accesoarer.

hej min lilla bloggish :) .. Idag har jag inte gjort mycket annat än att tagit en sväng ner på stan med älskling, han vann lite pengar på en spelmaskin och min absolut bästa kille går och köper en klocka till mig som jag sett innan och vart helt kär i. Den va bara såå jag.. svart med lite nitar på  och dessutom siffror på så man ser vad klockan är haha. Sen vart det lite smågrejer som jag hitta..bl.a lite nya ringar och ett par örhängen. Man kan behöva lite nya accesoarer ibland, det gör rätt mycket till beroende vad man har på sig tycker jag. Sen har vi bara slappa och ätit lite köttfärssås och spagetthi, så nu har jonnie åkt iväg till träningen och jag sitter här och degar..får se om alexandra kanske hör av sig och vill ta en promenad. Lägger upp lite bilder på nya klockan jag fick och ringarna iaf.





bilder.



Lite blandade bilder, de sista är från i fredags när vi hade lite party hemma :)



             

utbildningar.

Nu har jag suttit nästan hela kvällen och kolla runt bland massa olika utbildningar. Jag har ju vart helt inne på att gå en hudteurapeuftsutbildning som var csnberättigad och inte en sån utbildning som man måste betala flera 10 000 tals kronor för att gå, den var dessutom på 2 år vilket kanske inte känns så överdrivet mycket. Men, nu har jag kollat igenom hur hela den utbildningen ser ut osv och tror den kan va sjukt bra..men det känns som att det är en heel del grejer som jag kanske inte är så intresserad av att jobba med, som massage, vaxning? Kan tänka mig att det är jäkligt kul att kunna men inget som jag vill stå och utföra på göran 65 t.e.x som inte har tvätta sig på år och dar lixom?! haha ..Känns lite halväckligt..och det är ju kanske sånt man får räkna med i ett sånt arbete. Och vaxning på intima ställen osv.. Så nej, känner att jag hellre vill gå en grundlig kurs i makeup/styling och hittade en perfekt som jag såå gjärna vill gå. Den kostar 35000 men får man ett bra betalt jobb efter så ser jag de som jäkligt lönsamt. Det gäller ju bara att kunna få tag på 35000 att lägga ut, vilket inte är  det lättaste. Hursomhelst så verkar den här utbildnigen grymt kul, den är bara på 10 veckor och du får kunskaper inom 3 olika områden, makeup/styling( inkl färganalyser, hudvård osv) ,Håruppsättningar, och blir dessutom diplomerad nagel-va-det-nu-heter när allt är klart. Hur kul som helst. Men aa det är ju dom där 35 000..får väll jobba som faan tills man samlat ihop det och sen bara köra på. Men jag vill NUUU, så är det alltid när man bestämt sig för nåt man vill. Men men gäller att hålla kvar vid drömmen och kämpa på :) Nej nu blir det nog sova..blir norrtälje imorn och umgås med min älskling och kanske lite fler skönt folk. Gonatt på er. PUSS!

träning.

Helloaa, sitter just nu och kollar runt bland olika sidor om bästa träningen för att träna bort de där lilla hullet jag lagt på mig på magen och sidorna, ligger inte så jävla snyggt där nu till sommarn och allt lixom. Hittade även en tidning hemma om powerwalk för några dagar sen som jag bestämt mig för att köra på. Gick faktist imorse en jäkla promenad runt nicksta och sen ner mot hamnvik osv, plus att jag gick riktigt fort så va rätt jäkla varm när jag kom in, men det var bara bra för då vet jag att jag gjort av med massa kalorier :). Hursomhelst så har jag fått nån nojja på att jag har lagt på mig  på magen och att min kropp ser opropertiornelig(stavning?) ut och inte passar in med resten, känns som att jag fått hur mkt fläsk som helst på rumpan, magen och lårena men ingenting upp till. Och med tanke på att jag inte har nå jättebamsingar till bröst precis och är jävligt smal på armar och så upptill så ser de ju bara hel knasigt ut enligt mig :P Ska man va fet så är man fet överallt och ska man va smal så är man smal haha. Nej men skämt å sido,ska väll egentligen inte klaga, finns dom som ser mycket värre ut. Dumt att jämföra sig med andra men de är fan mitt sätt att känna mig lite bättre ibland :P. Jag brukar inte ha så värst mkt problem med min självkänsla, känner mig oftast rätt snygg när jag väl är i ordningfixad men ibland får man små svackor då allt på ens kropp bara känns helt fel. Men men nog om det..kör nog ringvägen iaf imorn så bränner jag av lite till ;D. Nu ska jag nog nördspela lite på king tills jag blir trötter och sen sova. Är sjukt sugen på glass eller nånting men ska försöka hålla mig ifrån det där, får väll stoppa i mig en tomat eller nåt iställe :P Får se hur det går med den saken.. Gonatt alla puudddiingar :D PUSS!

Tisdag.

Hej allihopa. Jag har tappat bloggsuget så det har inte blivit så mycket bloggande.. Har däremot gjort rätt mycket grejer. Fick ju bland annat jobbet på Lidl till sommarn så det känns mycket bra samtidigt som jag känner mig rätt orolig, rädd för att jag inte ska klara av det och allt där till.. men det blir väll så efter att man vart ledig/arbetslös ett år nästan. Hur som helst så hoppas jag att det går bra och att jag får trevliga kollegor. På påskhelgen så var jag upp till min syster och hennes familj och hälsade på, åt massa god mat och hade de allmänt skönt. Sen har jag grillat lite och partajat som vanligt med mina gullungar till kompisar. Men men nu ska jag nog ställa mig och ta hand om disken så man får nåt vettigt gjort innan mamma kommer hem :P. Ha det fint. PUSS!

saknar.


Ville bara säga att jag saknar min älskling sjukt mycket, vill inte gå och lägga mig ens för då vet jag att jag får ligga där själv :( KOM HIT! Jag älskar dig <3

smoothies.

hellu ..idag har jag provat och gjort en ny smoothie med banan och kiwi och den vart sjuukt god. Är verkligen irriterad över att vi inte har nån mixer hos jonnie för jag älskar att göra sånna här, plus att det är jävligt nyttigt, spec för mig som inte gillar att äta så mycke frukt i vanliga fall. Hur som helst så hade jag tagit bild och allt på det som ska va i och hur den såg ut sen men sen kom jag på att jag inte har med mig sladden till datan så vart inte så mycket mer med de.  Får lägga in det när jag kommer tillbaka till norrtälje. Idag ska jag nog träffa emma iaf, kanske carro också..har inte hört hur det blir än. Blir väll att gå ner på stan och titta lite och sen ta en fika, alltid mysigt. Så ska äta klart frukosten nu och sen göra mig i ordning lite snabbt. Puss&Kram!


 Hittade en bild på google som bara såg så himmla god och fin ut så får lägga upp den sålänge.MUMS!



nån datanörd ? :D

glömde föressten berätta om mitt jävla problem med datan hemma ..har fått nå jävla buggrej som verkar vara via msn, så fort nån loggar in eller skriver till mig eller vad som på msn så kommer de upp en jäkla ruta om bla bla - felaktigminnes avbildning å så ståre nån text om att programmet inte är utformat för nåt osv.. och jag har installera om huur många ggr som helst och gjort allt möjligt, ibland kan dom där rutorna kom upp ungefär 5-6 st så jag får sitta och klicka i evigheter för att kunna göra de jag vill på msn. Har även märkt att när man t.e.x ska kolla bilder eller göra nåt i utforskaren så kommer de oftast upp : Utforskaren avslutas osv. så stängs det bara ner, jag hajar fan ingenting. Nåt skumt har hänt och jag vet inte vad. Jag har alltid otur med datorer, men det här jäkla vista som är på datan känns som ett kapitel för sig också, gillar xp mkt mer. Men men, så som sagt om nån som känner sig kunnig på datorer och vet vad detta kan vara så säg gjärna till och kanske om vad man kan göra åt saken. PUUSS! :)

Hemma.

Nu känner jag att jag äntligen landat och kan ta det lungt haha. Har fan flygi och farit hela dan känns det som. Började med att jag sprang ner till busstation till jonnies mammas jobb och hämta cvn som hon vart snäll och skrivi ut till mig, sen hem igen och fixade i ordning mig och sprang ner med alla mina tusen grejer på armarna till bussen, åkte bussen in till tekniska och sen tunnelbanan till t-centralen..sprang iväg och lämna in cvt och fick även prata med chefen på en gång. Resulterade dock inte i så mkt bra för det, hon sa att hon behövde någon med lite skoerfarenhet ( då det va en skoaffär ) och sen tyckte hon att jag bodde väldigt långt bort. Men vadå skoerfarenhet lixom ? HALLÅ?! Jag kan lära mig, jag är inte helt korkad. Sen att man bor jävligt långt ut från stan kan man ju inte göra så mkt åt sålänge man inte har ett jobb lixom så att man har råd att flytta närmre..men men sen forsatte jag mot södra och sös för att hälsa på tina som ligger inlagd nu..min lilla stackare hade ont och såg rätt nerknarkad ut :/ Men hon är så duktig så hon klarar det. Sen bar det av mot farsta strand för att möta upp mamma och låssaspappa för att åka med till nynäs. Vilken resa va? Men men nu har jag varvat ner ett tag iaf och kolla avenyn å sådär så de känns skönt. Får se vad dagen imorn har att bjuda på, borde träna nånting imorn..kanske ska ta mig an och springa ett varv i lilla nynäs? :P vi får se hur det blir. Nu blir det nog sova tror jag, känner mig helt slut. PUSS!

påskpynt.

hejsvejs..vilket tråkigt väder de är idag, ser ut som det ska börja regna när som helst. Får hoppas det kommer fram lite sol mot eftermiddan kanske, ifersej ska jag ju ändå bara sitta på buss och tåg i typ 2 ½ timme idag så spelar ju inte så stor roll. Skulle ju åkt hem till nynäs igår men pga arbetsintervjun så vart det så sent så bestämde mig för att åka idag istället. Fixade lite påskpynt här hemma igår så ska lägga upp en bild, vart rätt gulligt. Hade dock ingen vas så fick bli en vanlig glasburk sålänge. Har precis fått i mig en risifrutti nu så ska ta nån macka och sen kanske föröka bege mig av. Ha det bra, Puss puss!


Vårat lilla påskpynt :)

besöksrekord.

wohoo besöksrekord i min lilla blogg, nästa storbloggerska eller? haha njae skulle inte tro de. Men tycker det är jättekul när nytt folk kollar in..vore kul och veta vilka bara men det är ju som vanligt bara anonymisar, jag är faktist själv en av dom i många andras bloggar så jag ska väll bara va tyst :P. Hursomhelst, arbetsintervjun gick väll sådär, hade den konstigt nog samtidigt som två andra tjejer så tog ca 1 ½ timme som jag fick sitta där och lyssna på dom också, inte så vidare intressant för mig då de inte är jag som ska anställa nån. Dom andra tjejerna va i min ålder men oj så mycket mer dom hade gjort, jobba extra där och där och där och däär. Vad har du gjort under året jennie? Hmmm..sökt jobb? Praktiserat på gina tricot och sommarjobba på dagis haha, inte så mkt att komma med kanske men får hoppas att dom inte bara går efter de. Dock är jag ändå inte så säker på att det är något för mig, jag känner att jag måste få hålla på med saker jag tycker är kul och är intresserad av, dvs tyvärr allt ytligt haha. Men jag älskar ju kläder, makeup, hår, mode, trender och allt därtill. Känns ju inte direkt som att matvaror är min stora passion i livet och därmed inte så intressant tyvärr :P. Aja inom 2 veckor vet vi hur det gick.

Nu på kvällen har vi käkat ben&jerry glass och kolla ballar av stål, så jäkla kul och se, spec kaninkockerskan när hon raggar på upptagna killar, tjejerna som blir utsatta tar de ändå jävligt bra måste jag säga, jag skulle bli galen haha men de är ju jag också :P. Näe om man ska sova kanske, gick upp hyffsat tidigt ändå. Gonatt, puss!



Detta vart iaf vinnaren av ballar av stål denna vecka( jobbiga(d)jäveln ) , jävligt bra utklädnad måste jag säga hah.




arbetsintervju

jaaapp..tro det eller ej haha, lämnade in en ansökan till lidl för huur längesen som helst och idag hörde dom av sig. Gissa om jag vart överasskad. Jag är dock rätt skeptisk mot lidl, har inte hört det bästa därifrån precis men just nu så behöver jag verkligen pengar så det vore super faktist. Jag hoppas verkligen inte det är så som man hört om att dom kör med tyska avtal där man knappt får gå på toa och får jobba ihjäl sig nästan för att dom tar in så lite personal som möjligt. Aja vi får se vad dom säger och hur det verkar, kl 4 skulle jag vara där iaf. Nu blir det dusch och lite fixiordning efter att jag vart så duktig och kört ett spinningpass nu på morronen. Fint väder är det idag också så det blir skönt att gå en sväng när jag ska upp dit sen. Ha det så bra sålänge. PUSS!

bilder.



Lite updatebilder från igår/idag.
Skulle ta en såkallad "outfitbild" haha men hade asbråttom och glömde ta bort blixten :P
Och bilden längst till höger vart min supernyttiga mat när jag va hemma själv idag, när jag är med jonnie så
blir det oftast bara onyttigheter, så nu vart det kidneybönor,broccoli, äggröra med tonfisk, fullkornsris och lite keso med oliver. En riktigt blandning av massa olika men gott vart det :)


     





utmaning.

Marre körde nån utmaning på sin blogg som hon utmanat mig på, jag brukar tycka utmaningar och listor och sånt är allmänt tråkigt, men den här funkar ändå :)

5 saker som jag ska göra 2009 !

* Fixa ett jobb 
* Fixa en lägenhet närmare stan
* Börja övningsköra med nån(?) haha
* Inskaffa en diskmaskin
* Åka bort ifrån det "vanliga" och göra något kul i sommar/höst


Jag läser inte så många andra privata bloggar förutom några få och kändisbloggar så orkar faktist inte utmana nå fler :P

"inget att göra"

Jag har så sjuukt tråkigt så jag t.o.m googlade på "inget att göra" för att se om de fanns nå tips men hitta inge vettigt alls. Jonnie har åkt iväg på AIKs premiärmatch, han åkte dock vid typ halv 12 typ för att se en match som börjar 15.00(?), men men det ä ju såå viktigt att inte missa nånting så jag orkar inte ens lägga ner energi på att ifrågasätta. Jag får väll sysselsätta mig med att forsätta kolla runt på datan, kanske kolla lite på SATC-avsnitt och göra nån lunch, kan ingen bara komma och roa mig ? :( Aja imorn blir det nog hemgång mot nynäs, kanske t.o.m åker med upp till min syster i dalarna till nästa helg..känns inte som det finns så mycket annat att göra iaf och det var längesen jag träffade dom.

Annars har helgen vart riktigt skön, grillade i fredags och kolla talang å sådär, asmysigt. Sen igår var de ju superväder så satt ute i solen och solade lite sen åkte vi upp och kolla på jonnies match, min älskling gjorde mål som vanligt :). Sen åkte vi tillbaka till norrtälje och vänta in alexandra och gänget för att parta vidare hemma hos dom, trevligt som vanligt men känner att det börjar bli lite lamt på våra fester nuförtiden, jag är inte alls lika taggad längre till att ens gå ut eller göra nånting. Funderade faktist på att gå ut igår men sen vart kl så mycke så kändes bara onödigt. Jag har dessutom varit superdålig på att ta med kameran och fota nåt så ska börja få med den så jag kan lägga upp lite roliga bilder också :)
Hoppas alla haft en skön helg. PUSS&KRAM!

nu är livsglädjen tillbaka

haha, av detta väder så kan man inte bli annat än glad. Sitter just nu å trycker i mig min tredje limpmacka med lördagskorv, riktigt gott när brödet är sådär färskt å allt :P. Idag har jag faktist diskat och fixat upp lite här hemma sen kom ida och luncha lite här och prata lite sen va hon snäll och schussa upp mig til flygis så handla vi lite och sen hem igen med allt. Sen åkte hon iväg till jobbet igen och jag tog en promenad ner på stan och uträtta lite saker. Sen när jag kom hem så tänkte jag sätta mig och tanka hem lite ny musik men nej, kom på att denna underbara Ipredlag har satt igång så det vart till att sätta mig på youtube och lyssna istället. Har helt klart en ny favoritlåt: Milow - Ayo technologi. Har säkert haft den på repeat 5 ggr nu så tröttnar väll snart men den är grym. Ikväll blir det grillning iaf ute i bergshamra med alla engströmarna :P, eller nästan alla iaf, vissa är ju i prag och har det skönt :P. Så ska väll fixa mig iordning nu tills min honungskaka kommer hem så vi kan åka :). Hoppas alla får en tevlig helg. PUSS&KRAM!

Btw, GRATTIS EMMIS, love you!

tråkigt.

hej min lilla bloggilogga :) sitter just nu och har vääldigt tråkigt, känns dessutom inte så mkt bättre att jag träffat jonnie ca en timme idag. Jag åker ju faktist hit för att umgås med honom och för att jag känner att jag typ flyttat hit också såklart och att det är mitt hem. Men i detta fall så är jag faktist hellre i nynäs där de finns människor att träffa och umgås med för de börjar vekligen kännas supertråkigt här nu tyvärr. Och jag vet att det kommer bli samma sak i helgen och nästa vecka :/. Tycker det är bra att han håller på med fotbollen och är så duktig men ibland känns det bara överdrivet mycket med matcher och träningar helatiden, när dom t.o.m är inplanerade VARJE helg så blir de självklart så att man aldrig kan planera in något på knappt fredan eller lördan och därmed att man aldrig gör något tillsammans. Blir istället att man sitter hemma och glor på varann ungefär dom få timmar innan han ska iväg..blää. Aja nu ska jag inte beklaga mig mer.

Har inte bestämt mig hur helgen ser ut..sitter och velar om att åka tillbaka till nynäs eller inte, min kära emma fyller ju 22och ska ha fest så det vore ju väldigt trevlans att träffa henne såklart, men samtidigt så är inte resvägen dit nå kul alls och har inte mkt pengar plus att dom ska nog grilla här och så på fredag så det vore ju mysigt. Får klura på det :) Nej om man kanske ska lägga sig och sova också..jonnie gick och la sig direkt när han kom hem så han sover väll för längesen men jag får väll krypa ner brevid och ligga och lyssna till hans små susningar tills jag somnar haha. Gonatt, PUSS!

aaaajjj... :(

Faan asså, fick ju för mig för några dagar sen att börja bättra på färgen lite nu när de börjar bli ljusare väder ute och det började bra...men nu är det katastrof! Solade 2 ggr i ett riktigt bra solarium som är rätt nytt som ligger i badhuset här i norrtälje och visst, jag vart lite röd men ingen fara lixom.. sen tog jag uppehåll lite grann och nu imorse så sola jag i solariumet som finns där jag bor som är typ hundra år gammalt. Hade hursomhelst "ansiktskanonen" som dom så fint kallar det och ja, det vart en jävla kanon. Jag va inte alls så farligt röd när jag kom ut efter men nu dom senaste 3 timmarna ikväll så har jag nästan avlidit. Huden i ansiktet är svinröd och helt svullen och så varm så de känns som den kokar, så jävla hemskt asså :( Det är i sånna här lägen jag är glad att jag inte har nå skola eller jobb som man måste upp till och visa sig för folk.. ne det blir hemma för mig tills jag börjar se normal ut, om det nu försvinner. Satt och läste om folk som fått bestående men osv så självklart nojar man upp sig för de också. Aja läste att filmjölk och aloe vera skulle vara bra så får inhandla de imorn.

Annars så va ju min plan igår att uppdatera med lite roliga bilder men min data har fått nå jäkla bugg så den ville inte riktigt vara med på de jag ville så det får bli en annan gång. Sitter iaf hemma hos älskling nu, han ligger och sover för han var helt slut i både kropp och själ verka de som :P Så har kolla lite på diagnos okänd och sen suttit här och klicka runt. Men nu blir de nog sova för mig med, kommer väll säkert drömma nå hemskt om att jag får hudcancer eller bestående men och slutligen får ett rykte som kräftan/tomaten eller nå sånt. Nä fy, får hoppas på de bästa :P. PUSS&KRAM!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus