farsta.

heeeeeej alla mina 10000000000000000000 bloggläsare..eller inte. :P .. Idag har jag ääntligen fått det där jävla blodprovet gjort, 4 jäkla rör och jag höll verkligen på att smälla av. Mamma va med som tur va och hon som gjorde det va hur gullig som helst och försökte verkligen få mig på helt andra tankar och hon släckte ner i rummet och allt så jag skulle känna mig lugn. Det gick helt okej faktist men massa tårar och lite svårt med andningen men jag svimmade inte och det är huvudsaken :). Sen åkte vi in till farsta iaf och shoppa lite, vart asbesviken när jag insåg att dom tagit bort skopunkten från farsta centrum, varför då lixom?! Hittade iaf en hel del grejer..jeansleggings,kjol,vanlig baströja och ett halsband..tror det va allt. Skopunkten får jag väll ta imorron när jag ska in mot stan för att sen åka vidare till norrtälje för att sen ........




ÅKA PÅ KRYYYSSSNIIING! :D haha ..Skrev ju tidigare att jag va rätt besviken på att det inte vart grönan och det tycker jag fortfarande :/ men kryssning lär nog bli skitkul det med, hoppas det iaf. Förstår bara inte varför alla är så himmla noga om att man näst intill måste kröka söönder för att man åker kryssning.. palla lixom. Man kommer ju tillbaka vid 8tiden på kvällen och vill orka  med då också..vissa kanske gör det ifersej men jag kommer garanterat somna om jag dricker för mkt.. blir alltid såå trött bara :P Men däremot ska jag kääka som fan på buffen hahaha ..*tjockis* :P. Aja trevligt blir det nog iaf. Ska nog gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp hyffsat tidigt för att åka med samma tåg som mamma tar imorn. Trevlig helg :) PUSS!

Onsdag.

heeej, är fortfarande sjuk så har inte gjort så mycket idag.. var med tina en stund ner på stan och köpte en kjol och lite annat smått sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Imorn är mammsen ledig så då ska vi umgås..jag hade velat åkt in till haninge eller farsta och kolla lite men hon verka inte så på g på de. Men vi får se..va föressten på nya coop forum i nynäs ikväll med mamma. Dom hade premiär idag så de bjöds på maassa gott i butiken, skulle nästan kunnat äta mig mätt där haha. Dom hade faktist en hel del bra grejer så nu lär nog kvantum och konsum och resten gå på botten :P

Jusste, skulle ju ta mina blodprover idag.. feg som jag är så ringde jag och sa att jag inte kunde och sköt upp det ännu en dag så imorron, då SKA jag. Men då är mamma med så det känns lite tryggare :P ..Ska dessutom köra med bedövningsplåster. Men nog om det.. Nu är det verkligen sovtime för mig. Gonatt :)

Nördigt med dagens outfit men har man tråkigt så har man :P


 

Föralltid <3

nynäs,tina och sjukhuset..

det är ungefär vad min dag bestått utav..åkte väll vid typ 12 på förmiddan från norrtälje så va väll i nynäs runt halv 3, vart en riktigt jobbig resa eftersom jag är förkyld som fan så det kändes som att det rann konstant ur min näsa så fick sitta och snyta mig ett antal ggr, inte kul när man sitter med massa folk runtomkring sig. Sen träffa jag iaf tina och gick upp till nynäs sjukhuset för att jag beställt tid där för min mage och allergi. Fick nå nytt utskrivet så får hoppas att det hjälper nu och sen magen verka han inte komma fram om så mycke ..kunde bero på oro,stress blaa blaa..men jag tror att det har något att göra med magsmältningen eftersom det oftast händer att den svullnar upp så mycket efter jag käkat..men men skulle iaf tillbaka dit imorn och ta prover. Kan ju informera för dom som inte vet att blodprov i armvecket är ungefär min största fasa i livet, jag HATAR när någon ens rör vid min arm där och jag haatar ådror( mår illa utav att ens skriva det nu ) så det är verkligen min fobi, har svimmat ett antal ggr när jag tagit blodprov så ser helst till att slippa det. Ska bli intressant och se hur det går med de imorn..dom skulle tydligen ta prover för allergi och lever och gud allt vet vad så lär ju bli en hel del.. :( Vill verkligen att jonnie eller mamma ska vara med för det är verkligen personer som jag kan känna mig trygg och lugn med, men icke. Så får hoppas att tina kanske kunde komma loss på sin lunch och följa med, vore jäkligt skönt. Usch nu har jag skrivit om det så mycke så jag fått ont i magen..kommer säkert ligga hela natten och oroa mig inför imorn, det är ju bara ett jävla blodprov(jag vet) ...men inte för mig :(. Aja får tänka på nåå heeeeelt annat så kanske kasnke jag klarar det. Annars så ska jag nog gå och lägga mig snart..satsar på att bli frisk så fort som möjligt från den här jäkla förkylningen. Så blir lite data och sen vidare mot sängen och tv:n ..Ha det fint. PUSS!

sjuk eller allergisk?

Jag har blivit sjuuuk :( jag som inte vart sjuk för en gångs skull på vääldigt länge så måste jag självklart gå och bli dunderförkyld nu. Det sjuka är bara att jag vet inte om det är allergi för det känns verkligen som det och jag får ju såhär varje sommar..kände av det igår med och sen försvann det och idag var det tillbaka. Så fort det blir fint väder så blir det såhär känns det som..jag kanske är allergisk mot solen? :( Hursom helst så ska jag jobba idag också..klockan 4, vet inte hur länge men känns som att det beror på hur länge jag ens orkar sitta där om jag inte ens mår bra lixom. Annars så har helgen vart helt okej, kollade på jonnies match igår också..gick inge vidare men han gjorde mål iaf min älskling. Fick dessutom reda på att det tydligen inte vart nå gröna lund som jag trodde vi bestämt att vi skulle göra på fredag, men det vart tydligen en sån här dagskryssning istället och vad det va planerat att vi skulle göra när vi kommer tillbaka till norrtälje har jag ingen aning om så jag och jonnie tackade nej. Kände att jag vart lite besviken på att det inte vart som planerat plus att det hade funkat så mycket bättre för mig iaf eftersom då kunde jag mött upp alla inne i stan på fredan och kunna åkt från nynäs plus att jag hade hunnit in till solna innan och lämna in lite papper. Men men får väll hitta andra roliga människor och kanske åka till grönan med och sen gå ut inne i staaan istället för norrtälje för en gångs skull :P Norrtälje är verkligen som nynäs, man tröttnar verkligen på det efter ett tag.. Men men nu ska jag inte klaga så mycket mer. Ska försöka orka mig in i duschen så jag är klar innan 4 och hinner äta och så..får hoppas de inte blir värre med förkylningen. PUUSS!

tråååkigt.

Nördar mig och lägger upp en dagens outfit haha ..

bilder=roligare blogg..

..ellerhur? Har kommit fram till att nästan alla bloggar jag "läser" så kollar jag typ bara bilder, pallar nästan aldrig läsa sålänge det inte är typ 2-3 rader. Så bestämde mig för att göra min blogg lite roligare för en gångs skull också och lägga in lite bilder från igår innan vi åkte och sen när vi va hemma hos freddan och grilla osv, hade supertrevligt förutom att det inte vart så mycket sömn vilket jag hade behövt lite mer av idag när jag va och jobba.. men men det gick hyffsat iaf. Hursomhelst, hä kommer lite bilder, tar med en bild på min fina ros jag fick av älsklingen på min namnsdag. PUSS!

         

ledig :)

Sköönt med ledighet nu när man jobbat så pass ovanligt mycket för att vara jag. Har gått jättebra på jobbet faktist, nackdelen är väll att man sliter ut kroppen grymt mycke på att sitta i kassan i nästan 8 timmar per dag lixom. Ska jobba imorn också i 3 timmar och då är det ju 100% OB och det tackar man ju knappast nej till :P. Annars så har jag tvättstugan just nu sen blir det till att göra sig iordning och sen iväg till freddan och grilla med gänget och ha det trevligt. Tänkte försöka komma hem till nynäs nånting nästa vecka också, lite svårt nu bara när man inte har nå schema utan dom ringer när det behövs ungefär och då ringer dom i princip samma dag som jag måste jobba, men ska snacka med chefen imorn och säga till att jag har lite planer. Måste ringa och försöka få en tid på vårdcentralen i nynäs också för min mage.. den är typ sjuukt svullen efter jag käkat och så, så det ser lätt ut som jag är i fjärde månaden asså haha, men så alla vet det.. jag är INTE gravid, det är nå weirdo med min mage :P. Vart rätt irriterad också när jag ringde ner till vårdcentralen här i norrtälje och fråga om en tid, då var det tydligen så att jag får inte komma till deras vårdcentral för att jag inte står skriven här ?! Helt sick. Men men nu ska jag lägga mig en stund framför tv:n och bara njuta av min ledighet. Ha en trevlig helg :) PUSS!

Tisdag.

Helluu..blir ett snabbt inlägg..ska precis iväg och jobba nu till 20.15 ikväll, mitt längsta jobb pass någonsin tror jag haha. Jonnie kommer snart och hämtar upp mig och schussar upp mig så jag slipper gå :) så snäll så. Blir jobb imorn med till kvart över 8 på kvällen, men nu måste jag springa ner..pusspuss

Jobb,jobb,jobb..

glömde skriva hur det gick att jobba igår..det gick faltiskt riktigt bra..väldigt lätt att komma in i allt med kassan. Men kan ju säga att man känner sig som en upprepande robot helatiden som gör ungefär samma rörelser 1111 ggr och sen samma snack helatiden :P .. Men men, jobbade iaf 5 timmar igå och 4 idag. Hade så jääkla ont i huvet och kände mig inte alls bra när jag kom hem igår..hade inte ätit nånting på hela dagen och inte ens tagit en rast på hela tiden jag var där..ingen som informerat om lunch och raster så man vet ju inte riktigt vad man har rätt till. Men men, idag kändes det bättre iaf ..jobbade från 10-14 så nu har jag kommit hem och käkat lite. Ska åka och handla lite sen när jonnie kommer hem också. Annars händer inte så mycket annat i helgen än att jag ska jobba imorn från 11-16 sen blir det väll till att umgås med alexandra kanske :). Hoppas alla får en skön helg .. PUSS!

vill intee..

imorron gäller det..ska iväg och jobba lite på lidl och se hur det går. Är så jävla nervös, jag hatar nya jobb med enbat nya människor osv som man inte har en aning om hur dom funkar. Men det är väll bara att försöka se positivt. Har hursomhelst namnsdag idag då jag heter linnea i mellan namn :) Så min lilla älskling kom hem på luncen med en ros till mig :D, SÅ SÖÖT!  Annars har jag vart med ida och bara lega och degat på soffan typ halva dan nu. Ska försöka ta tag i disken som står snart också och sen göra nånting att äta. Känns som att jag inte har så mycket annat i huvet just nu än hur det ska gå imorron..jag vill intee.. men men, det blir ju pengar iaf. Nej nu blire disk och mat. Ha det fint. PUSS!

kvällsfunderingar.

usch vilken otrooligt seg och tråkig söndag det varit.. Har haft en helt sjuk huvudvärk från igår. Igår var de nämligen tjejmiddag med aydan, emma och carro ..senare mot kvällen så vart det lite dricka och sen vidare mot telegrafen, jag har ju inte vart där på säkert 1 år snart så det hade ju byggts om och allt möjligt. Så jag och min kära vinvän emma hamnade slutligen därinne..jävligt nice att slippa betala också när man har som minst pengar och ändå få sjukt kul ;). Sen när det stängde vid 3 så stog alla utanför och jag höll ungefär på att somna stående så när jag väl var hemma så slockna jag på 2 sekunder. Men det vart mycket trevligt.. synd bara att vår lilla carro inte hängde på in men det blir fler gånger :).

Hursomhelst så känns det som jag har nån slags hm.."livsnojja"(?), jag vet inte vad jag vill med mitt liv eller vad/hur jag ska göra med olika saker. Jobb? Plugga? Pengar?  Boende? Familj? allt snurrar bara .. jag vill bara att man ska kunna lägga sitt liv efter ett enkelt pussel där alla bitar går ihop men alla delar i mitt liv är som massa bitar från olika pussel så dom inte går ihop överhuvudtaget. Har funderingar från allt ifrån himmel och jord.. Undrar hur en viss person egentligen ser på vår relation och om allt är som man tror jämt ? ..Frågor som man sällan får dom riktiga svaren på. Sen är det mycket funderingar om vart jag egentligen trivs bäst ..det känns så himmla skönt att komma hem till nynäs ibland när jag kommer hit, det är som att  jag skapat ett nytt liv i norrtälje och dom ggr jag väl åker tillbaka till nynäs så är jag tillbaks i mitt gammla liv och det känns både positivt och negativt ..klart man ska gå framåt men en viss del av mitt gammla är saker jag föralltid vill ha kvar. Aa, komplicerat inlägg vart det nu men kändes som att det kanske behövdes. Jag hade iaf jäkligt kul igår.. många gammla minnen som de snackades om. Umgicks ju med robin och tina en stund under förmiddan och fan vad jag skrattade, såå mycket grejer man gått igenom asså. Det roliga är ju att grejer som man vart såå förbannad på kan man bara skratta åt idag och det känns så skönt. Sen kände jag även när jag träffa aydan senare mot kvällen att hon verkligen är en del av mig som försvunnit på nåt sätt eftersom vi inte har kontakt längre, och det känns sjukt tråkigt men kan ju bara säga som så att hade det varit jag som bestämt så hade jag aldrig låtit det gå såhär långt. Det var hur som helst jävligt kul att snacka gammla minnen och bara skratta..har nog inte garva så mycket på länge som jag gjorde igår. Riktigt bra dag :) Men men ..lite kvällsfunderingar som sagt som bara kan komma ibland till rätt stämning och rätt musik. Hoppas alla haft en bra helg annars. PUSS&KRAM!

puuddiing :P

back on the right side.

Tillbaka på den rätta sidan, det vill säga den södra sidan av stockholm. Att det kan vara så annorlunda på människor och mycket annat fast det bara är två olika delar av en stad. Inte för att någon av mina vänner i varken norrtälje eller nynäs är mer eller mindre snälla eller dumma :P men man märker bara skillnad på folk och allt man gör m.m. Känner alltid att den södra sidan av stan är så mycket mer jag än mot norra, vet inte varför men jag trivs bättre..antagligen för att man levt här så pass länge. Hursomhelst så inget illa om lilla nortan, det har sin skönhet det med med alla underbara foxar och min älskling såklart haha. Idag har jag iaf vart och träffat tessan, var ju verkligen evigheter sen vi sågs och hon har hunnit blivi gravid och fått värsta magen och grejer och det såg hur mysigt ut som helst. Var riktigt roligt att ses igen..måste ta tag i det lite oftare bara att man ses. Sen följde jag med tina för hon skulle pierca sig och sen vart det hem till mig och käka lite och sen vidare till henne där hon decka på soffan av trötthet och jag låg och typ pratade med henne tills jag insåg att jag inte fick nå svar och att hon sov. :P Då vare bara att knata hemåt..fast tog först en svängom genom centrum med emma tills det börja regna och blåsa som fan så då vart det hemgång. Så nu har jag precis käkat mina laxmackor och ben&jerry så blir nog sovtime nu så man orkar upp imorn också. Imorn blir det tjejmiddag med emma m.fl. Hoppas alla har en trevlig helg. PUUSSS! <3

måndag.

Lamt lamt laamt med måndag igen.. känns som det vart helg och fint väder hur många dagar som helst nu så det blir lite skillnad nu när alla åker iväg till jobb/skola plus att det är astrist väder. Har iaf vart på skatteverket och hämta ut en a-skattesedel och en kopia på mitt legg som tydligen behövdes till imorn då jag ska till lidl och skriva kontraktet, känner mig fortf lite smått osäker på det här jobbet, men jag brukar vara såhär till nya grejer bara för att jag är nervös och rädd för att man inte ska klara av det så det gäller bara att jag får lite positivt tänkande :). Ska nog ta och städa upp lite här hemma också innan jag åker iväg till nynäs på onsdag så det kanske slipper se ut som en svinstia här när man kommer tillbaka sen :P. Ifersej ska ju jonnie va kvar här så han läär ju skräpa ner lite :P Men då ere hans tur och städa sen så. Nej om man skulle göra nånting vettigt kanske istället för att sitta här :P .. Blir nog fram med dammsugarn haha. PUSS!

Valborgsbilder :D

Hejsan, hoppas alla haft en trevlig valborg, känns jättekonstigt att det är lördag idag eftersom man festade och så i torsdags :P. Tänkte iaf lägga upp lite bilde från valborg då vi körde femkamp, grilla och massa skojj. Sen var vi även ute på rådmansö dagen efter och kolla på när killarna spela fotboll och vi tjejer satt och mös på en filt med musik och allt. Supermysigt. Husomhelst så har jag inte så mycket annat att lägga till, bilderna talar väll för sig själva haha :D.Kan ju tillägga att vi även var uppdelade i lag och därför har vi band på oss, själv så var jag med  i lag Nord haha, dom med svarta banden :D. PUSS!


                           


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus