gamla bilder.

Hittade gamla bilder som carro hade lagt upp på sin blogg haha, jag älskar och kolla gamla grejer och minnas tillbaka men fan så man såg ut :P .. Men men, ska nog kolla om jag hittar nå gammalt också. hade hur mkt som helst på min gamla data men mkt försvann när jag bytte till den nya så det är rätt tråkigt. Men något kul borde väll finnas kvar iaf :). Annars så har jag vart ut och gått en sväng med mamma och posta ett brev och sen var vi ner i källarn och röjde lite. Men men nu ska jag kolla upp om jag hittar nå kul bilder att uppdatera lite med. PUSS&KRAM

jobb,jobb,jobb.

Det är ungefär vad jag MÅSTE ha snart för att ens kunna leva ett normalt liv, jag orkar verkligen inte bara gå hemma hela dagarna och inte göra ett skit. Känns så himmla värdelöst. Och det känns inte bättre direkt när man ser på msn förstasida om hur den här jobbkrisen bara kommer bli värre till 2010 och börja bli bättre 2012, HALLÅ?! det är 3 år.. Jag undrar hur fan det är tänkt att man ska klara sig då? Okej, jag skulle kunna börja plugga men då måste jag antingen ha typ minst 50 000 att kunna lägga ut på  en utbildning eller så går jag en csnberättigad utbildning där jag får ut typ 2000 i månaden, vilket man absolut inte klarar sig på och därmed måste ta studielån som säkert slutar på över 200 000, KUUL, NEJ! Och ändå tas det in ännu mer folk i landet som också ska ha en del av dom bidragspengar som finns och dessutom ska dom också ha ett jobb så dom kan försörja sig, det är jävligt sjukt enligt mig. Man måste fan först kunna ta hand om sina egna innan man börjar försöka ta hand om folk runt om i hela världen. Näe, usch man blir så himmla less..Men men nog om tråkigheter, bara kämpa vidare..efter regn kommer solsken eller hur sägs de? ;).. Undrar ju bara hur lång tid det ska ta..

Aja lite update om veckan..har vart superdålig på att blogga..vet inte varför men det blir så när jag är i norrtälje, är oftast med jonnie helatiden ju så då känner jag inte för att sätta mig och blogga plus att det inte händer så mkt. Men igår var jag iaf i solna och fick lite papper påskrivna sen åkte jag tillbaka till nynäs och umgicks med tina.  Hade även fått hem en av bikinisarna jag beställde..som jag skrev tidigare så är jag verkligen kräsen men den här satt verkligen jättebra så jag vart riktigt nöjd.

Näe nu blir de nå slags lunchmat och sen en promenad i de fina vädret kanske? tråkigt att gå själv bara men what to doo ? :P.. PUSS&KRAM!

måndagkväll

Jahopp så va de slut på dom bra tvprogram som gick idag då :P.. Satt nyss med mamma å kolla spårlöst, rätt gulligt på slutet när dom hittar varann och ses..nästan så man får en tår i ögat själv haha. Satt dessutom och mumsa i mig av kladdkakan från igår med massa grädde.. inte bra asså, blir nog ingen beach 2009-body för mig :P. Ne hade nog inte så mycket mer att skriva just nu.. Började känna mig förkyld för ett tag sen men sen försvann de helt plötsligt så antingen är jag väll supersjuk imorron eller frisk, hoppas på att jag får vara frisk ett tag till. Blir jag dessutom sådär dunderförkyld imorn så kommer jag aldrig palla dra till solna och därmed förlorar jag ju pengar så det blir inge vidare. Nej ska nog gå och kolla om jag hittar nå mer frukt, har fått i mig en äcklig apelsin iaf..dom som känner mig vet att jag inte är så stort fan av frukter så de blir endast när jag är sjuk :P. Föressten så klickade jag hem två asfina bikinisar, dom satt assnyggt på modellerna på hemsidan iaf som typ är supersmala med värsta brösten..haha, så får se hur dom sitter när man får hem dom men i värsta fall skickas dom tillbaka. Jag är ungefär den kräsnaste människan på underkläder och bikinisar och brukar tycka de är allmänt tråkigt att köpa underkläder så ska bli intressant och se hur nöjd/onöjd jag blir. Nej nu finns inge mer roligt å berätta..ha de bra :) PUSS!


Min kladdis med grädde :P

frukost-time.

Nu har jag min frukost medans alla andra jobbande människor har sin lunch typ .. för min del vart de en hallon/ blåbär smoothie med två mackor :). Vaknade inte upp på världens bästa humör när jag såg att snön var tillbaka, kan den inte bara ge sig nu?! Men det ser iaf ut som att solen smyger fram ibland så får hoppas de smälter bort lika fort. Annars ska jag försöka kolla om de kommit upp nå nya jobb man kanske kan söka på och sen funderar jag på att kanske åka tillbaka till norrtälje, hörde att jonnie fått hem mario kartet nu som vu buda hem så nu vill jag bara dit å spela ju :P. Men men får se hur jag gör, ska ju ändå in till solna imorn så då skulle jag kunna åka till norrtan direkt efter men men får se vad jag känner för. Hoppas alla får en trevlig dag :) PUSS!

Min frukost :)

too mutch party..

är ungefär va de vart för mig igår.. Jag är en sån person som brukar dricka jävligt långsamt och aldrig bli sådär superfull men igår smakade allt så bra bara så de slank ner snabbare än snabbast :P och jag hade dessutom jävligt kul så man drack på bara. Träffade en hel del trevligt folk som jag snacka mycket med, supertrevligt när man hamnar på fester med trevligt folk, det va inte så jävla mycket drag men jag skapade mitt egna lilla drag :P ( eller jag & emma ). Hur somhelst så mådde jag piissigt dåligt imorse, kände redan när jag gick och la mig hur mitt huvud hade sin egna karusell därinne och tänkte bara på hur jävla dåligt jag kommer må på morronen och jajjemen, världens huvudvärk och spydde ett antal ggr. Det är då man ligger där mot toan och bara känner ångesten krypa sig på och man tänker: Aldrig mer! Men ändå är man där efter ett tag igen haha ..det är illa asså, men huvudsaken är att man har kul för det ska vara värt de om man ska vara bakis. Tog iaf resorb ( vätskeersättning ) och de hjälpte hyffsat bra mot illamåendet, sen pallade jag mig ut och gick ringvägen med mamma så jag fick lite friskluft, skönt skönt.

Annars finns inte så mycke att tillägga..dagen idag har varit lugn som fan..bara vart hemma och ätit gott och baka en kladdkaka :). Lägger upp lite bilder från igår ifall någon trevlig människa känner sig intresserad av de. PUSS&KRAM!

             

skön fredag :)

Tjuuhuuu, va ju inne på SÖS igår me tina, faaan va man får vänta på akuten asså, helt sjukt. På ett så pass stort sjukhus så borde de finnas mer personal tycker jag..men men hursomhelst så visste jag ju inte hur de skulle bli med henne om hon skulle få stanna kvar eller så, så då bestämde jag mig för att ta sista tåget till nynäs vid 00.22. Inte alls kul att åka själv asså, så många idioter ute verkligen. Men tillslut var jag hemma iaf, så satt och proppa i mig massa mackor å sen slockna jag direkt.

Idag blir de nog att träffa Emma nått och sen Tina :).. Får se vad vi hittar på, emma snacka om att gå runt ringvägen men de vette faan om jag pallar :P. Ska nog bara ta de lungt i helgen och passa på att umgås med familj och vänner bara :). Men nu blire lite dusch och fix.

Provade föressten lite nya kläder och skor som jag köpte igår ..

skor,skor, skooor..

Jag är Skooman(?)..haha, hittade två par svinigt snygga gladiatorinspirerade sandaler inne i stan idag, ena paret är lite mer vanliga att ha till vardags och dom andra lite mer snygga för utgång..och de bästa är att dom inte har nån klack som man dör av och därmed förstör en hel utekväll..nej, dom här va assnygga utan men dom hade sitt pris också kan jag säga haha, iaf för min plånbok just nu..sved till lite men de va de värt :). Sen fick jag lite kläder av min älskade mamma, bl.a ett par jeans som jag tjatat om i evigheter men som inte funnits på ett tag för att dom tog slut men nu var dom tillbaka så lika bra att passa på :). Men men, annars har de vart en supertrevlig och skön dag med sol och allt med mamma inne i stan, verkligen jättemysigt. Men nu blir de SÖS  med min stackars bästis ..får hoppas dom inser allvaret nu, jäkla läkare. PUSS&KRAM!

Jag är fan såld på skor :P
 

Onsdag.

Helluu .. Har precis käkat älgfärsbiffar med kantarellsås, lingonsylt och potatis..jag och jonnie gjorde värsta mumsmaten idag, så duktiga vi :), spec älsklingen som gjorde biffarna. Sen har vi dessutom köpt på oss maaassa onyttigheter, godis,chips, sourcreamstjärnor och jordnötter :P. Men de är bara för att jag åker nog till nynäs imon så då blire myskväll nu. Annars ha det inte hänt å mkt i veckan, har bättrat på mitt CV och personligt brev lite och skickat runt på några annonser osv. Sen i Måndags så va jag hårmodell ännu en gång, fast åt aydan. Fast det var nog mer sminkmodell än hårmodell men de vart jävligt coolt faktist :). Skulle egentligen dit på fredag och färga håret å sådär men avbokade de eftersom jag kände att jag fan inte har råd den här månaden..fick nyss in de få pengar jag får och hade dessutom lite skulder att betala också så de vart inge av med det.

Nej nu blir det onyttigheter och filmdax, blir två svenska gamla godingar idag :P ..Drömkåken och Yrrol, får se om vi hinner se båda två annars får vi ta de nästa gång. :) PUSS&KRAM!

Lite bilder från min modelldag hos aydan :) Och en på min fina älskling från ålandsbåten för några helger sen.

      

update.

såå, äntligen börjar saker och ting ordna upp sig och kännas bättre. Har dessutom hunnit med en hel del känns de som.. I veckan som varit har jag bl.a varit hårmodell till alexandra och hennes skolarbete där jag skulle va modell till månaden juli i deras kalender dom ska göra, och idag tatuera jag mig. Känns så himmla mkt bättre när man gör nånting iaf i veckorna än att bara sitter hemma och gö absolut ingenting. Min tatuering är ju helt nygjord nu så den får ni vänta med å se tills jag kan ta av plasten osv. Tänkte lägga upp en bild från när jag va hårmodell också, var i en fotostudio å tog jättefina kort men just nu har jag bara kort från min vanliga kamera när jag står mot nån vanlig vitt dörr bara och ser söt ut haha.. Men de får duga sålänge. Blir ett snabbinlägg nu för måste packa mina grejer sen till träningen..men hoppas alla får en bra helg osv. För mig blir det nog lungt imorron och lördag melodifestivalen med de vanliga gänget :). Inge jävla snälla snälla som ska vinna asså med den där caroline af ugglas elle vafasiken hon har för namn, då vet jag fan inte vad som hänt med svenska folket, ska vi representera vårt svenska land sådär? Näe där går gränsen :P. Aja, nu blire packning. PUSS!

Ville enbart visa den fina frisyren, jag ser ju dock ut som hej kom å hjälp mig.

lägger ner.

jag lägger ner min blogg för ett tag känner jag, har ingen lust eller ork att dela med mig av alla tråkigheter..

Fredag.

jahopp, nu är vi inne på ännu en helgdag..nog för att jag inte kommit i sängen än men klockan är över 12 så då är det faktist fredag. Kom nyss hem från tina, min lilla stackars bästis fick jätteont i magen och mådde inge vidare så jag hoppas de blir bättre när hon får lite vila :/. Va inge vidare att gå hem själv mitt i natten, kallt som fan, äckliga/läskiga människor ute plus att precis när jag gick förbi humlan så hörde man en ruta krossas på dagiset så antagligen var de nå idioter där nere också. Som tur va prata jag me jonnie i luren helatiden så det gick bra iaf.

Imorn blir de iaf stan me mami eftersom hon är ledig, har dock inte fått in nå pengar som jag trodde jag skulle få så lär inte bli så mkt shopping..bara titta och drömma haha. Sen till kvällen är planerna att vara me tina och sandra och ha lite tjejparty och sen blir de nog att dra in till stan.. :). Nu blir de nog sova för min del så jag orkar med morgondagen..är ju inte så van med att göra mkt annat än sova,data och tv nu för tiden :P. Sov gott alla mina kända och okända läsare haha..vet nämligen bara 3 st som läser och kanske min älskling ibland så några måste de va som smygläser ;) ..puss&kram!

fint.

today was my day.

Idag har vart en riktigt kul dag, var iväg hela dan på äventyr i farsta och länna med johanna och valpen, våran lilla booriis/doran :P. Det är alltså johannas lilla pluuttiga chiauaua(?) på 9 veckor som vi fick turas om med att bära runt på plus våra 368 påsar..och lillen drog verkligen till sig allas uppmärksamhet genom å se så söt ut som möjligt där hon satt och bara stack ut med sitt lilla huvud ur jackan på oss :P. Hursomhelst så hitta jag ett par asnice spetsleggings på gina vilka självklart gick sönder på 2 sek när jag kom hem, inte kul. Sen hitta jag även världens godbitar till skor som fick följa med mig hem, fanns ingen tvekan asså. Dom ska jag fan leva i i Sommar..

Annars har den senaste helgen spenderats på ålandsbåt bla..har tyvärr inte min sladd till kameran här så blir till att ladda upp bilder vid ett senare tillfälle. Nu ska jag nog fundera på att röra mig mot sängen snart då jag antar att alla andra stackars jobbandes människor sover redan :P. Gonatt allesammans. :)

Dom här snyggingarna följde med mig hem idag..



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus