2 år idag <3

tjaaa :) Dagen har bestått utav jobb/ stääd i hela köket, både jag,nina och ida har skuuurat heela kökat och verkligen skrubbat rent så nu luktar de verkligen rent från hela köket. Dock va det inte riktigt så jag hade velat spendera den här dagen, idag är ju nämligen 2 år tillsammans för mig och jonnie..hade åtminstonde velat gått ut och ätit tillsammans eller så men men, så är det när man inte bor tillsammans :/. Men imorn ska jonnie iaf få kolla på ännu en lägenhet så baara till att hoppas på att den är bra och dessutom bra pris.

Annars så har vi som sagt städat,stäädat och stäääädat så är helt slut just nu så nu blir det lite paradise hotel och sen soova. Hoppas alla haft en bra dag, puss!


Fick en kul bild av en kompis tidigare idag också som är sjuuukt gammal så kände för att lägga upp den..man ser sån skillnad på mig nu och då..dock vet jag inte om de är till det positiva haha. Riktigt gammla tider de här. Plus att min mage ser ut för att typ va ..gravid? haha för mycke drickande möjligen :P



Sen självklart en bild på mig och min andra halva, är så glad att du finns i mitt liv älskling..utan dig inget mig!

bebisnojja?!

herregud, sitter och tittar på familjen annorlunda och blir bara allmänt irriterad. En familj har redan typ 7 ungar och nu är hon gravid IGEN,wtf lixom?! Och det värsta är att hon har inte direkt råkat bli gravid igen, nej nej..dom har käämpat i 7 månader berättar hon..deras yngsta måste vart runt 1 år och då kom farsan där direkt och säger att: ja, den minsta börjar ju bli stor nu så då blir man ju sugen på en liten igen. HALLÅ?! Ni ska hinna med och ge tid åt alla era 100 barn också. Jag förstår inte att man skaffar barn som att det vore en ny tröja som blivit lite sliten. Låter som ett riktigt beroende att bara skaffa nya och nya. :S ..

Aja, nog om det.. för mig blir det iaf 2 barn, Högst 3! Man ska kunna ha råd också och kunna göra grejer tillsammans med sin familj :)

Men men idag har jag iaf jobbat, sökt ett jobb :P..Och sen lagat supergod mat med sojafileer och wokgrönsaker med pasta. Efter det vart det en sväng ut med alex och fyllde på min lur. Nu ska jag antagligen ta tag i den hemska disken som står :( har dock ingen kraft för det..får se om det blir av. Nu blir de tv igen, puss!

bilder från idre.

Det här kommer dock bli vääldigt få bilder, har mycket bilder men veckan har bestått utav "osminkad fylla" kan man säga så det finns inte många vackra kort haha. 

                                       


Det får bli allt för denna resa haha..Väldigt mycket dricka som sagt haha :P

jag bokstavligen talat Ä L S K A R både låt och text.

home again.

Hemma igen, som sagt..känns väldigt skönt faktist. Borta bra men hemma bäst, kände att de tog lite på krafterna att leva med 4 andra personer i en liten stuga under en vecka..jag vill ha mina rutiner och mina vanor hah :P Men annars var det grymt kul förutom skidåkningen då. Jag hyrde skidor och liftkort första dagen för 5 dagar som gick på näst intill 2000.. det var verkligen som att slänga bort pengarna för mig! Andra dagen kastade jag av mig skidorna i backen och bad i princip allt och alla att dra åt helvete, uuusch det var såå inte min grej. Kan tänka mig att de är supermysigt om man kan åka men näe aldrig mer skidor för mig. Så resten av dagarna låg jag hemma och tog de lungt bara och gick upp och grilla lite å så med alla i backen vid lunch osv. Sen vart de ju party på kvällarna så det jämna ut sig iaf..åkte pulka i backarna stupfulla mitt i nätterna å allt hah, riktigt nice.

Hade tänkt lägga ut lite bilder också men har inte lagt in dom än så det får bli senare ikväll.. Nu ska jag vänta på att Jonnie kommer hem och umgås lite med honom och plocka ur mer ur lägenheten..en vecka kvar till flytt nu :(.
Aja,see you later. PUSS!

idre imorronbitti.

Tänkte bara skriva ett inlägg innan vi drar imorronbitti..sen kommer jag va borta en hel vecka med massa vänner och jonnie såklart och bara ha det så jävla nice uppe i fjällen. Men jobba/plugga på ni denna vecka medans jag chillar/festar järnet uppe i idre :D Puss&Kram!

ut och gå!

Det är precis vad jag fan ska börja göra nu asså. Fick verkligen peppning av tina..kände mig verkligen hur nere som helst pga många olika anledningar däribland att jag gått upp i vikt..har inte gått upp mycket men tillräckligt för att jag ska känna att de är för mkt. Så bestämde mig faktist för att ut och röra på mig och rensa tankarna lite också och helt ärligt så känns det otroligt mycket bättre efter att jag kom in. Man känner att kroppen fått anstränga sig lite och man fick in nytt syre typ i kroppen ohc ny energi och lite mer positivt tänkande typ. Det är alltför ofta jag hamnar i soffan deppandes om olika saker. Allt kan man inte göra nånting åt men de man kan, kan man väll iaf försöka göra nånting åt ist! Handlar bara om självdiciplin. Men men, duktig var jag iaf..ska försöka hålla det här nu bara.

Har dock väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och det känns som att allt kommer  på en och samma gång och det känns så sjukt jobbigt. Tänker inte dra upp allt i bloggen men bl.a min kropp,att vi ska flytta från lägenheten om ca 2 veckor, att jag ska bo hos jonnies mamma i bergshamra, att vi ska till fjällen på lördag, att jag inte träffar jonnie nånting och andra mer privata grejer. Och PLUS att min telefon gått sönder, tack gud för att du gör mitt liv så otroligt händelserikt asså. Så fort man börjar tjäna någorlunda me cash så ska man va tvungen att lägga ut dom på andra grejer. Aja ska inte gå ner mig totalt igen nu men ibland känns de väldigt hopplöst.

Aja, nu blir det sova och jobba en sista dag innan min lediga vecka..skönt :)
Sov så gott, PUSS!



                                                         Jag i sommar eller? ;) haha

trasig mobil

Hellu..Guess what? Min mobil pajja idag! Katastrof..jag är i princip beroende av min mobil och  så bara gav den upp men som tur är så har jag lyckats få igång den nu så får hoppas att den håller igång tills jag skaffat mig en ny. Har iaf bara jobbat idag, är sjuukt hungrig..har ätit en panpizza nu när jag kom hem men är fortf hur hungrig som helst :/ Och har verkligen ingen ork till att laga nånting.

Aja, ska sätta mig och kolla lite nya mobiler nu..PUSS

i love it,so special..

Måste han se så inte bra ut?



Hans röst är ju grym och spec låten don´t bring flowers after i´m dead men han passar lixom inte ihop med rösten..


Aja, känner inte för å skriva nå vettigt direkt. Ska sova nu..Ska upp kl halv 7 imorn så kan va dax att sova nu va?
Hursomhelst, Lördag blir det upp till fjällen med alla i gäänget, kommer nog bli superkul..ska va uppe en hel vecka så mitt bloggande lär nog bli nerlagt den veckan. Men men, gonatt :)

lägenhetsvisning.

Hallå där :) Idag åkte jag från nynäs mot kallhäll för att kolla lägenheten, det va dock hur många som helst och titta på den så känns som att det är rätt stor chans att den stiger rätt mkt i pris och de var kanske inte riktigt vad vi tänkt med tanke på all renovering som behövs göras i den. Ska iaf få kolla på en annan imorron som jonnie får gå själv på eftersom jag är ute i norrtälje och jobbar, så får hoppas att det blir nån av dom iaf.

Va ute en sväng med alex nyss också och uppdaterade varandra lite om helgen hehe..inte för att jag gjort så mkt men alltid kul att snacka lite. Så nu blir det nog till att packa upp lite grejer och sen bara slappa tills jag känner mig tröttare och kan gå och lägga mig för att jobba imorn.. :(.

Hoppas alla haft en trevlig helg. PUSS


Ungefär såhär trött och uttråkad känner jag mig nu, fuck you all lixom :P haha

nattinatti

Helluu..tänkte skriva ett litet inlägg bara innan jag lägger mig .. har umgåtts med tina nu på kvällen, drog till en gammal klasskompis på toppis där de satt lite "folk"..folk som inte va mitt slags folk eller va man säger och värre kom de så tillslut kändes de som att vi inte passa in riktigt så vi drog haha..fint folk som oss kan ju inte umgås med va som helst eller va sägeru tina? :D..haha Nej men vi la diss på de där och drog vidare hemåt så nu har vi suttit å snacka lite å sådära å nu blir det nog sovtime. Imorn ska jag ju träffa min baby och kolla lägenheten..hoppas verkligen på den nu :) Så ska vila upp mig inför mina resor imorn*suck* Första stopp kallhäll sen vidare till norrtälje..not nice. Aja, natti natti.

7/1-10

Fasiken så ovant de är att skriva 10 på slutet när man skriver datum..haha hur som helst, kom hem från jobbet för ett tag sen, när jag kom utanför dörren så stog det som vaanligt en stor påse med massa mat i, det är så jävla nice för vår granne..en gammal tant på typ 80 barre.. hon typ älskar oss fast hon inte ens känner oss och vi har bara hejat på varann nångång men aa iaf.. Det står ALLTID en kasse med mat å massa gott i utanför våran dörr från henne och till julen fick vi 1500 plus massa mat å aa shit, kommer inte ihåg allt vi fått med hur mkt mat som helst å ostbrickor med kex å stora chokladaskar å idag fick vi iaf massa bröd,kassler,wienerbröd,knäckebröd,kaviar,filmjölk,juice å prickikorv..asnice verkligen :P Fast dock börjar de kännas lite väl med alla grejer..men what to doo.. bara till å tacka å ta emot ju, söta tant :)

Nu ska jag iaf packa upp lite grejer och sätta igång med nån mat, har även slängt in tvätt i maskinen där nere så man har lite rent till helgen för imorn blir det nynäs. Kanske t.o.m hinner städa lite :P ..jag är så effektiv haha.

Aja, nu blire maaaaat! PUSS!

gonatt..

nu blir det till att sova..ensam :( Sängen brukar kännas lockande men när man vet att man ska lägga sig därinne helt själv i mörkret då känns de fan som att jag hellre sitter uppe vid datan hela natten medans man hör tvn i bakgrunden ist..det känns ju inte lika ensamt då. Men men sova bör man annars dör man..eller nåt :P.

Aja har skickat gonatt sms till jonnie och borstat tänderna duschat osv så ja..har väll inte mkt mer att göra nu än att försöka somna in hah. Näe, gonatt puss!


En osminkad jennie för ca en minut sen haha.. Va dock tvungen att täcka över det som står på tröjan annars skulle de väll bli ett himmla liv haha .. Kan bara säga att de är jonnies tröja och ja, jonnie är jonnie men jag älskar han iaf :P





btw min blogg looks like hell just nu ska försöka ta tag i de nån dag.

stackars mina trogna bloggläsare.

heej, jag lever fortfarande haha .. Kollade min statistik nyss och såg att de finns några som troget går in varje dag och kollar min blogg..tråkigt att jag inte uppdaterar bara men nu ska det bli ändring :P ..ska försöka bli bättre iaf. Men får se de från den postitiva sidan..jag har så mkt att göra i mitt liv nu så det blir ingen tid för bloggning kvar..haha eller nåt :P.

Ska köra lite update iaf..kommer ifersej inte ihåg nu vad jag skrev sist men nyår vart verkligen hur trevligt som helst..Jag och Jonnie åkte ut till riala som ligger utanför norrtälje och umgicks med freddan,madde,tessan och oskar.. Freddan och Madde hade gjort supergod middag till alla å sen partade vi vidare med lite annat folk mot kvällen och smällde raketer såklart :)

Sen vart helgen rätt lugn..hade lite mys med kex och ost hemma hos tessan och oskar sen på söndan fyllde ju min älskling 25, men de vart inte så mkt firande eftersom vi tjejer satt ute i rimbo och titta på när killarna spelade fotbollscup eftersom alla våra boys spelar i riala-laget :) Sen mot kvällen så flyttade ju jonnie alla sina grejer och bar sig av mot kallhäll hem till andreas där han nu bor och jobbar :/..Känns fortfarande väldigt tomt här hemma nu men men får hålla ut den här månaden och hoppas på att vi hittat en ny lägenhet tills dess annars blir de till att flytta hem till nynäs tills vi hittat något.

Men men, ska inte göra ett alltför långt inlägg..ska försöka lägga upp lite bilder istället,blir nog mest från nyår.



                       

Såå,det får va för den här ggn..Snart drar vi ju till fjällen allihop den 16 jan en vecka med massa krök och åka skiiidooor och allt vad vi ska åka haha så lär bli massa bilder där med :) Men men, PUSS&KRAM



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus