fucking jävla måndag.

Sämst dag,sämst liv, sämst människor som finns. Jag ska lägga ner de positiva tänkandet för det leder ingenstans ändå.. Finns det nån som har mer otur än mig ? Tveksamt. Just nu är mitt liv nere på botten och bör ej komma upp därifrån heller på ett tag tills jag verkligen tagit tag i det. Har inte mycket mer å säga än att jag är jävligt nere. Fuck allt å ALLA, ska livet vara såhär så vet jag fan inte om jag är med på det. Gonatt!




Takida - Die alone

Are you colder now, are you colder than the water
Is your heart alive, your heart is so much older?

When you will find out there will be no doubt
There is no way back home
Waiting for the day it will come your way
The greatest fear die alone

You're helpless now and you're about to fall
You wanna change yeah you want to remember it all
It's darker now and you think you're all alone

And you will find out there will be no doubt
There is no way back home
Waiting for the day will it come your way
The greatest fear die alone

Moving closer let go
Getting weaker and still you don't know
Why tomorrow comes alone
And now it's gone

Are we seeking life are we feeding from pain?
I can hear you cry are you feeling the same?
I can see it now you are leaving today

Are we seeking life are we feeding from pain?
I can hear you cry are you feeling the same?

Swallow the pride

Don't think of tomorrow, don't think of today

Söndag.

Helloaa ..Happ kan ju börja med att säga att jag skrev söndag som rubrik även fast klockan är över 12 så den blir faaktist måndag. Men men, helgen, hm ..den vart helt okej. Nåågot seg lördag men kanske behövdes.Annars festa jag lite i fredags hos per med folk å sedan utgång på telegrafen, det vart väll ..helt okej.hehe ..Lördan vart seg,seg,seg..satt hemma typ hela dan tills jag tillslut drog till matte å kolla Beck, tysta skriket eller nå sånt hette den om jag minns rätt (bra film). Sen va jag hemma vid typ 11, kollad på scream i min ensamhet å käka chips å godis. Och idag, en ännuuu segare dag. Fan om lovet ska bli såhär så kan vi lika gärna skippa det.

Fast va ifersej å träffa dolfen nyss, min fan enda riktiga killKOMPIS! gaah,så trött på alla andra killar känns det som. Men det var trevligt trevligt och snäll som han är så hjälpte han en riktigt full gubbe uppför backen vid gröndal.Gubben va typ 80 barre å trodde stenhårt på att han skulle klara sig upp för backen med sin käpp å full som ett ägg ,även fast han ramlat å rullat ner för den flera ggr så han såg ut som en hel lövhög själv..haha men de gick bra tillslut.

Sen kan jag ju säga.. ingenting känns som jag trodde de skulle kännas. Tänker inte skriva mycket mer än så om just det, för dom som känner mig vet om vad det är syftat till och det räcker nog så. Är så osäker på så mycket efter tidigare förhållanden så det är svårt å se allt på nytt utan att ha allt gammalt i bakhuvet. Men men..sånt är livet.

Ska nog sova nu, men får fan hoppas på att det blir ett kul och skönt lov för min och alla andras del också.
I´m worth it! hah..
Good night people..Puss&kram!

Onsdag.

Aaaah, fett trött! Har plockat ur mitt rum idag, allting under skrivbordet har tagits bort å lagts ner i lådor som får åka ner i källarn istället, skönt att få lite mer plats för annat. Fan jag borde sova nu egentligen.. :/ Men jag veet, att om jag går och lägger mig å inte är riktigt trött så ligger jag bara där å kan inte sova, så kommer alla tankar som inte ska komma å sen är det kört, ångest överallt typ. Så lika bra att sitta här ett tag till så man känner sig riktigt seg.

Kan berätta att i måndags va jag inne i stan med Kirre å vart bjuden på plankstek på soft kök & bar, såå gott. Det va väldigt trevligt tycker jag .. ( miss you btw )
Och igår hade vi skolfoto, haha..jag vette fan hur det vart asså. Vi tjejer tog ju några bilder innan så får väll lägga upp dom, så snygga haha. Sen va jag ute och gick en sväng med tina igår..va såå seg innan jag palla mig ut men sen vart jag på bra humör å vi prata om alla våra kärleksincidenter som hade hänt på sistonde..hah.

Usch, imorn går jag till kl 6 på drycker och servering i skolan..plågsamt. Hoppas vi får göra nånting gott så tiden går lite fortare än å sitta å lyssna på den "bra" lärarn som pratar tyst som en mus så man verkligen får koncentrera sig för att höra nånting. Fan jag har så mycket att göra i skolan, skulle gjort prov idag också som iiinte vart gjort. Blir riktigt besviken på mig själv när jag tänker efter men fan, man pallar inte.

Aja, får hoppas helgen blir rolig, det är ju ändå löningshelg så nåt skojj borde väll hända, synd att det inte är löninghelgs för mig bara..jag är fan som fattigast nu. Men men, det ordnar sig alltid. Mja, om man kanske ska lägga sig nu då..Så man är något pigg inför långa dagen imorn :(
Gonatt! Puss&kram!




                           

Söndag.

Hej hallå världen. Shit, idag är jag sjukt glad. Har inte känt mig såhär uppåt på väääldigt å då menar jag väääldigt länge. Har inte haft den här känslan i magen på år känns de som..Men som sagt de har sina anledningar. Helgen har varit jättebra faktist, va å fika me kissen i fredags, väldigt trevligt, intressant osv. Sen va jag me emma å paulina å drack lite vin å käka räkor på kvällen, väldigt trevligt :) Igår va jag å mamma först inne i stan å kolla runt, köpte en kofta bara :/ Men men, ska vänta tills jag fått lite mer pengar å så.

Sen åkte jag hem, fixa mig jättefort å så in till stan igen haha ..vilket åkande. Träffade Kirre, va på bio på hm, va hette den nu igen..himmla svårt namn. Men tyyp, p nånting chuck and larry. Asrolig film, verkligen! Sen va kl redan 11 typ så fanns ju inte mycker mer att göra än att åka hem. Men sen kom anna å picken å mötte mig vid nynäsgård så drog vi upp till dom å krökish lite :P Sen vandrade jag hemåt. Skön kväll som fan..

Och idag, egentligen en helt värdelös dag, men tack vare en viss spec person så mår jag mycket bra. :D
Annars har jag suttit vid datan HELA dagen, jag skojar inte aså..astråkit. Men vad finns att göra en söndag lixom ?
Okeej, mitt rum looks like hell, skulle verkligen behövt städats men PALLA. Det har blivi sådär överdrivet mycke så man inte pallar..men jag måste, nån dag i veckan.

Sen har jag ett riktit jävla fetingprov i natur på onsdag, riktit knas asså. Kan ingenting! Å har inte ens alla anteckningar, vet inte hur det ska gå till. Måste tillägna hela tisdan till BARA plugg. Fifan! aja that´s life.
Nu ska jag sova, för imorn då har jag en fullspäckad dag med massa mys inne i stan antagligen, så glad.Sådetså fuckers :P
Peace, love & understanding bitches! Puss&kram!


btw, akon - i promise <3

Måndag.

Jag hatar måndagar, då vet man att man har heeela veckan framför sig tills helgen kommer :/
Men men, idag vakna jag vid halv 1 när jag skulle gått upp kl 8, e man värdelös ellr ?!
Näe, nu måste det bli ändring. Men imorronbitti ska ju emma ringa & väcka mig t.o.m..det är inte dåligt..personlig väckning ...haha. Så efter morronens terrorisering av sms av en viss person så gick jag med på att träffas å prata om vad det nu fanns att prata om, vilket sluta med att man vart kallad både de enda och det andra och bara vart ännu mer irriterad&arg,så nu ere bara hoppas att han aldrig mer hör av sig,tack! Men det är ju tur att man har nån som gör en glad nuförtiden ;)..Det är inte illa å få sms av en sån söt kisse. hih, du lyckades verkligen få upp mitt humör idag, även fast det bara va några få ord så kändes det verkligen mycket bättre.

Sen träffa jag emma och så fick vi schuss hem till henne, så satt vi å fika å prata om allt möjligt roligt. :)
Sen drog jag hem å käka å prata runt på msn bara. Jag vill ha min nya data nu btw, eller ha å ha..den står ju i vardagsrummet men jag kan ju inte installera den så kan ju inte använda den än. :b
Men får väll tvinga hit nån snart som får hjälpa mig..men men, nu ska jag hämta chips å tjocka lite.

Puss&kram!

Fredag/ Lördag

Skittråkig kväll! Va ere med folk ? ..Ere mig det e fel på eller har jag bara kommit ifrån allt ?
När fan ska det hända nånting nytt lixom.. Det är inte ens kul längre att festa eller nånting överhuvudtaget, sjuukt trött på allt! Jag e riktigt jävla deprimerad på allt, allt kan bara läggas ner just nu känns det som.
FAN va ensam jag är! Det är verkligen så, å alla som man troor är normala visar sig bara va ute efter en sak eller så e dom bara så sjukt ointressanta. Shit vad jag verkligen bara vill komma ifrån det här "nynäslivet", glömma allt som varit, för allt har bara vart skit. Inte nånting som kännts meningsfullt känns det som just nu.. Såklart det finns grejer men just nu känns det verkligen inte så.Fan va allt va så mycket skönare när man inte bodde här, hur fan hamna man här ? Det e fan riktit illa ..
 
Allt/alla kan dra just nu.. Gonatt!

Torsdag.

Fan vad jag hatar folk som ringer me dolt nr.. Nån som ringer 2 gånger å inte säger nånting ..Jävla stalker om det är den jag tror. Hm, ja annars har jag nästan haft fullt upp idag. Försov mig som vanligt :/ Men inte så konstigt när man inte kan somna alls på kvällarna för att det är för mycket jävla skit i huvet. Men en mycket vettig person sa idag till mig att jag ska försöka skriva ner allt istället så att man får ur sig det på nått sätt, så kanske får börja med det dock inte här. haha ..

Men men..annars var jag i skolan bara till väldigt sent idag dessutom ..hade drycker&servering idag sista lektionen så skulle egentligen slutat 17.40 men vi fick gå redan vid kvart i 5 så det va rätt skönt ..behövde bara lukta runt på olika örter å gissa sig till vilka det va å sen koka olika teér av dom. Vart inge gott alls, smaka helvete. haha ..Vi fick däremot äta upp nån flädertårta som HR treorna hade gjort, inte god alls. haha sorry :P .. Sen kom mamma och hämta mig så va det bara hem å plugga på religionsprovet jag har imorn, förstår inte vad det är för mening för mig att lära mig om judendomen, okej allmänbildning men har inget intresse alls för det.
Men men whatever, får hoppas det går bra imorn iaf. :)

Och imorn ska vi fotas för treornas årsbok också, har inte förstått riktigt än vad det är, det är tydligen några som gör ett projektarbete för det, men det blir säkert bra. :)
Sen va jag ute en snabbis med andrea också och snacka lite skit..Trevligt trevligt. Och imorn blir det paaartyy :D ..Jag hoppas verkligen det blir kul imorn, men vad kan det annat bli egentligen när man ska parta me frugan själv :D ..Gonatt folket! puss&kram!

Tisdag.

Fan vad huvuvärk kan vara hemsk! Sitter med världens huvudvärk å det typ smattrar i hjärnan, måste ha fel nånstans asså, hah. Men men,får hoppas den går över..ska ändå gå och lägga mig snart. Annars så har man bl.a hunnit med att färga håret idag, vilken katastrof! Tänkte att jag lite fint skulle färga min utväxt på håret något ljusare bara, men det vart kritvitt typ! Usch usch, men som vanligt så lägger det sig väll antagligen om ett tag plus att man vänjer sig vid det.

Det har vart en rätt tråkig dag idag faktist, skolan, sen hem, käka lite, gick ner och mötte mamma på stan och drog in på lindex och så köpe vi hårfärgen till mig och en jacka till mammsen. Sen va vi och fika också, väldigt mysigt :)
Plus att man åt sån där stor god lunchmacka som jag aldrig tar mig råd att köpa, men nu betala ju mamma så :D ..haha. Sen gick vi hem å färga mitt katastrofhår :P haha. Så nu sitter jag här med min huvudvärk och vitt hår(nästan) haha.. Näe, nu blir det sova! Sov så gott folket. Puss&kram!

Måndag.

Hej allihop! Idag har vart en asskön dag. Den börja inte så bra med tanke på att jag sprang som en dåre till bussen i sista sekund (som vanligt), å när jag kommer fram så åker bussjäveln precis förbi mig, snacka arg jag vart. Så där stog jag med mitt busskort i handen å fick börja knata vidare mot skolan.. Men det va rätt skönt med en morgonpromenad ändå. Sen när vi hade första lektionen så ringde vi runt efter praktikplatser eftersom det ska vara klart om 3 veckor, så jag ringde till lite olika och däribland gina tricot i haninge som sa att jag skulle komma in till dom på onsdag å prata lite å det lät hur bra somhelst, så antaglien är det fixat nu.Känns hur skönt som helst att kanske ha det avklarat.

Sen efter skolan va jag ner me tjejerna på centrum å fikade, tjocka i mig kladdkaka me grädde, fan va onyttig jag är men vi har ju lagt ner dieten nu, ellerhur micka ? haha. Sen cruisa jag & aydan runt en sväng och sen hem för att göra den extremt goda pastasalladen ( något nyttigt ) tills jag insåg att jag inte hade nån dressing hemma. Så det vart till att ringa pickish å fråga va de skulle va för dressing sen vart det en prommis ner till konsum å köpa dressing OOCH en godispåse. haha..inte bra! Så nu har jag iallafall ätit en väldigt god pastasallad :) Mästerkock! haha eller inte ..

Nej nu ska jag städa upp lite i mitt rum, puss&kram!

Vanlig, tråkig söndag.

Ännu en tråkig söndag som sagt, kom hem kl 1 på förmiddagen och kände mig helt död.
Vart inte nån vidare sömn inatt, plus att man parta lite igår med tjejorna och några där till.
Trevligt som vanligt :)
Så när jag kom hem idag somnade jag på 2 sek å sov 2 timmar, behövdes verkligen.
Sen har jag bara nördat mig vid datan, haha vilket liv. Eller aa okej, jag har kollat på top model och parlamentet också, så snart ska jag lägga mig. Skola imorn ju, måste dra dit imorn..Fan vad dålig jag vart i veckan som var, tror jag va där 2 dagar för att jag inte palla mig upp på morronen, men jag känner verkligen inget intresse av skolan alls, så himmla skoltrött. Men har man gått snart 12 år i skolan så tycker iaf jag att det är rätt förståligt ..( fin ursäkt) hah.
Hoppas verkligen jag får min nya data på tisdag..har längtat hela veckan. Dom som vet hur min data är förstår mig nog hah.

Annars har helgen vart helt okej faktiskt, fredags var jag bara hemma å tog det lungt å kolla på idol.
Igår som sagt, parta lite med tjejerna OCH va ute och gick HEELA ringvägen med mamma haha, fan va jag kände mig nyttig. Ska försöka hitta nån kompanjon och dra ut å gå den nån gång i veckan. Sen var jag även in på Lindex och köpte lite nytt.

Nu ska jag nog dra mig vidare och sova, OM jag nu somnar. Har fått så himmla svårt å somna på kvällarna för att det är så mycket som snurrar runt i huvet men ska försöka koppla bort så man har en chans å komma upp imorron bitti.  Ha det bra allihopa :) KRAM!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus