig dag. Vart i skolan sen hemma bara och ifersej lagat väärldens godaste makaronipudding, shit asså. Jag är verkligen fetingbra, hade i värsta grejerna, något onyttig kanske men god som fan. :P Sen har jag kollat på desperata husfruarna nyss, så bra!

Öhum, fan finns inget mer att skriva, hjärnstopp. haha ..Lägger upp 2 bilder istället från nya kameran. Puss&kram!


Mina ögon :)
image14

JAG,JAG,JAG
image15

Ledig måndag.

Tjaa världen. Idag var jag ledig från skolan eftersom jag va där på öppet hus i lördags, skönt som fan. Så jag sov ända till kl 11 sen tog jag 2 tåget till söder och mötte upp mamma på sös. Hon hade vart där på nån undersökning så efter det drog vi vidare och gick runt på söder i massa affärer, hittade inte så mycket faktist. Köpte bara ett par örhängen och en skön myströja typ. Sen gick vi och käkade på söderhallarna, så jävla mycket mat man får där på ett ställe asså. Vi tog lasagne och tallriken va helt fullproppad med mat asså, jag orka knappt hälften och jag brukar käka rätt bra ändå lixom, så verkligen att rekommendera kommer inte ihåg va just det hette bara, men dom hade massa gott. Sen tog vi tunnelbanan vidare iaf in till centralen och gick en sväng på drottningatan en snabbis, hittade inte så mycket. Skulle verkligen behöva ett par vinterstövlar men icke, fanns inga bra alls :/. Aja sen åkte vi till farsta och mötte upp min låssasfarsa så åkte vi hemåt, så nu hamna jag här :).

Och imorn är det skola IGEN, fan vad jag längtar efter lov nu! Bara stå ut en månad till ungefär. Aja, nu ska jag ta nåt och käka. Ha det najs. Puss&kram!

Ensamhet.

Det är verkligen något av det värsta för mig och på något sätt börjar det komma till den gränsen då jag verkligen mår dåligt av det för att jag vart så van att alltid ha någon. Varför är man såhär? Varför binder man upp sig så jävla mycket på en person, varför är man så beroende av att ha någon annan och inte klara sig själv? Efter 4 år tycker jag att jag borde lärt mig nånting av dom misstag man gjort med killar och tycka att det är skönt att vara själv, men nej. Jag trivs inte själv så är det bara, speciellt inte nu vid den här årstiden. Och alla snackar om att man alltid har sina kompisar, aa visst men det är fortfarande långt ifrån samma sak som att mysa med någon man verkligen tycker om på det där speciella sättet och som man verkligen vet känner detsamma för en, den där spänningen som finns emellan,allt. I really fucking miss it ...

Söndag.

Fan har inte känt sån besvikelse på länge. Hur faan kan man vara så dum? Efter alla miljoner jävla gånger som du har gjort samma sak, efter allt vi gått igenom, efter alla jävla snack vi haft dagen efter ? Du måste själv inse nångång att du inte klarar av alkohol. Du har förstört dig själv FÖR jävla mycket för det. FAN asså, jag trodde verkligen att du skulle klara det och att allt skulle gå bra den här gången efter att vi snackat och du sa att allt kändes på rätt spår, Varför i helvete blanda in alkohol då ? ÅÅH, det gör mig så förbannad att du förstör ditt liv så sjukt mycket med tanke på att jag vet att du är en sån jävla snäll och vettig person i vanliga fall, men både du&jag och många andra nu vet att du blir som en helt annan människa. Jag kommer ihåg att jag kunde t.o.m kolla in i dina ögon och jag såg inte ditt vanliga jag, för det var nån helt annan i dom ögonen, och absolut INGEN vill se den personen i dig. Jag vet inte ens varför jag fortfarande bryr mig, men jag har vart me så många ggr så det tar lika hårt varje gång, fast jag inte ens var med igår, och har kommit över allt. Du kommer inte ha nån kvar snart, förstå det!!! Ta vara på det du har för du har redan förlorat så jäävla mycket. Jag hoppas alla i din omgivning är medveten om vad du går för när du dricker alkohol för det är ingen rolig syn. Ta hand om dina problem på allvar nu förihelvete! Förstör inte mer för dig än vad du redan gjort!

Usch, va tvungen att få ur mig det där för det gör så ont i mig när en person som man brytt sig så mycket om och fortfarade bryr sig om förstör sitt liv så grovt. Nej, nu ska jag berätta om nå roligare istället så man kommer på lite bättre tankar. Festade ju igår här hemma me micka å några, mycket trevligt.Fick dessutom en mycket fin tavla av systra min, ett riktigt minne. Kollage på oss båda tillsammans :D Sen hade den skojjarn även införskaffat en rosa vän till mig haha, herregud :D. Sen fick jag tablettisar. Så fick jag en champagneflaska av emil&johanna. :D Så käkade vi smörgåstårtan å så sen va det ju tänkt att vi skulle in till stan men jag kände mig seg och micka hade feber å aa ..så det vart till att köra på tele ändå haha, det va faktist lite illa för att fylla 18 men vf kan ju dra ut på krogen närsomhelst nu så det spelar väll inte så stor roll. :) Plus att vi va på mix innan och micka går upp till kareokegubben å grabbar tag i micken : Ville bara säga grattis till jennie som fyller 18 år, välkommer upp på scen å sjung! NÅGOT pinsamt haha fyfan ..Men det var kul ..johanna stog å sjöng med mig som tur var iaf ..haha. Sen drog vi ju till tele där jag äntligen fick visa mitt jävla legg :P haha ..Så mingla vi runt lite där sen rörde jag mig hemåt å käka mer smörgåstårta sen slockna jag hah.

Så nu sitter jag hemma bara och tar det lungt. Ska nog hoppa in i duschen nu. Puss&kram!

Min födelsedag! :D

Nu är jag hemma igen..Vart så nöjd med håret, färgade lite brunt å sådära å klippte upp det lite. En liten men ändå stor förändring. :) Sen gick jag ner till rotundan där alla väntade, så satt vi där ett tag å drack lite och käkade planka ..mums! MEN, fan va sur jag va ..haha jag fick inte ens visa mitt legg! Och inte när vi gick till mix heller. Hade lust å bara trycka upp legget i fejjan på dom. haha ..Men men, imorn kanske :) Aja hursomhelst gick vi som sagt till mix sen och satt där och bara tog det lungt å drack lite tills alla skulle dra till tele. Men då hade allt typ segat ner och jag kände mig inte alls pigg på att dra dit och sen gå hem inatt i kylan och grejer, usch. Plus att jag kände mig jätteförkyld så det kändes som en bättre idee att röra mig hemåt och ta de lungt inför morrondagen. Jag fick en bra dag iallfall så det va helt okej :)

Nej om man ska röra sig mot sängen snart kanske..Ska ju upp på öppet hus i skolan imorn också *suck*. Fyfan vad jag har grejer att göra imorron, känner mig bara stressad. Men men, det blir nog bra. Får se om jag skriver nåt imorn. Gonatt allihoop :) Puss&kram!

P.S JAG ÄR 18 NUUU :D ..

MIN FÖDELSEDAG!

Äntligen! Japp, äntligen så är den efterlängtade 18-årsdagen här :D Har haft en supermysig dag änsålänge. Så ska jag snart ner på stan å fixa håret och sen käka middag me alla. Kan ju berätta att jag fick en helt ny superfin kamera på morronen när jag vakna, precis vad jag önskat mig. Sen fick jag pengar å lite sånt dära så jag är helnöjd.
Men nu ska jag käka lite tårta och fixa&trixa lite här innan jag ska gå ner. :D Ha en superdag allihop, för det tänker jag ha! PUSS&KRAM!

wtf?!

Haha, I caan fuuuck yooour booyfriend ...
Nej, men seeeriöst, killar är fan en omänsklig/okänslig varelse ( dom flesta iaf). Snacka om att alltid ha sin backup, men too bad boy! För jag tänker inte vara din iaf. Om inte din brud duger i sängen så inte mitt problem. HAH! Patetiskt beteende spec under dom omständigheter du står i, sorgligt. Aja, not my problem.

Annars har dagen vart nåågot seg och tråkig. Va i skolan och gjorde prov i näthandel, gick sådär men ett godkänt blire nog iaf. Sen va jag väärsta snabb på att göra klart uppgifterna, brukar oftast tycka dom är as sega och bara sitta å slöa mig igenom dom. Men idag hade jag värsta flytet å bara skrev på så jag va klar först t.o.m tror jag. *stolt* ^^/. Sen åkte jag med emma och thom för dom skulle göra rent crossen osv,sen schussa dom hem mig så fastnade jag här, oooovanligt jennie! Men jag ska faktist göra klart en uppgift i praktisk marknadsföring B idag också. Så ska göra nån nytta iaf, sen ere ju girlylicious ikväll så det blir bara lungt lungt. Det lär jag ändå behöva inför helgens bravader haha :D Å på fredan när jag fyller år ska vi dessutom in till älvsjömässan med skolan på nån utbildningsmässa me typ 20 000 andra människor. Rätt kul :)

Aja, nu hade jag inget mer å komma med. Ska försöka bli klar me läxaan ..hehe. Puss&kram!

mycket bra sagt av en marika!

Måste bara skriva ner dom bra ord hon sa för dom passade verkligen så bra in på den personen, ;

"han kanske e en sån där människa.. en onåbar människa..som man aldrig kan komma in på livet? "

Tisdag.

jahapp, så  va man här igen. Utvecklingsamtalet gick helt prima, fan vilken underbar lärare jag har. All respekt till Marieh :D Snacka om att verkligen visa upp den bra sidan jag har i skolan. Hon satt å prata jätte mkt om hur duktig jag var när jag väl va där å att jag absolut skulle kunna komma upp till VG om jag bara la till lite mer kraft osv. Jag ska verkligen kämpa nu sista månaden, måste måste. haha så säger jag väll alltid men fan, det e sista månaden i skolan nu på alla dessa 12 år eller va det är man gått i skolan. Okej, kommer säkert plugga vidare något sen men de här känns ändå ..skolanskolan lixom. haha ..aja,bra gick det iallafall. :)

Sen åkte jag å mamma å beställde smörgåstårtan till på lördag :D MUMMA. Fan så jävla jobbigt att behöva vara på öppet hus i skolan också den dan, men men jag överlever nog. Det blir iallafall en himmla massa bak den här helgen. Ska baka till öppet hus, antagligen kladdkaka. Sen ska jag och mamma göra en tårta till min födelsedag å sen blire smörgåstårtan till på lördan, herregud! haha ..Jävla tjockishelg :D Men det är de absolut värt, man fyller 18 en gång i livet.

Nej om jag kanske ska ta och plugga på lite till provet imorn, fick reda på av johanna bara för en stund sen att vi har 2 prov imorn :| ..KUL! Så de får bli till att försöka klara ett, det får räcka. Å det får bli näthandeln för naturkunskapen kan ju bara gå och dö, sån jävla onödig lektion. Näe skjuter upp provet i det för andra ggn nu  så jag lär väll ha hur mycket prov som helst att göra till jul i den kursen, men men det tar vi då! :D haha ..

Puss&kram!

Tisdag.

jaha, så vart man hemma idag med. Börjar känna att det börjar släppa lite nu med förkylningen så jag lär nog känna mig mycket bättre på fredag iallafall. Men nu ska jag snart på utvecklingssamtal i skolan MED MAMMA. Fan det är lixom 3 dagar kvar tills jag är 18 och då hade jag fått välja själv om jag ville att mamma skulle fått följa med eller inte och då hade hon INTE fått följa med! Jag kommer ju få höra så mycket skit så det finns inte, nog för att jag har världens bästa lärare men ändå ..usch! Då kanske jag inte får lika mycke presenter bara för det :D haha ..

Men men, annars har dagen bestått utav ungefär samma saker som igår, tv&sova&data. Plus att man alltid kollar på våra bästa år, det kan ju gå månader emellan när jag kollar men ändå sätter man sig in i de direkt för att det är så jävla segt men ändå så spännande, jag skulle göra vad somhelst för att få se avsnittet imorn för då får man se vem " the serialkiller" är haha. Men imorn blir det skola så får väll spela in eller något.

Nu är det bara 3 dagar kvar, och jag har dessutom beställt klipp&färgningstid hoss frissan, men på fredag :/ på självaste födelsedagen lixom. Men men då blir man fin till middan me allihopa iallafall.Om det nu blir bra vill säga, känner mig asnojig, har inte ens riktigt bestämt hur jag vill ha det men nånting nytt blir det. Måste bara försöka tima ihop det där med middan, fick sista tiden hon hade kl 6 å då skulle hon jobba över t.o.m. Å 7 hade vi planerat att käka lixom, men de lär ju bli en något senare middag vid typ 8. Aja, det löser sig nog, sen lördan blire lite mer party party å in till stan :D wiihoo ,längtar längtar! Jag ska ha värsta smörgåstårta å tårta å hela faderullan :D ..fan va gott.
aja,nu ska jag ta nånting att käka innan mamma kommer och hämtar mig och kör oss vidare mot "the hell meeting" haha. Kanske skriver hur det gick sen. Puss&Kram!

hm.

Ville bara citera en person: "med ärlighet och bara vara rakt fram så ser man allt och vet allt och det blir inga som helst missförstånd..."

Hela vi vart ett missförstånd, i don´t get it!

4 dagar kvar och jennie är sjuk. :(

Fan asså, finns det någon som har mer otur än mig? Bli sjuk 4 dagar innan födelsedan, värsta förkylningen. Men det är väll bara hoppas att det hinner gå över. Men det tror jag, de brukar inte hålla i sålänge ändå. Så ja min dag har bestått utav tv,tv,tv & sova,sova,sova.Och pyttelite data. Den jäveln krascha ju igår men som tur va försvann inte allt, men blir så jävla arg, den är fan helt ny. Måste blivit nån felinstallaion eller nånting, nån datalök som vill hjälpa ? (A) haha..

Aja, skönt att vara hemma från skolan iaf, man får dessutom mycket att fundera på när man ligger hemma helt själv och typ stirrar rakt upp i taket. Både på sånt som hänt, händer och kommer hända. Känner dessutom mer och mer av den jävla ensamhet man har när snön faller på och det typ är kolsvart 24/7 ute. Vill också ha nån å ligga å mysa me till en skön film bara och ha de allmänt mysigt bara. :/ Men men, det här är väll bra för mig också att lära mig leva själv också och inte vara så beroende av någon annan. Jag förstår inte hur jag kunnat ty mig så mycket till en person och vara helt jävla beroende verkligen som jag vart innan, det har liksom alltid varit nån. Men nu känns det ändå som att jag börjar vänja mig vid det här även om det känns himla tomt ibland. Får se de som en livserfarenhet haha.

Näe, nu har jag inte mycket mer att komma med förutom att det är 4 dagar kvar dåra! :D haha..jävla jag asså!
Tur att jag har nåt å längta efter iaf, hur skulle jag klara mig annars ?! :P
aja, nu blire tv för 456436 ggn idag. Puss&kram!

Lördag.


ville bara påminna alla, 6 DAGAR KVAR NU! :D :D :D



image13

6 dagar kvar !

Nu är klockan över 12 och det är 6 dagar kvar sen fyller jennie 18 år :D, och sara också för den delen. SÅÅ Mycket grattis till oss kommer det bli. Men man ska nog inte förvänta sig så mycke ändå, för hur speciellt är det egentligen? Jag blir ett år äldre bara och innebär dessutom mer ansvar för vad man gör osv. Men ändå så skönt när det kommer till vissa grejer. Kommer bli sånt jävla rööjj i helgen som kommer, fan vad jag längtar! :D Jag kommer bli fattig bara men vf jag fyller år, brukar man inte bli bjuden då? ;D haha ..

Annars har dagen vart något jobbig. Tänker inte nämna några namn men känns något tragiskt att behöva förlora vänskapen med den första kompisen jag fick när jag flyttade hit. Och med tanke på hur tighta vi varit i alla dessa 8 år så känns det riktigt ordentligt inom mig, för ingen är som du, har haft helt sjuka stunder med dig. Finns inte ord :/ Synd att en persons familj ska kunna styra en egen jävla individs liv så sjukt mycket.. Finns så mycket aggreasioner så det kan inte beskrivas.

Aja, annars har jag vart hos tina och kollat idol nu på kvällen. Vi fick schuss av mamma till kvantum så köpte vi upp ordentligt me snabbmat,chips,godis,cola aa you name it, allt onyttigt som existerar. hah..Men faan att mattias åkte ut, sämstsämstsämst! Andreas kunde fan åkt, vad ere som håller han kvar lixom?! Jag måste nog börja rösta om det här ska sluta någorlunda..haha :D

Sen efter idol satt vi och snackade å så bara tills jag börja fundera på hur jag skulle komma hem, va så jävla kallt ute plus att jag hade grejer å bära å tina har ju nyss flyttat in så fanns ju inte mycket att sova på där heller, meen eftersom jag har världens snällaste mamma så kom hon och hämta mig, besvärliga unge lär hon väll tänkt. haha ..but that´s me ! :D

Nej, om man ska gå å lägga sig kanske. Det här blir en väldigt lugn helg känner jag vilket jag behöver ha inför nästa :D wiihoo. Sov gott. Puss&kram!

Onsdag.

Feeeting sämst jag vart idag, haha inte i skolan nånting. Men fan, såg nån snön ute eller ?! det gick knappt att komma fram plus att nästan alla trafikmedel var inställda så vad kan man förvänta sig från mig? hah. Näe men jag fick en trevlig dag iallafall. Va och träffa robin som jag inte träffat på evigheter kändes det som. Vi gick först och käka kebabs :b och snacka massa inför rättegången och annat, sen gick vi ock fikade hos jannis. Satt säkert där i minst 3 timmar hah. Men det var kul att prata "gamla minnen" hehe och om massa annat, känns något skumt att det faktist skulle vart ett år nu..Men that´s life, känns mycket bra att vi inte är ovänner.

Sen begav jag mig hemåt och fick dom "trevliga" inläggen på datan. GOSH, okej att man hör av sig om man vill nånting. Men att skriva sådär och inte ens ha något att komma med, det va typ: Jag beklagar sorgen för att de vart som de vart. SO WHAT?! Jag hajar inte din stil grabben..

Aja, sen drog jag hem till matte iaf som bjöd på gräddstuvad pytt :D haha mycket gott. Så vi käka och kolla på room service, top model ( vilket tydligen bara jag ville se :P ) och sen på någon bra film som jag inte kommer ihåg namnet på. Vart skitseg sen och höll nästan på att somna men matte schussa hem mig iallafall så nu hamna jag här, hah ovanligt.

Men nu ska jag babbla vidare me mizzandersson on tha msn. haha ..Gonatt Puss&kram!

Sorry seems to be the hardest word

fittväder.

Japp,det är precis vad det är. Jag HATAR snö. Visst, jätte mysigt på typ julafton, inge mer. Det ställer bara till de. Jag va så jävla arg imorse när jag bara gled runt i den där jävla slasken å fötterna helt dyngsura. fyfan. Plus att bor man i "bästa" kommunen i sverige vid namn nynäshamn så funkar ungefär ingenting såhär års med bussar och tåg. Jag längtar fan inte tills jag börjar praktisera i haninge och ska sitta på de där tåget varje dag, fy..stackars mig!

Annars hade jag nationella provet i Svenska B idag, man kunde sitta 5 timmar :| ..Jag tror jag satt 2½ - 3. Handlade om drömförtydligande osv, svårt ämne att skriva om faktist men jag skrev iallafall en krönika, den vart väll helt okej men jag har gjort mycket bättre krönikor men då har jag ju också fått välja nånting som jag själv velat skriva om och självklart så har man då mer tankar och åsikter om de hela än när nån annan väljer. Men ett VG kanske ? (a)

Jag satt in bilderna från helgen idag också, hahah katastrof! Jag ser bara helt odräglig ut på dom flesta bilder men några kan vi bjuda på.
Idag blir de sova tidigt, har man sovit en natt me viktor brevid sig så känner man sig inte särskilt utvilad dan efter kan jag lova och ta de rätt. hah, han är bred som fan me massa muskler så när han vänder och bråkar sig så får man fan se upp asså. Jag fick åtminstonde en smocka i fejjan denna gång haha ..

Näe nu finns inge mer kul att skriva :) Ha det nice, puss&kram!


Jag och syster från våran vinkväll, något mycket dricka kanske..

image7


Söndag.

Vilken dag igår, har inte haft så trevligt på länge tror jag. Va först inne i stan med mamma och moster och köpte två nya tröjor och ett par örhänge, finfint! Sen var vi å käka på söderhallarna, så jäävla gott. Värsta goda lasagnen med rhode island dressing å sallad. MUMMA :D Sen åkte dom vidare till mariefred och jag  satt mig på tåget hemåt till "kära" nynäs, hah. Hade tänkt mig ännu en tråkig kväll men de vart hem och käka, så bytte jag om till nya kläderna och drog till estö till micka. Hon hade gjort såå fint syster min, med tända ljus, ost,kex,vindruver,oliver m.m. Sen massa vin och gin och tonic drinkar tror jag det va, så jävla goda. Så vi satt där å prata massa och hade det allmänt mys tills alkoholen kom igång lite, haha så jävla bäst på å dansa. Sen kom emil och johanna hem så vi parta vidare lite me dom också och sen drog vi vidare till tele, vilkeet var helt onödigt för mig. Jag va för full och med tanke på att de är 2 veckor kvar tills jag är 18 så kändes de inte riktigt som de va värt att ta chansen att inte komma in och kanske åka dit på de ist. Så världens snällaste matte kom och hämta mig mitt inatten ist. :)

Och imorse ska vi inte ens prata om, gaah..Mådde så sjukt dåligt. Vilken ångest man har när man vaknar asså, så lägger man de vanliga löftet om att aldrig mer dricka vilket man gör om och om. haha men de var nästan värt det. Det var en mycket trevlig kväll så .. Hursomhelst så låg jag i sängen till typ 3 sen drog jag mig uppåt och käka lite å satt vid datan å hitta en sjukt bra sida för alla som är intresserade av mode osv. www. stylesearch.se, grymt bra! Så fastnade där ett bra tag och hitta massa roliga tips, sen fick jag för mig att baka, så har precis tagit ut mina chokladmuffins nu, hehe ..Något mycket socker i kanske men helt okej. :) Ska lägga upp lite bilder från igår också när jag hämtat min kamera.

Näe nu börjar parlamentet, have a nice day ;) Puss&kram!

Fredag.

Klockan är kvart i 10 å jag ska ge mig ut i de här eländiga vädret..isch. Varför ger jag mig ut på sånt här? haha För rastlös är nog svaret, och för tråkigt. Nej, men ska bli trevligt ändå att träffa tina och se hennes nya lägenhet.

Kom precis och tänka på att en människa kan snurra till de så otroligt i mitt huvud. Jag håller på att lägga de som va så kan jag bara koppla bort de där och låta de va?  Ska de vara så jävla svårt ? GAAH, blir galen på mig själv.

Näe ska väll snurra vidare me mig själv ut i kylan nu, vart inte så långt inlägg precis. Kanske skriver mer sen eller imorron. Ska till stan imorron iaf me mamma och träffa min moster och shoppa lite å möööjligen färga håret å klippa ...kommer bli så jäävla nice! För jag vet exakt hur jag vill ha de, fan va snygg jag kommer bli! haha :D
Och imorn blir de vinkväll med picken också om jag bestämmer mig för att stanna hemma annars bli de till mariefred, men vi får se vad jag känner för. Hejsvejs med folket. Puss&Kram!

vad är problemet för vissa?

Kan man visa mer osäkerhet på sig själv ? Det är ett patetiskt sätt att bete sig. Det är fan inte svårt å stå för saker och ting från början, sånt här kan göra mig så arg. Kunde lika gärna låtit allting va istället för att komma en vecka efter med en "förklaring". Leave it! Hade det funnits nånting så hade du kunnat visa det så mycket bättre och jag mår inge bättre alls av att du kommer med nån vacker förklaring på varför du gjorde som du gjorde nu.
Snackar om att jag är tillbakadragen och svår ? Det är väll en jävla tur att alla inte är som dig och ska synas och höras och skryta messt om allt. Försök lära dig å visa och säga rakt ut vart du står och vad du vill från början, och fan stå för dom ord du sagt sen också. Jag har haft nog med sånna som du så jag behöver inte mer för det drar bara ner mig ännu mer ..
GUD, va irriterad en jävla människa på denna jord kan göra mig.


Don´t talk the talk if you can´t walk the walk  ..

Tisdag.

Hejsvejs, har inget vidare intressant att skriva om men däremot väldigt tråkigt så därför blire till att blogga :)
Vaknade kl 2 mitt på dan å märkte att det va nåågot sent till skolan då jag hade slutat för dan halv 2 haha ..lyckat!
Så jag satt mig vid datan ett tag å lyssna på lite musik å så sen sluta mammsen tidigt så mötte henne nere i centrum å kolla runt lite, posta ett mycket viktigt brev å sen fika lite å köpte ett nytt nagellack också hehe ..

Sen drog jag hem, käka lite så kom viktor förbi så åkte vi hem till han sen å satt å snacka massa bara ..skulle egentligen hjälpt han packa grejer inför flytten på fredag men det vart mer prat än packning. Är fan riktigt avundsjuk på att han ska flytta ..vill ocksåå ..fan va nice å bo själv å ha allt som man vill, något ensamt kanske men får väll försöka skaffa mig nån rik hunk först :D haha.

Men men, imorn ska jag iaf upp å till skolan. måste,måste..får inte forsätta såhär men hur många ggr har jag inte sagt de? hah ..aja det ordnar sig väll.
Gonatt allihop ^^/ ..Puss&kram!

Btw, 17 dagar kvar nu .. ;)

Söndag.

Ännu en helg som passerat..helgerna är fan inte alls lika roliga längre som dom va förut. Kan bero på att man har vissa kompisar som sviker, vilket dem är mycket medvetna om också. Men alla sviker ju nuförtiden, finns ingen man verkligen kan lita på känns det som, life is fucked up. =/ ..

Aja, i torsdags kom iallafall min syster å hela hennes familj, så mysigt å träffa alla..MEN vilket liv, dom röjde placet asså..8 st i en trea funkar inte asså. Speciellt inte när 3 av dom är mellan 2-9 år ..gaah. Höll på att bli galen, inte en lugn stund. Så jag sitter typ å njuter av tystheten nu när dom åkt..haha.

Igår va jag hemma först me alla å åt asgod mat å sen bakade "häxans avhuggna fingrar " hahah..det va ju faktiskt halloween :P .. ( ska lägga upp en bild) Sen gick jag iväg till emmas vän å träffa lite kompisar å drack vin sen skulle alla vidare till telegrafen men jag kände mig inte så på G så jag gick hem ist, hatar att gå den där vägen hem från b-lura btw, men hade telefonsällskap som tur var :) Sen träffa jag crulle å hans vän ett tag å tog en cigg å snacka minnen haha ..sen drog jag hem å fick bråka me sara( min systers dotter) om vem som skulle ha täcket. haha sen somnade jag å idag åkte dom hem igen som sagt.

Och imorn så är det skola..FYFAN! jag skulle kunna ha lov året runt :( .. Blir så jävla deprimerad runt den här tiden på året när mörkret faller på å det hjälper fan inte att man ska behöva gå upp tidigt på morronen också :/. Plus att jag känner bara att jag har problem med allt just nu, inget går min väg. Det enda man känner är fan ensamhet, å jag har fan kommit fram till att det är en av min största rädsla, ensamhet.

Men men, ska inte tänka allt för djupt nu för då slutar det bara med att jag sitter å deppar ner mig själv till massa depplåtar och det har jag ingen lust med den här kvällen.

Kan ju säga också att nu har jag min nya data installerad  :D :D weii ..så mycket bättre än den gamla skrutten haha. Men nu ska jag kolla tv. Puss&kram!


Häxans avhuggna fingrar som vi gjorde haha ..( mår illa när jag ser dom )
image6

Fredag.


Jeanny, quit livin' on dreams
Jeanny, life is not what it seems
Search a lonely little girl in a cold, cold world
There's someone who needs you
Jeanny, quit livin' on dreams
Jeanny, life is not what it seems
You're lost in the night
Don't wanna struggle and fight
There's someone who needs you


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus