Faaan va allt är så jävla underbaart

Fan va livet leker just nu asså, snacka om att det är nu det vänder haha .. Fick nyss tillbaka mail från alla mina lärare som jag hade rester kvar hos där det stog att allting var inlämnat och klart nu. Har vart såå duktig den här veckan och pluggat klart allting och lämnat in så nu är allt klart, så jävla niice!! Plus att jag fick mitt VG i näthandel B, kan det bli bättre?! *stolt*

Sen har jag vart i farsta idag också, Aa.. kanske ska berätta om min hemska dag på praktiken. AS-äckligt. Hann jobba på praktiken till 12.10 ungefär sen sprang det in poliser i hela butiken och ropa att hela butiken skulle utrymmas/ evakueras. Och där kom jag med en hel kundvagn med nya varor som jag fick springa tillbaka med och slänga på mig jacka osv och springa ut bakvägen där vi stog och vänta ett tag, dom hade spärrat av hela första stora ingången till haninge centrum för att det tydligen var en bomb där ( sen vet man ju inte om det verkligen var det) Och det kom polishelikoptrar och pikébussar, aa you name it. Men då bestämde sig hursomhelst chefen att alla praktikanter fick gå hem, ( tack bombarna, you saved my day) haha. Så jag åkte med tina och Lii till farsta och shoppa "lite", vart ett par jeans, en ny väska och två par skor. Precis vad jag behövde faktist, känner mig väldigt nöjd. Plus att vi käkade en svingod macka med potatissallad och rostbiff, inte illa asså. Sen kom mamma och lasse och hämtade mig så begav vi oss hemåt, jävligt nice dag faktist :)

Och imorn blir det åka av haha, ovanligt.. men vad gör man inte för någon man tycker om ? ;)
Och i helgen fyller tina år också, 19 barre :D haha, ska försöka skramla ihop lite cash och följa med ut.. Men men nu blire till att kolla lite tv och käka glass. Ha en bra helg everybody! PUSS&KRAM!

såå glad.

Helluu, Tisdag redan..Har vart på praktiken sen har jag nyss käkat nu. Börjat tröttna på den där praktiken galet mycket redan, får lixom inte lära mig något nytt utan det är larma, galga, hänga upp och sen springa runt å städa upp kläder som ramlat ner osv. PALLA säger jag bara, det funkar några dagar men nu börjar man verkligen tröttna faktiskt.  Speciellt när man är medveten om att man ska vara där i 13 veckor till. Aja får se hur det blir med det dära, måste finnas något roligare.

Men nu till nånting mycket roligare, något/någon som gör mig så glad nuförtiden. Ångrar verkligen inte en sekund att jag och tina gick ut den helgen vi drog ut. För tack vare det så finns det någon nu som jag verkligen tycker om, såå mycket efter så kort tid. My baby ..Jag hoppas verkligen på det hära och inte att det bara blir nåt som läggs efter ett tag pågrund av mycket snack som inte går att hålla. Jag står för vad jag säger att jag vill och känner, jag hoppas du också gör det :$ ..Men det tror jag. :) Synd att det är så himmla långt emellan bara, men det klarar man väll ;)

Näe, om man kanske skulle plugga lite..på fredag sätts betygen :/ Trodde först det va den här fredan som var som dom skulle sättas men tydligen inte så har lite mer tid på mig som tur är med tanke på hur mkt jag har kvar ;/
Aja, bara sätta igång sen blire nog sova tidigt för att orka upp på min "roliga" praktik. Njuut av skolan säger jag bara till alla som klagar på skolan, det är en jävla dröm jämfört med det här.
hah, peeace out fuckers, haha speciellt till picken ;)

fredag imoorn :D

ÅÅÅH imorn äre fredag, som jag har längtat asså. Är ledig från praktiken imorn också, ska plugga som fan och ha tvättstugan hela morronen, jävligt skönt om jag får säga det själv. Sen ska jag skynda på som fan med det och sen ta tåget mot stan osv .. ;D Tänkte dessutom titta om jag hittar nå nya skor och nån skinnjacka, någon som vet nå bra ställe för skinnjackor btw ?

Aja, idag har det som vanligt vart bara praktik typ, stog i 3 hela jävla timmar och trasslade ut säkert 50 smycken som bara låg i en stor klump ihop, men det va inte så farligt som det låter faktiskt. Tiden gick asfort för det första och sen vart man typ asirriterad ena sekunden över att det verkligen inte gick, men sen när man väl fick loss dom en för en så vart man typ överlycklig haha ..kul jobb jag har! :D Sen har jag som vanligt galgat och larmat lite grejor. Ska bli så skönt att slippa springa runt där med mina onda fötter imorn, när börjar man vänja sig egentligen? :/

Nej, nu ska jag städa klart lite på rummet sen sova så det fort blir fredag, den är efterlängtad :D
Sov gott folket! Puss ..

Grattis Tessan! :D

GRATTIS ÄLSKADE VÄNNEN, ÄNTLIGEN KÖRKORT! :D

Tisdag.

Tisdag idag, och imorn är det onsdag, det rullar på bra det här asså :D ..Och idag känner jag t.o.m att jag fått nå bra gjort också, har praktiserat först, kom hem vid 17.00 PLUS att jag då satte mig och gjorde TVÅ bokredovisningar..WOOW :D Bra gjort av mig, brukar aldrig ta tag i det, men jag har märkt att när jag väl tar tag i det så får jag en jävla flyt på det :P .. Men men, sen kollade jag på i huvudet på gynning. Skön brud asså, riktigt grym plus att hon är jävligt snygg ( i både brunt och blondt kom jag fram till idag) Men något mer stil på det hela i brunt hår faktist. Kanske man ska färga håret? njeee, I love bloond.

Nej nu är det nog time to bed, känner mig helt proppmätt dessutom för att jag för andra kvällen i rad tjockat i mig chips och choklad och igår va det t.o.m cola, gosh inte bra. Men juste, ska ju fixa gymkortet me tina nästa månad så jag lär ju ta igen det :D ..haha, om det nu blir av..vilket jag hoppas och tror.

Oh, nu fick jag sms, vem kan det vara ? ^^ hihi.. I know! ;)
Sov gott allesammans. Puss&Kram!

helgen.

Hello, gud va skönt de har vart me helg, inte för att jag sovit sådär jätte mycket men har ändå varit superskönt.
Va ute å festa igår också me natta och jonnie m.fl. Askul att träffa natta faktist, hade inte träffat henne på år dar kändes det som så det va verkligen på tiden. Synd att Herr.J vart utkastad bara haha och att natta va för full för att komma in på nivå 22, haha va jag den enda duktiga igår eller ? :D ..Näe da, vakten va helt störd faktist för hon va inte ens så full så de va lite stört. Men sen drog vi till starbar (tror jag det hette), inte riktigt min stil av ställe precis men de funka i den timmen som dom hade öppet. Sen efter de började kvällen spåra ur lite och jag satt ännu en gång och frös så sjuuukligt mycket för att vänta på en bussjävel. Men men, kycklingspetten från seveneleven va jävligt goda iaf :P. Sen va jag ute i fredags och festa också, näe fy, skärpning. Nu blire snart och ha några lugna helger, men jag super mig ändå inte så jävla full och gör av med massa pengar så så farligt är det inte :)

Gud va skönt det känns att jag ska till skolan imorn och inte praktiken, mina stackars fötter och ben mår fan så mycket bättre av skolan kan jag säga haha. Menmen, sen ere bara praktik resten av veckan.. :/ bara kämpa.

Men men, har ju lite motivation iaf..har man nåt å längta till så vill man bara göra saker så tiden går fortare och eftersom jag längtar supermycket till på fredag så ska jag få den här veckan å skynda på ordentligt :D.
Näe nu ere sovtime, pussOkram!

trött.

tjaa, tänkte bara meddela att jobba är skit! Nog för att jag har en asnice praktikplats me jätte snälla tjejer som jobbar där, men mina stackars fötter och ben asså, dom pallar inte me att stå och gå hela dagarna och larma, galga alla kläder, hänga upp dom, hämta nya, fixa upp i butiken eftersom folk har så jävla svårt å hänga kläder normalt och aa osv. Är helt död när jag går till tåget därifrån varje gång :/ men men, man vänjer sig väll efter ett tag.

Så aa har inte mycket att berätta nu om dagarna eftersom det enda jag typ gör är att jobba på gina i haninge.
Eller kan berätta att jag fick väärldens finaste rosor av kim igår, oj oj..inget knäcker dom. Dom hänger så fint vid mitt fönster nu, ska torka dom såklart så jag kan spara dom. Så himmla fina .. :)

nej nu måste jag ta nåt å käka, puss hej!

bästa på evigeheter.

Det finns inte ord för kvällen igår asså, såå jääävla kul! Hur kommer det sig att jag alltid har så jävla kul inne i stan medans jag aldrig i livet skulle kunna få det lika kul när man är i nynäs ? Jo, för att nynäs SUCKS! Jag vet inte vart jag ska börja med igår, satt först på pizzahouse me tina å verkligen va så jävla sliten så fick jag för mig att jag bara ville supa mig så jävla full och försöka ha kul eftersom jag fixat alla proven i veckan och sista veckan i skolan osv. Så kommer tina med den briljanta ideen, vi åker in till stan. Så fort hem å fixa sig och jag stog verkligen och velade om jag verkligen palla åka in men tillslut övertyga hon mig, som tur va:P. Så 22 tåget in till stan, helt nyktra också! haha.. Sen drog vi till blå eftersom jag ville se va det va för ställe plus billig dricka. Så när vi kom in så va de asmycket folk och jennie hittar något mycket MYCKET MYYYYCCKET bra där inne, oj oj. Finns inte ord (igen), haha. Sen va de folk som gav en 500:ingar hit och dit och sa köp va ni vill å lala ..så jag och tina var typ apfulla när dom stängde, så efter ett mycket lyckat besök med jättekul folk så påbörjar vi våran vandring mot t-banan. Och där skämmer tina ut mig totalt, haha. Men det va det lätt värt för allt som hände sen :D ..Träffa så jävla kul folk som vi umgicks med, skööna som fan. Sen fick hon för sig att dra vidare till en snubbe, så kvällen slutade iaf med att jag hamna i norrtälje kl halv nio på morronen, sov två timmar haha. Sen väärsta resvägen hem.. Men det va såå kul, jag och jonnie muppa ihjäl oss inne på hotellet,t-centralen och aa säg nånstans vi inte var. BÄSTA BÄSTA! Så jävla lyckad kväll me bästiiiis :D Måste verkligen göras om! Jag bara tänker/längtar tillbaka till igår..Nostalgi asså. :D

Aja, sista skoldan imorn ,sen äre praktiiik :( vill inte,vill inte. Men men, sovtime kanske? Puss!

cpvecka.

Helt klart jobbigaste veckan på länge, fyfan vad jag har slitit och pluggat me dom här tre proven jag haft den här veckan och i tisdags va jag så jävla stressad i huvet inför allting osv så ja fick ett helt sjukt jävla migränanfall från typ 4 på dagen till 4 på natten, jag trodde helt ärligt att hjärnan skulle sprängas eller något liknande och att jag skulle dö, det gjorde så ont så jag helt ärligt grät i timmar asså. Mamma fick ringa sjukvårdsupplysning och grejer men tillslut efter att jag fått 2 ipren och en alvedon så börja det släppa någorlunda så jag kunde somna. Det va verkligen hemskt..

Men men, proven gick ju iaf bra ( tror jag) Har bara fått reda på ett av dom och det gick bra och dom andra två kändes bra iaf, så abra hoppas på det bästa.

Igårkväll och hela dan idag har jag städat kims lägenhet ..han är ju uppe i fjällen så eftersom jag har nyckel hem till han så passa jag på å överasska med värsta finstädningen när han vart borta. Killar och städning går ju bara inte ihop asså, förstår inte varför men nåt krux ere. Så jag och tina höll på hela natten här igår och damma å pålocka å fixa och hitta en hel del kul :D haha .. Sen gick hon hem vid typ halv 4 inatt. Sen fixade jag iordning resten idag, jobbigt som fan men han är någon som är värd det iaf. :) Och jag är jäävligt värd pizzan jag och tina ska dra å käka snart, fan va gott det ska bli. Eller ska dra nu rättare sagt, fick sms att hon går nu så ska klä på mig och möta upp henne nu. Ha en rba lördag allihopa :) Puss!

Stone sour - Through glass

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
Oh God it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
No one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

How do you feel? That is the question
But I forget you don't expect an easy answer
When something like a soul becomes initialized
And folded up like paper dolls and little notes
You can't expect a bit of hope
So while you're outside looking in
Describing what you see
Remember what you're staring at is me

'Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
but No one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

How much is real?
So much to question
An epidemic of the mannequins
contaminating everything
We thought came from the heart
But never did right from the start
Just listen to the noises 
Before you tell yourself
It's just a different scene
Remember it's just different from what you've seen

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
And all I know is that it feels like forever

But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

'Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
And all I know is that it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

And it's the stars
The stars that shine for you
And it's the stars
The stars that lie to you, yeah ah
And it's the stars
The stars that shine for you
And it's the stars
The stars that lie to you, yeah ah

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
Oh God it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

'Cause I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

And it's the stars
The stars that shine for you, yeah ah
And it's the stars
The stars that lie to you, yeah ah
And it's the stars
The stars that shine for you, yeah ah
And its's the stars
The stars that lie to you, yeah yeah

Oh when the stars
Oh when the stars they lie

BÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTABÄSTA

seg söndag.

jahapp, så hade man lite dötid över så man hamna här. Har nyss kollat på film, underbara älskade hette den nog, eller nå liknande. Nån svensk film iaf, något seg men tragisk som fan. Och eftersom jag är sån person som verkligen sätter mig in i filmen till 100 % så fick t.o.m me jag tårar haha.

Annars har det vart en as-seg och tråkig dag, har bara känt mig trött och gnällig. Vaknade vid halv 4 och käkade frukost haha. Sen har jag enbart gnällat mig mot mamma haha, tjatat om å flytta, nya kläder, ny säng, nytt nytt nytt typ. Nu i efterhand börjar man tänka på hur hon står ut ibland ? haha. Men hon lär väll vara van efter 18 år. Sen fick jag nått ryck och fick för mig att leta jobb när jag insåg att mamma inte ville hjälpa mig med allt mitt "nya". haha.. Men det slutade med att jag stängde ner varenda sida tillslut och gav upp. Det enda man hittar typ är ju försäljare hit&dit och vem vill sitta och vara en sån där jobbig plågsam jävel som ringer och stör folk med grejer som inte en kotte vill ha. Nej tack, där går gränsen! Så jag får forsätta mitt vanliga liv ett tag till tror jag, men en vacker dag så blire andra bullar! ;)

Nej funtar på att kolla på nån film till så tiden går lite fortare, ska senast gå och lägga mig 12 ikväll. Måste få ordning på mitt sovande inför skolan. Puss hej! :)

tankar&funderingar.

Nytt år, nya möjligheter..det är väll så man brukar säga. Jag säger nytt år, PANIK inför allt. Har verkligen vart helt sjukt skönt att ha lov och komma bort från det som för tillfället sätter panik inom mig mest av allt,skolan. Jag har såå mycket att bli klar med på en jävla vecka innan jag går ut på praktik hela sista terminen. Sista året i skolan är fan inte kul asså, man brukar alltid ha den där trygga känslan inom sig att " aa men jag har tid att fixa det sen", men nej den tiden är slut nu och tro mig det är mer panik än någonsin. Hade kunnat slippa allt det här om jag inte vart alltför lat med mina sovmorronar. Men jag har också haft mycket skit som hänt det året som vart, saker som gjort att skolan har känts mindre viktig att ta tag i vilket den egentligen inte har varit, men efterklok är man ju nästan alltid.

Och så  vidare till nästa grej, loove loove looove. Att saker och ting aldrig kan gå ihop rätt för mig asså. Jag har verkligen fått sån rädsla för att "binda" mig me nån och skapa nånting nytt, låta nån få komma mig så nära inpå igen, och allt vare rädslan för att bli sårad. Det finns någon..som jag verkligen tycker om och trivs så sjukt bra med, och som jag vet är en så fin kille.Men ändå finns det nånting där som säger stopp inom mig. Jag vet, jag är fan hopplös just nu. Men efter allt som varit och all skit jag haft tidigare så vill jag verkligen inte ge mig in på nånting som inte känns 100%, och jag vill varken såra någon eller bli sårad själv därför håller jag allt lite lågt och ser vad som händer.

Sen till nästa grej som fått snurr i mitt huvud, varför måste jag bry mig så mycket om vad andra folk tycker och tänker om mig? Varför tar jag ens åt mig? Jag är jag, take it or leave it! Dom som nu måste öppna sin stora käft är väll antagligen så jävla osäkra på sig själva och måste därför trycka ner någon annan och jag ska verkligen sluta vara den som tar åt mig av skiten också, för det finns inte nån anledning.

Gaah, för mycket i huvudet ikväll asså! Aja fick iaf ett trevligt slut på kvällen, va med dolfen och körde runt lite och snacka sen titta vi på nån film och höll på att somna i soffan båda två tills jag vakna upp för en halvtimma sen och bad han schussa hem mig. Näe time att sova, jag som skulle vänt tillbaka på dygnet och sitter här halv 4 på natten, bra jennie bra! Natti natti ..

ostbågar och cola + en kim!

Japp det är allt som behövs för denna kväll, sooovtime snart! Puss hej!

Övertrött.

Hello världen, Nååågot övertrött natt man hade inatt då. Jag och tina hade haft våran "spa"kväll hemma hos mig haha, sen kommer the neards förbi. Timmy&Kim ( eller kimmy och tim som jag säger haha ) och vart kvar här till halv 7 imorse och låg och nörda oss i timmar asså för vi va så jävla trötta men ändå inte gick och la oss. Fan va jag garva åt timmy asså,trötta jävel! :P Och medans jag,kim och timmy ligger i sängen så sitter tina och skriver i sin blogg vad vi säger haha, fyfan kan ju lätt säga att de inte fanns mycket till att göra. Men fan vad jag njööt när dom gick haha, la mig i min skööna säng och somna på 2 sek. Stackars lilla kimmen bara som skulle upp och jobba men han är tålig :P han palla det! Rolig natt faktist.


Men nu ska jag nog fixa mig lite och röra mig mot tröttern på kullsta haha. Mamma och min låssasfar kommer ju aldrig hem igen hah, they left me alone! Skulle kommit hem i tisdags och nu har dom skutit upp det helatiden så dom kommer på lördag nu, aja skönt å va hemma själv också :) Lite ensamt bara.

Näe time å fixa upp lite! Puss hej!

Nyår 2008.

Det finns inte ord för denna kväll.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus