:(

jahopp..så va min lediga dag slut, varför går dessa dagar så fort? hursomhelst så tog jag en sväng ner på stan med emma för hon skulle shoppa lite, jag hittade mig en ny BH och sen vart det fika på jannis. Sen när jag kom hem så vart de diska, laga mat och tvätta..inte allt för roligt.

Annars har jag bara hjälpt mamma lite med hennes outfit till imorn, hon skulle med jobbet på nå julbord eller va det va. Så jaa..nyduschad och redo för lite sömn nu då så man orkar jobba. Känns alltid som att man har så mycket mer energi att jobba när man har något kul att se fram emot till helgen eller så men nu blev inte mina planer som planerat så har ingen aning om vad jag ska hitta på nu :/ det är ju typ min sista lediga helg tills januari typ så får väll passa på att vila ut om inte annat. Men men..natti natti på er.

.

nu ska jag springa ner till emmis.. see yooou

ledig

gomooorroon..ååh vad jag har sovit och gud vad skönt det va, mer av det tycker jag! :P hursomhelst, ska göra mig iordning lite och äta något sen ska jag nog röra mig ner på stan och möta upp emma för en fika och en liten runda på centrum. hm..ja det va de ja. Kanske uppdaterar om nå roligare sen :) Puss!

långledig

shoo bitches..ligger i sängen och har de jevligt nice, datan i knät och har lagt in typ dom enda 2 bilderna jag hade på kameran eftersom jag hade glömt mitt minneskort till den hemma i nynäs i helgen. Hursomhelst så helgen spenderades i snortan(norrtälje) gjorde lite blandade grejer men mycket mys och fest skulle jag säga. Firade Ida och mig som fyllt 22 med massa tjejer och sen umgåtts en massa med jonnie såklart plus lite shopping i täby, värst så bra man har de när man är ledig och får lön, varför kan livet inte alltid va så lixom?!

Hursomhelst så har jag haft det riktigt bra dom senaste dagarna fast det vart lite incidenter som jag stört mig något enormt på, men är det något jag lärt mig under den senaste tiden så är det verkligen att INGEN/INGET kommer någonsin att kunna förstöra det vi har igen förutom vi själva och det är det slut på förlänge sen. Sååå so long suuckeer :)

Nu ska jag sova så ska jag upp och jobba imorn, caashflow bah! Goonatt

..

hejsvej, har hållt på och försökt packa lite nu. jobbar ju imorn sen är jag ledig tors och fredag och sen jobb lördan och efter det utgång/personalfest med jobbet så känns lite vääl att behöva sitta redan nu och bestämma vad jag ska ha på mig till helgen eftersom jag måste ha med mig alla grejer imorn till norrtälje. Men men..imorn händer ju nånting annat också..daDAAAAAAAA..jennie fyller 22! wohoo grattis på mig :D haha näe helt seriöst så känns de som vilken dag somhelst..jag har totalt tappat den där feelingen man hade när man var mindre och fyllde år :/ Men jag hoppas jag får en bra dag och nånting roligt kanske så är jag nöjd, och välja mat såklart :P

Näe ska måla på naglarna ett varv till nu sen ska jag sova så jag orkar med mitt liv och alla idioter till kunder imorn haha..oops så fick man inte säga ;) vi äääälskar kunderna vare ju. Natti natti :)

grismåndag

godkväller..har suttit och kollat lite bloggar så kände att det kaanske va på tiden att uppdatera min egna. Förra veckan på torsdan så åkte jag ut till jonnie och spendera helgen där. Vi va faktist ut inne i norrtälje både fredan och lördan, fredan va jävligt seg för min del men det var ändå trevligt. Sen på lördan va vi hos ida ett tag och sen drog vi vidare ut också..helt okej helg men liiite mer utvilad hade vart skönt att känna sig men kan ju inte klaga på att vi inte hittat på nåt iaf :P. Tog som vanligt inga roliga bilder heller..men vill inte använda kameran eftersom jag fortf går i tankarna om att lämna tillbaka den och köpa en annan ist.

Hursomhelst, ska krypa ner i min säng nu och försöka sova. Har vart en riktigt jobbig dag och blev inte bättre när man kom hem så den här dagen kan bara ta slut nu tack..min hjärna går på högvarv ang allt just nu, jobbet, jul,vinter,höst, boende, förhållanden,plugga osv osv..jag behöver verkligen en break. Jag fyller ju år om 2 dagar, synd att jag inte kände nån rik bara som kunde bjussa på en utlandsresa bara sådär :P.Näe, gonatt. puss&kram

stan med mamma

hejsvej, nu har jag lekt färdigt för ikväll med kameran hahah..man hoppas ju typ på att desto bättre kamera man köper desto bättre borde man bli på bild men njaaa..desto mer ser man felen snarare hahah. Aja, idag har jag vart inne i stan med mammsen, följde med henne in till sös för hon skulle dit och sätta på nån hjärtmaskin som hon ska ha typ 3 dagar, scary grejer. Sen åkte vi och fika vid skanstull och sen tog en sväng in mot stan, gick och kolla lite på kungsgatan..hamna på bikbok som hade 50% rea på allt så ja, där fastna man ju ett tag. Dock kom jag bara därifrån med leggings och ett spetslinne..sen köpte jag lite annat smått och gott..t.o.m med nyckelknippa fick sig en update med en söt liten nyckelring med en nalle på haha,sweet.

imorn blir det jobb iaf, sen blir det att möta upp jonnie i kallhäll och antagligen åka ut mot hans papi i enköping typ, tror jag..(?), jobb på lördag till 17 sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda :)

nytt örhängesköp


nytt spetslinne


bild på mig och jonnie för några helger sen, nån som inte vill vara med på bild? ;)


ny kamera

goderkväller..har haft jordens huvudvärk sen flera timmar tillbaka,har egentligen bara haft lust till att lägga mig och sova bara men eftersom jag slog till på en ny kamera idag så har jag såklart suttit och lekt med den ett bra tag. Jag kan dock inte bestämma mig för vilken utav min gamla kamera som vart snodd eller den här nya som är bäst. Jag tror jag måste prova den i lite olika lägen för att känna efter.. Vart ju absolut inge kul att ta kort på sig själv nu lixom, tröttare än mig kan man knappt bli plus jordens huvudvärk och jobbat hela dan så hela jag håller på att falla samman meeen jag bjuder på en bild haha..

(gick inte att ladda upp bilder?!) Kommer så fort det vill funka..



gonatt

ååh nu har jag varit uppe sådär för länge igen..tur att jag inte börjar så tidigt imorn iaf. Idag har de bara varit jobb för hela slanten, sen när jag kom hem stekte jag på och gjorde egna hamburgare, jävligt smaskigt ska jag säga er :P Sen har jag kolla runt lite på datan efter saker..har verkligen KLIAT i mina fingrar att gå in lite på typ nelly osv men jag har vart tvungen att köpa massa nytt skit sen min väska försvann så jag ska fan inte shoppa nåt den här månaden..eller aa försöka iaf :P

hursomhelst, jobb imorn sen ledig torsdag..skulle vart ledig fredag också men snäll som jag är så har jag ställt upp att jobba mellan 12-17 och samma sak lördag. Men nåt kul ska vi nog hitta på ;)..

har blivit sjukt partysugen..har dessutom några grymma låtar på min spotify som taggar en ordentligt :P bl.a denna. Kollade precis på videon dessutom nu innan jag skulle lägga in den och herregud, vad är grejen med händerna lixom?! bara jag som typ blir äcklad? haha

bästa helgen

hej på er, deppigt värre att det är måndag igen :/..får hoppas på att den här veckan går lika fort som förra. I helgen vart de iaf en riktig myyshelg med hur mycket kärlek som helst och bara massa mys. Kollade lite idol på fredan sen slockna vi typ..sen i lördags vart de en sväng till in till norrtälje och kolla efter en kamera men norrtäljes utbud var inte lika stort som jag kände att jag behövde så det fick vänta. Sen vart det till att hyra film och ha de allmänt slappt med massa gott, heelt okej känner jag. och resten av helgen såg ungefär likadan ut haha..men de va ändå såå bra bara. Fanns bara en liiiten sak som jag gärna sluppit, MEN det är en bagatell jämfört med de jag har nu..Nog för att jag helt seriöst inte skulle ha en enda spärr i mitt hat med vad jag skulle kunna göra med trashiga äckel, men nej..det är fan inte värt det. Ska lägga all min energi enbart på det som ger mig energi istället för att ta energi från mig.

Hur som helst..life is great now :) Ska måla på mina naglar nu så dom inte ser ut som hej kom och hjälp mig, puss och gonatt!

helg imorn <3

åh jag bara älskar när vardagarna går fort så det blir helg snabbt igen..Imorn kommer jag jobba till 5, sen ska jag växla in pengar jag hade kvar från turkiet som jag fortfarande inte gjort, sen beroende på hur mycket pengar de är så funderar jag verkligen på att ta dom och köpa en ny kamera, jag vet att jag borde spara men fan jag VILL ha en kamera! Men men sen ska jag iaf åka ut till norrtälje till jonnie och spendera helgen där. Blir nog idol myskväll imorn och på lördag så funderar vi eventuellt på lite bowling kanske? 

Hursomhelst har jag fått grymt bra ordning i mitt rum nu och de känns så jäkla skönt när det inte är grejer överallt..får hela mig att må mycket bättre :) Enda som stör mig just nu är min feta finne jag fått nedanför läppen..jag får väldigt sällan finnar, men den här som jag får mellan hakan och läppen får jag typ en gång per år och då blir den inte nådig asså :O men får hoppas den läker ut lite under natten för nu tänker jag krypa ner under täcket och få lite beautysleep.. Puss&Kram!

kvällsmys

nu har jag gosat ner mig i sängen med mitt mysiga duntäcke, datan på det och satt på musik och sitter och kollar runt lite..och så är jag ledig imorn, helt perfekt! Sitter och kollar lite olika bloggar och jag vill också bli sådär aktiv med roliga bilder å sånt :P :D..men jag är för lat plus att nu har jag ju inte ens nån kamera längre :( Har ju önskat mig en till jag fyller år men funderar nästan på att köpa en innan iaf, lönen kommer och går lixom :P

hursomhelst, i helgen va jonnie här och satte upp min garderob bl.a..äntligen kan jag ha mina kläder nånstans.. så det är vad jag tänkte pyssla med imorn iaf, lägga in kläder där och få lite ordning och reda. Sen kl 13 ska jag på möte, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Nu tänkte jag iaf försöka få lite sömn kanske.. puss!

har ingen ny bild på håret fortf på den här datan men får bjuda på en gammal i samma hårfärg ungefär :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus