jag hatar att ha ett beroende.

fan vad jag avskyr att vara beroende utav saker..just nu är min plåga nässpray, har vart det förut men nu är det värre än någonsin. Förut har jag alltid lyckas bli av med de på något sätt men nu känns det helt fucking omöjligt. Jag har vart utan heela dagen och jag har panik asså, skulle behöva ligga i sängen nu men jag kommer aldrig somna när jag är täppt. Det värsta är att jag har nässpray hemma också som står och suktar :( Kommer sluta med att jag faller tillbaka efter en dags uppehåll..haha, låter kanske lite komiskt att vara beroende av nässpray av alla grejer men det är helt klart ett helvete asså!!

Aja, nog om mitt klagande, idag har iaf vart den bästa dagen hittils på jobbet..mådde väldigt dåligt igår då jag kände att det är sååå inte min grej men idag kändes det någorlunda bättre så det kanske går uppåt iaf. Men nu ska jag försöka sova nåt, OM det går. PUSS!

Min personliga favorit bland bovarna :P


:(

dåligt med bloggande

tyvärr så kommer det bli ännu värre uppdatering i den här bloggen än vad  de redan är..men, de är värt de :P har nämligen fått jobb :D:D..va på arbetsintervju i fredags och idag jobbade jag min första dag. Jobbar numera på inskrivningsmyndigheten ( lantmäteriet), antar att ingen vet vad det är precis som jag inte heller visste innan. Men det handlar om lagar om fastigheter och vääldigt mycket mer komplicerat därtill :P. Det har vart mycket nytt att ta in och det här är lätt det svåraste jobbet men jag tror det kommer se riktigt fint ut i cvet och ge bra erfarenhet den dagen jag vill ha något nytt.. det här jobbet kommer jag nämligen ha ett tag sen går jag över till mer vikariat och då kanske det är dags att se sig om efter något nytt :) Men men, skulle iaf tala om att jag har nytt jobb :) PUSS!

maat.

såå nu är klockan snart 4 så jag ska börja laga lite mat, det går som på rutin varje dag att börja laga mat strax efter 4 för då blir de klart tills jonnie är hemma ungefär :P. Hursomhelst idag blire korvstroganoff med ris, mums. Gick iväg upp till flygis å handla lite till det plus lite mozzarella och tomater, va aptråkigt väder ute..duggade lite och helt grått och dystert men det va skönt att få lite luft iaf. Hm, har inte mycket mer att skriva än att jag börjar bli lite smått nervös inför arbetsintervjun imorn, har dessutom inte hittat mina betyg som hon ville att jag skulle ha med :/ aja får kolla med jonnie om han sett dom här någonstans annars har jag väll vart så korkad så jag tagit med dom ner till nynäs. Nej, nu blir det mat. PUSS!


gomorron :P

eller go förmidda? haha..har legat och kollat på tv ett tag så nu känner jag att jag måste ta mig i kragen och göra nånting utav denna dag, har inte gjort nåånting på hela veckan asså,usch! Har iaf ringt arbetsförmedlingen och kollat upp om de är någon som tänker höra av sig men dom sa bara att de va till att vänta och se vad dom planerar in. Annars så ringde min älskling tidigare och berätta en positiv nyhet, han ska på intervju för ett nytt ställe imorn att jobba på inne i stan :D vore ju helt awsome om han fick det..men man ska inte ha för höga förväntningar.

Aja nu blir det duschen och sen städa lite och eventuellt en sväng ner på stan :) PUSS!

hot or not?

Kom på att jag tog lite bilder häromdan när jag testa rött läppstift, har alltid tyckt att de ser så tantigt ut men mja, de kanske inte va så pjåkigt ;)..




haha jag bjuder på den sista och mitt söta fejksmile :P

not my day..

som sagt, har inte vart min dag idag.. gick upp för tidigt och hamna på fel humör. Gick och la mig några timmar senare igen och sov alldeles för länge sen har det bara gått neråt känns det som :/, dock ringde jonnies mammas chef mig och frågade om jag ville komma på arbetsintervju och de ville jag ju, såklart. Är lite nojig bara att de ska vara för svåra uppgifter men de lät som att de va hyffsat enkelt. Så på fredag ska jag dit och prata lite, visa betyg osv.. så får vi se hur det slutar :)

Känner mig supersugen på nånting..gissa vad? SUSHI, what else lixom? Jag måste bli av med mitt sushisug. Kollade på bonde söker fru tidigare och vad dyker otippat nog upp där? Jo den där jäkla sushin, helt otroligt. Men i helgen..då ska de fan bli av att käka de, that´s it. Aja, om man kanske skulle försöka sova =). PUSS!

begär.

jag har ett galet begär/sug efter sushi just nu, har haft det i flera veckor men det har inte blivit av att jag käkat det. Det känns dessutom som att varje gång jag går in på någons blogg så sitter dom och äter just sushi OCH lägger upp bild på de, don´t do that! Jag blir sjukt sugen ggr 10! När jag kommer till nynäs nästa gång är det läätt thaien nere vid estö som gäller, dom har världens bästa sushi.

Nog om mitt sushisnack :p, kolla nyss grannfejden på tv3.se från igår. Varför är det så underhållande att se människor bråka? haha..speciellt äldre människor. Det låter weird men just det programmet gör det hela till en rolig/underhållande grej ist för att se det som något tråkigt att dom bråkar haha. Och hur är vissa människor funtade? haha i don´t get it asså. Aja ska gå och lägga mig nu med mitt sushisug..blir möjligen att kolla klart 2 ½ men. PUSS&KRAM!




Me love this, soo much :)

ingen blogglust.

Har inte haft nån blogglust på senare tid så har inte blivit mycket till uppdatering. Igår åkte jag iaf tillbaka till norrtälje, hade en riktigt SKITresa hit rent ut sagt!! Började med att sl uppfunnit nån grej där man ska stämpla sin remsa själv och jag hade ca 1 min att förstå mig på den och lyckades därmed stämpla en kupong ist för 4. Sen kom såklart konduktör å vakter på tåget som tur som var förstod min situation och sa att jag kunde fixa det i stan, slapp böter på 1200 med andra ord. Resan in till stan bestod utac en miljard stopp i 5 min var så tåget var jätteförsenat när jag väl kom in, plus att nån efterbliven jävel stod och gapa på tåget och kolla på mig.. yes lixom?!

Väl inne vid centralen med en feeet pååse med vinterjacka/skor osv plus en supertung väska att släpa på så kommer jag till tuben där en kärringjävel hotar med att ta dit vakterna då hon tror att jag försökt fuskat med stämplarna..efter många om och men så säger hon till mig att gå tillbaka till slcenter och fixa det, så efter att ha gapat kärringjävel till henne och tagit mig förbi en svinsmal kö med alla mina tusen grejer så får jag stå och förklara för en jäävligt trögfattad gubbe som inte verkade gått sina lektioner på sfi ordentligt, att han ska stämpla 3 till bara. Tillslut kommer jag därifrån till tuben (igen) där nästa idiot tror att han ska börja stämpla om på nytt, wtf lixom?! Kommer tillslut igenom och ner till en proppfylld perrong, och när tåget kommer..vem tror ni INTE kommer på tunnelbanan för att den är så jävla proppfull? JO JAG!! Snacka att mitt tålamod va såååå borta då, jag skulle seriöst ha kunnat slagit till första bästa idiot som sa nåt. Mina tårar satt jävligt nära tack vare att jag var såå förbannad. Efter många om och men kommer jag väl till tekniska och på denna buss som även den är proppfylld och jag får åka halva resan som en flygande vante och tillslut sittandes på golvet. Jag säger bara: FUCK YOU SL! Att man ens ska betala nånting för denna resa gör mig sjukt arg, ledsamt nog finns det inte mycket andra val att välja att resa på.

Hursomhelst..för långt inlägg om min resa..men den va hemsk. Var iaf inne i stan med ida idag, hitta inte mkt mer än ett par strumpbyxor men vi hade de riktigt kul och trevligt iaf :) PUSS!


fuck it!



ibland bara suger allt!

ikea plus hela barkarby..typ :P

tjuhuu.. som sagt igår spenderades dagen med älsklingen på ikea och dom flesta andra butiker som ligger i barkarby, hittade massa kul och det stör mig så mycket att jag har råd med de mesta jag vill ha, MEN det gäller fan för mig att spara dom pengar jag har nu :/. Men men , fick med oss lite hem iaf.. lampor,ljus,blommor, köksgrejer å lite sånt dära fint :), även ett par skor fick följa med mig hem..like always. Sen käkade vi lite på max och hade ångest över våra pengar haha :D.. Men det vare värt. Så idag har jag hållt på att packa upp det mesta från ikea och städa undan lite från helgens bravader.

Har dessutom hunnit med att skada min nagel ordentligt, på fyllan..såklart :(. Hela min tumnagel är rakt av asså, det typ sprutade blod. Men idag fick jag iaf bort min lösnagel som satt fast ovanpå och det såg inte nice ut under asså, usch.

Aja nu blir det lite städning och sen matlagning :) PUSS!

så sliten.

Idag har inte varit roligt asså, har legat ner i princip heela dagen för att jag vart så bakis..fan vad jag hatar det, och fan vad jag varenda gång lovar mig själv att inte dricka igen men ändå blir det ju så..blää! :P Aja fick iaf i mig lite pizza tillslut..superkebabpizza, den knäcker ingen. Och herregud så det ser ut här hemma..jag som kämpat hela veckan med att ha städat så mycke, att det går så fort å stöka ner igen.

Hursomhelst..glömde min kamera hemma igår så har inga bilder alls men jag hoppas på att tessan ska skicka över några :) Ska nog försöka få mig lite sömn nu.. PUSS!

idolkväll.

helluu..klockan har hunnit blivit allt för mycket som alltid men det är ju ändå fredag så det går an. Har iaf kollat idol med jonnie och alexandra och käka popcorn och haft det mysigt helt enkelt..laddar inför morrondagen istället. Känner mig dock inte så taggad på att dra ut i norrtälje..jag gillar verkligen inte mobergs..vet inte varför men det känns bara ..tråkigt? eller nåt. Ska iaf upp till maddis och fira henne så får vi se hur taggad jag känner mig när dom planerar att gå vidare. Ska även åka till jonnies mormor imorn som fyller 70 och fira henne, alltid trevligt :)

Men men annars i idol då, carolina åkte ut..whaat?! hon va ju asbraa..visst hon va verkligen dålig ikväll men det var ju bara tack vare väldigt dåligt låtval men hallå?! Rabi å eddie då? Nej usch, hur röstar svenska folket? Kanske måste börja lägga en röst om det ska bli nån ordning haha. Hursomhelst.. nu blir det lite sömn så jag är pigg imorn. PUSS!

lunch.

såå,efter lite mer sömn är jag fit for fight igen ;).. har precis gjort lite lunch, korv med bröd..funkar alltid. Sitter iaf och funderar vad jag ska göra, kanske ta en sväng ner på stan och se om jag hittar nånting men först blir det en låång och varm dusch, myspys. Stör mig dock att vi inte har ett badkar..det är ett krav i nästa lägenhet då jag älskar att lägga mig i ett varmt bad :) aja uppdaterar kanske lite mer senare. PUSS


en misslyckad bild på min mat som jag va tvungen att ta med camen på datan (hitta inte den andra), det är iaf lite majonäs på om nån undrar :P.

vaken?

alla som känner mig vet vilken kärlek jag har till att få sooovaa :P men har legat vaken i över en timme så gick upp med jonnie och käka frukost innan han åkte till jobbet, och sen tillbaka i sängen och satt mig här med datan och kika runt. Och klockan är? 06.35?!?!? haha tidigaste detta år tror jag. aja kanske ska sova vidare :P PUSS

too tired to show.

segt.

hellululuu.. Bloggen har segat som fan idag, många som bloggar eller? :P.. Har nyss vart ute å tagit en kvällscigg med min kära granne alexandra iaf :) snackade lite om lördan då madde ska ha sin 20årsfest å vad vi ska ha på oss och allmänt tjejsnack bara :) Har även laddat upp me en cola å daimklubba vilket ifersej tagit slut nu :P. Känner mig riktigt duktig idag iaf då jag fått ordning och tvättat och vikt all tvätt så det är ur vägen här hemma. Börjar dock känna mig helt sjukt uttråkad och att livet inte har så stor mening när man bara går hemma såhär, man börjar känna sig smått värdelös men men, det är bara hålla humöret uppe. Tillslut så ska jag väll ändå hitta ett passande jobb?

Hade även bara på lite skämt lagt in en intresseanmälan på en lägenhet för att se hur stor chansen va att ens komma på visning hos stockholmsbostäder, vart riktigt chockad när jag kolla min mail å såg att vi fått kallelse till visning..dock ligger den i kallhäll och lite väl dyr för att vara en tvåa därute lixom så det blir inget av med de. Men ändå kul att se att det finns chans att få komma på visning iaf trots att man inte vart me i sådär 10 år vilket brukar krävas på dom flesta lägenheter där. Aja, ska kika vidare om det kommit in nå nya lägenheter/jobb osv. PUSS!

kvällens candy ;) haha

tvääätt

tvättt,tvätt och åter tvätt.. har tvättat sen typ 1 idag och sista maskinen går nu. Snacka om att jonnie inte hade nåågra kläder rena nästan..jag hade ju tvättat mina hos mamma men han har ju jobbat borta osv så aa fanns en hel del att tvätta. Men nu är snart allt klart så känns skönt att ha de gjort inför helgen å så :) Annars så har jag inte gjort mycket nytt, händer ju lixom inte så mycket när man inte har nå jobb och därför vill spara dom pengar man har, så blir varken nån rolig shopping eller nå roligt att göra känns det som. Men men lite från gina vart det iaf förra veckan..ett par lackleggings och en typ partytop/klänning(?).

Men nej har inget mer vettigt att skriva faktist, ska vänta på att jonnie kommer hem från bergshamra.. han ska hjälpa till hos sin familj å fixa i badrummet och sen åka ut till fotbollen och hämta nåt pris för att han vann skytteligan osv så det blir att fixa klart tvätten och sen kolla tv..eller nåt. PUSS!

aj?

vad händer med mina överarmar? Jag har knappast ansträngt mig ovanligt mycket eller liknande och har i veckors tid haft ont i överarmen på högra sidan, känns som en muskel eller nerv som de är nå fel på men igår kändes det iaf som att de börja bli bätte, självklart ska jag då börja få precis samma smärta i vänster arm..vad är felet lixom? :/ Jag är sådär supernojig också så skulle fan vilja veta varför man får såhär.

Aja, idag har jag iaf vart nere på marknad här nere i hamnen, fanns en hel del men de vart endast en godisrem för mig :P. Har även städat klart överallt och imorn ska jag försöka hinna med och tvätta lite. Tog även en sväng med alex och snacka lite, skönt att komma ut lite. Men nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorn, fanns bara en tvättstugetid ledig..kl 7 på morronen *suck*. Aja gonatter :)

hösten..

måste nog vara den mest deprimerande årstiden, man är van att de är ljust ute med varma vinder och så plötsligt vänder de till raka motsatsen. Plus att jag har väldigt lätt att komma in i höstdepprissioner som kan sitta i ett bra tag och just kvällar och nätter är som värst och därmed så sover jag otroligt dåligt och känner mig allmänt nerstämd över ingenting egentligen. Blir inte bättre av att jonnie gått och lagt sig så jag sitter här själv men aa, kan förstå att han är trött efter att ha jobbat en hel dag.

Snart börjar iaf avenyn så då har jag nånting att spendera lite tid på. Imorn ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad så jag inte bli sittandes inne hela dagen för de gör mig galen. Funderade på om jag skulle åka tillbaka till nynäs imorn först eftersom jag inte har mkt att göra här när jonnie jobbar och sen är väldigt trött så kände att det vore skönt att kunna umgås med någon men får se hur jag gör med det. Ska försöka komma på lite roligare tankar nu.. puss!!



Kan inte hösten kännas såhär istället? färgglad och fin?

5/10-09

hejhoppgummisnopp ;b.. Så har ännu en helg passerat, i fredas var jag ute i riala och hade det trevligt med vänner och grilla osv, sluta lite kaotiskt men annars väldigt trevligt. Sen på lördan upp igen och ut till hallstavik och kolla på fotboll när älsklingen spela och eftersom man är tillsammans med den bästa i laget så får man ju alltid sitta där stoltast av alla flickvänner när min baby gör 2 mål, yeah :D Sen hem igen och fixa iordning sig och vidare till kallhäll och lämna bilen och vidare till bro på 50årsfest som var mycket trevligt :) sen tillbaka ut till kallhäll till mia&andreas och sova där haha.. lite sliiten jag kände mig på söndan asså. Så igår vart en slapp kväll hemma bara i sängen med datan och 3 avsnitt i rad med andra avenyn och popcorn, det behövdes :)

Hursomhelst ny vecka, nya tag.. var nere på arbetsförmedlingen och snacka lite så nu ska jag börja gå på nå skit där också. Ska verkligen sätta igång mitt arbetssökande på allvar nu. Men men ska inte skriva om för mkt allmänt dösnack nu. Lägger upp en hyffsat ny bild på sweet little me :) PUSS!

when I get this feeling, I need sexual healing.

blandad shopping.

att jag inte en endaste kväll kan lägga mig tidigt, började plötsligt må bättre efter en alvedon så fick lite ork till att fota lite grejer jag köpt så här kommer lite blandad shopping från både gran canaria och sverige :P

       


såå, känns verkligen som jag glömt massa grejer men de är nog bara sånna smågrejer som magneter osv annars vart det lite blandat, söta örhängen, en varm fjällis till vintern, tröja/kofta med höga kragar..riktigt mysigt :) nu blir det sängen iaf. PUSS!

ont i huvet :(

aj aj aj.. har sjukt ont i mitt lilla huvud :( kom hem från tina för ett tag sen, vi hade köpt lite naturgodis å en loka och efter jag käkat lite så fick jag sjuukt ont i huvet å börja må illa, är helt hundra på att jag har feber också så jag hoppas fan att jag inte håller på å bli sjuk eller så.

Aja, får hoppas på det bästa tills imorn för då ska jag åka ut till spånga å möta jonnie och sen ska vi vidare mot riala och grilla och ha det trevligt med massa vänner och lördag ska jag på 50årsfest så jag har verkligen ingen lust å bli sjuk!! Hade tänkt lägga upp lite bilder från vad jag köpt men har inte haft orken idag så får bli ett senare tillfälle. Annars finns inte mycket mer att säga, längtar tills imorn å få träffa min älskling och sen ha en underbar helg utan att bli sjuk bara. Ska nog lägga mig nu på en gång så jag kanske är pigg imorn. PUSS!

blogga vardagsliv?

Måste bara skriva ett kort inlägg om bloggning.. har suttit och kollat runt på massa olika under kvällen och insett hur patetiskt och onödigt det egentligen är..som kissie,dessie osv, det är enbart om deras utseende först och främst och sen om deras "perfekta" liv, det livet som inte ens finns? alla har ju sina problem, that´s it! Fattar inte själv varför jag går in på dessa bloggar.. vad är det man fastnar för? Har kollat helt annorlundare bloggar också och insett vilka som egentligen ska ligga på bloggtoppen ..http://www.sexandthecitty.tk/, så ball bara på nå sätt och så vidare med en heel drös av vettiga bloggare som inte bara har det här "vanliga" bloggandet. Visst, jag älskar att läsa om mode och outfits and so on men mixa det med nånting bättre..med vardagliga bekymmer? funderingar? dagar då man ligger å bara stirrar rakt upp i taket och tänker på livet i allmänhet..whatever, det ger så mycket mer egentligen. Saker som man själv känner igen sig i. Även min blogg består utav sånna där tråkiga allmäna vardagssaker och lite sånt men hey, jag har inte 60 000 läsare ;) så jag får skylla på det haha.

Aja, nu vart det lite sånna här kvällsfunderingar i bloggen igen som enbart kommer upp sånna kvällar man sitter själv och lyssnar på musik och har typ 1000 tankar i huvet på allt mellan himmel och jord. Hursomhelst, sova kanske vore bra nu? :) Ska lyssna klart Dolly parton - Jolene bara sen blir det sängen och förhoppningsvis en snabb insomning(?) så man slipper ligga vaken. Gonatt :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus