Uppe hos syster.

Yes, så var man uppe i dalarna ( älvdalen) hos syster och hela hennes family. Kul och träffa alla men känns ändå lite smått tråkigt att inte kunna vara hemma å sova ut ch bara ta det lungt på mitt sista sportlov :/. Men men, smällar man får ta haha. Har iaf shoppat bort mina pengar redan( nästan) haha ..Köpte ett par nya jeans idag( ett par mer baggyaktiga) Sen igår köpte jag två nya linnen från gina och ett par nya stövlar :D.. Fan jag börjar verkligen bli Shopaholic, inte bra. Man behöver pengar till annat också för att klara sig en hel månad..aja det får vi ta då :P.. Nu ska jag dra mig vidare från den här muppdatan, jag blir verkligen galen.Det är min syrras dotters data och det flyger fjärilar och hästa och små djur över hela datan helatiden, nå jävla weirdo tema. Men men, ha ett bra lov alla som har lov+ alla andra såklart! :) PUSS&KRAM!

finfint!

FAN va tråkigt jag har, sjukt tråkigt! haha ..Plus att jag sov ju två timmar mitt på dan så nu är jag inge trött. Ska lägga upp min söta bild som jag nyss klippt och klistrat med och rita ett fint hjärta på, det ni..inte det lättaste och rita så fina hjärtan som jag inte hahaha..Skillnaden på bilderna är väll att jag är spiknykter och han kalasfull :P fyfan va jag har tråkigt. Men den är ju sööt, visst? :D

image23

orka ha rubrik.

Hejsvej ..jaha, så har det gått ännu en helg, känns grymt skönt och veta att man har lov resten av veckan, behövde det verkligen nu. Annars måste jag faktist säga att helgen vart rent ut sagt katastrof, inge kul alls. Fick verkligen känna på att bli sviken och bokstavligen talat helt övergedd mitt inne i t-centralen en lördagnatt.Ibland förstår jag bara inte vart folks skuldkänslor tar vägen på fyllan eller om det är så att det inte finns några överhuvudtaget och isf så är det väldigt illa. Det känns lixom som att en kille som lämnar nån ensam en natt sådär inte kan känna att han bryr sig så mycket om personen ifråga, speciellt när man ringer sen och det finns inte en enda skuldkänsla. *suck* aja, man ska väll gå på vad som sägs nykter och inte onykter men fortf, det känns verkligen när nån verkligen skiter i en och gör massa andra saker med dessutom. BLABLA, nu blir det här ett inlägg som nästan bara jag fattar nåt utav.

Men det jag vill komma fram till, en person som vill kunna få mig att lita på den måste kunna visa det också och inte genom att ragga på första bästa brud direkt efter för pga de och allt annat så sjönk all den tillit man byggt upp någorlunda från typ 100 till 0 så jävla fort..väldigt synd :/. Och jag vet att minsta lilla grej så får jag för mig det absolut värsta fast det kanske inte ens är så men som sagt, det handlar om tillit och den finns inte där till 100 % just nu.Men jag hoppas verkligen att det här kommer funka nu, hade aldrig gett allt en andra chans om det inte vart så att jag tycker grymt mkt om dig, jag hoppas verkligen du/vi kan ta vara på den chansen och göra allt så jävla bra bara, eller aa så bra det går iaf. Nu kommer vi inte ses på ett tag och jag kommer sakna ihjäl mig verkligen, för du är den personen jag bara älskar att krypa upp i famnen hos å bara va dig så nära helatiden, bara ligga å mysa och göra allting tillsammans med. I really like you baby <3

Såå, nu har jag skrivit fetinglångt om/till bara en person men jag behövde verkligen skriva av mig, har iofs pratat av mig redan rätt mycket idag men jag fastnar på vissa saker och ting och behöver typ ta de 100 ggr känns de som för att de ska släppa nån gång. Skulle jag inte säga nånting, utan hålla allt för mig själv så skulle allting komma som en stor jävla bomb sen ist och det är bara ännu värre. :)

Men men orkar inte ens berätta helgen, men va me tina igår iaf och drack lite och hade en lååång resa sent på kvällen haha, men med lite alkohol så vart saken lite lättare :D Kändes som en rätt onödig resa till en början men som sagt, jag tror den va rätt värd det, eller jag hoppas det var iaf. :) Idag har jag bara varit hemma och tagit de lungt iaf från att jag kom hem och typ sovit, på hela den här helgen så hade jag lixom sovit 8 timmar sammanlagt. Sjukt lite för att vara jag som brukar sova till 1-2 på dagarna när det är lov. Men men, nu vart det här aaallt för långt så att inte en kotte orkar läsa, men jag har iaf fått skriva av mig och det är huvudsaken ;). Nu blir det sex&thecity.Puss!

M.Pokora

ÄÄÄR inte Matt Pokora årets snyggaste snygging eller vaad? Låten med Timbaland är sådäär, hade jag hört den för ett år sen hade jag säkert älskat den, men just nu..nej. Men HAN, goosh..Snygg as heell, men det lär ju vara det enda också. :P .. Lätt en bild på honom sen. Aja, annars har dagen varit väldigt bra känns det som, imorse när jag kom till praktiken som vanligt så hör jag hur Lena ( chefen ) säger till Lenita som jag jobbar med bah : Idag ska vi lära Jennie kassan..snacka nervös jag vart. Alltid kul att lära sig nya grejer men jag brukar inte va så hajj på det där med massa nya grejer på en gång så jag trodde de skulle va kört verkligen. Men det bara flöt på asså, hur lätt som helst att ta betalt med kort och kontant iaf. Sen att skriva ut presentkort och ta betalt med dom och ta returer det är en heelt annan grej haha, då skriker jag typ : hjäälp haha..Men men, kul var det iallafall, äntligen lära sig nånting nytt plus att tiden går lite fortare när man alltid har något att göra nu.

Sen fick jag schuss hem av Matte, asskönt att slippa de där hemska tåget. MEN, vi krockade ..haha. Okej det låter farligare än det va..det hände i princip ingenting. En skylt på den andra bilen bucklades typ in lite, så fick dom skriva lite namn och nummer osv. Sen väl hemma så laga jag lite mat och plockade runt lite i mitt rum men kom inte så långt :/, får ta tag i det imorron istället OM jag orkar.hah..

Annars händer inte mkt mer just nu, det är ju lov nästa vecka så då får jag träffa min älskipälski lite längre än bara helgen iaf, men sen ska jag upp till min syster i dalarna på onsdan. Ska bli kul men ändå inte för det är så jäävla dött däruppe i den där lilla byn, men kul att träffa alla såklart. Men får se om jag stannar ända till på söndan eller kanske tar tåget hem själv på fredan, beror på hur jag känner. Njee, nu blire nog kolla lite fråga olle och sen sova :) Så jävla kul program, hah. Gonatt allesammans.. :) PUSSPUSS!

GALET HET!

image20

Tisdag.

helluu .. va ett tag sen jag skrev nu men har vart borta över helgen och sådära så det har helt enkelt inte blivit av.. Hursomhelst, idag var jag på praktiken som vanligt..eller som vanligt å vanligt. Tog ledigt några timmar på morronen för att åka ner på stan och uträtta lite ärenden och sen vidare till skolan och lämna ett papper och sen åkte jag till praktiken, så hann med en hel del kändes det som. Plus att det va skönt att inte vara på praktiken hela dagen, det är så segt att vara där när inga nya varor kommit för då finns det inte mkt mer att göra än att gå runt och plocka och göra fint i butiken. Och ingen lunch hann jag med heller så höll på att dö sista timmen där vid 4, usch!

Sen när jag kom hem så lagade jag pasta och pastasås, mkt bra! :) Och btw när jag stog och lagade maten så kolla jag ut genom fönstret och såg världens finaste himmel så va bara tvungen att gå ut på balkongen och ta kort på den, ska lägga upp bild.

Aja, annars har helgen vart helt okej, va på 30 årsfest och lite sådära, synd att jag för ännu en gång fick sån där sjuk jävla huvudvärk och på det så hade dom ett liveband som spela så kändes inge vidare, så vi åkte hem vid 11 redan tror jag det va, sen slockna jag direkt. Nej nu blire lite tårta som jag har kvar sen allahjärtansdag i frysen och sen kolla andra avenyn! :) Ha en bra kväll..PUSS! ( kanske skriver mer sen om jag får allt för tråkit )


Bilden på den fina himmlen :D vackert va?

image19

...

Hur kommer det sig att med rätt stämning och rätt låt i bakgrunden, så kommer det så otroligt mycket gammla saker upp i huvudet som verkligen får en att sakna det som varit så mycket så det gör ont? Jag saknar dig fortfarande ..Men inte på samma sätt längre. Jag saknar dig som den bästa kompisen jag någonsin hade,som låg och pratade med mig hela nätter om tankar och känslor som kom från så djupt inom oss, när vi låg och prata om hela världen bara?

I really miss that ..

11/2-08

Gosh, va bra jag är på att laga mat! ( när jag väl vill så) :P ..Gjorde nyss värsta goda kycklinggrytan me paprika,champinjoner och kycklingfileé och sen pasta till, MUMS! Min dag annars har vart skön men seg som fan..Råka bli helt sjukt full igår ( på en söndag?!) och mådde helt sämst imorse när jag vakna upp hos min baby och visste att jag hade 2 timmars lång resa framför mig till skolan. Fattar inte att jag ens kom upp, jävligt bra gjort för att vara mig hah. Men men, sen när jag väl kom fram till skolan så hade jag inte sista lektionen och den vi hade gjorde vi lixom ingenting, så kändes rätt värdelöst att ens åka dit. Sen drog jag ner på stan en stund med emma å köpte lite sötsaker till allahjärtansdag :P Väl hemma sen så slockna jag på två sekunder och sov typ 2 timmar, vilket jag behövde efter att jag va så jävla full igår plus att jag är sjuk, inte bra!

Aja, inte mitt fel att nån har vänner som super ner mig ;) ..
Helgen annars va rätt skön, fredan va jag hemma bara me älsklingen och titta på tv tills nån somna vid typ 9, "rolig" :P. Sen lördan va vi i hagsätra på nån fest, inte den bästa kanske eftersom jag inte kände någon och helt nykter bland massa fulla människor, men den vart helt okej iaf. Och aa, söndan som sagt ska det inte ens talas om haha. Men men, nu ska jag kolla andra avenyn. PUSS hej!

Stockholm Boogie!

Skönaste filmen ever, jag verkligen älskar den. Man får sån jävla skön sommarfeeling av att kolla på den plus att man garvar så jävla mkt åt alla i filmen.. Nåt jag bara måste göra i sommar det är fan att ta mig upp på det där berget dom är på, det ser helt sjukt mysigt ut, jag har tänkt göra de varje sommar sen jag såg filmen första gången men det har aldrig blivit av, men den här sommarn ska jag upp där om jag så ska göra det själv haha. Fan va jag längtar efter sommar asså, ååh.. Det enda negativa är att jag inte vet vad jag ska få nå pengar ifrån denna sommar men men, bara till att söka nå uselt sommarjobb!

Aja, sjuk har jag gått och blivit också ( "ovanligt" ), men det passar väll till att vara egentligen denna helg när jag bara ska ta de lungt. Har missat praktiken hela veckan bara men men, då kanske man har lite nya krafter och motivation till att gå dit nästa vecka.

Nej om jag kanske ska ta och städa upp lite i mitt rum nu, kan behövas faktist..har inte så väldans mycket energi för det bara men nåt måste man väll göra, har bara legat och kollat på film å datanördat mig hela dan lixom. Nej nu blire andra bullar haha ..Puss!

In looove

Jag är sjuukt käär asså..i världens bästa låt eller låtar. Den första : Live - what are we fighting for? Och den andra : Kill hannah - lips like morphine. Sjukt bra, etta hos mig just nu. Jag känner fan att jag har bytt musikstil helt nästan, känns lite weirdo, men jag umgås ju inte heller med samma människor längre så man blir väll som man umgås men jag har helt klart upptäckt något nytt som är sjukt bra! :D

och min dag idag, slöödag och tråkigt! Jag struntade i praktiken imorse, palla inte asså ..usch inge bra av mig. Men det är så sjukt tråkigt där på tisdagar och onsdagar för då är jag ensam praktikant och typ ingen att prata med å aa osv, tråkigt som fan bara! Så det vart till att vara hemma och sova ut till typ halv 1 :P och sen städa lite i mitt rum och baka en äppelpaj som inte vart så lyckad men den gick att äta iaf :). Sen har jag hittat en sjukt söt låt, Ken Ring - Kelian, en låt till hans son ..galet söt!

Aja, imorn måste jag nog dra mig iväg till praktiken iaf *suck*. Och helgen ska definitivt bli en lugn helg, har typ 0,00 i pengar just nu och det är nästan en hel månad tills det kommer nya så det blir inge kul för mig på ett tag nu. Får helt enkelt nöja mig med myshelger :) Och nu blir det nog lite mer tv, kolla nyss på i huvudet på gynning btw, så grymt skönt brud, låten hon gjorde va väll kanske inte helt lika bra men bara för att hon gjort den så är den fan lika skön den( nästan) ;b.. Näe slut på skrivandet för dagen, puss hej!

hemma igen.

Hello, happ..så var man hemma igen. Tråkigt.. och ensamt som fan för den delen me. Vill bara ligga och mysa med min baby till en skön film som vi gjorde igår, såå skönt. Att bara ha dig i min närhet och kunna ta på dig och pussa på dig gör mig verkligen så glad. Men men, man kan inte alltid ha det bra, men snart är det ju lov för mig så då kanske man kan ses lite längre än bara helgen :) Fast jag ska ju iofersej upp till dalarna till syster min några dar men aa det blir säkert bra.

Annars har jag haft en jätte trevlig helg förutom vissa små incidenter ;) .. Men det löste sig som vanligt. Tina fyllde ju år i söndags så vi fira henne på först viper och sen the vibe på lördagen, mycket trevligt! Synd att man inte hade så mycke pengar att spendera bara men som sagt hade jätte trevligt ändå :)

Sen idag åkte jag in till stan från jonnie vid typ halv 1 tiden och mötte upp min dryckesgrupp på t-centralen, åkte till st eriksplan och gick på sprit &vinmusee, astråkigt verkligen! Men vilket museum är roligt egentligen? Nä precis :P
Sen åkte jag ut med tuben till mammas jobb men kom inte längre än enskede gård där vi fick stanna för att nå idioter sprang runt på spåret (?!) .. Så då gick jag av där istället så kom mammsen å lasse och hämta mig. Så nu har jag vart hemma ett tag som sagt, lite skönt faktist men ändååå inte :(.

Aja, om man ska ta nåt iskallt mumsigt och dricka och sen lägga sig och trötta till tv:n så man somnar kanske..
Ha en bra dag imorron allihopa :) Puss!

Grattis bästis! :D


Grattis älskade tiniwini, 19 barre idag! :D Hoppas du hade en kul kväll igår med oss och ja du vet vem ;) haha
Love you babe!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus