Tisdag.

hejsvej..Har vart med mamma på SPA idag på centralbadet i stan..va superskönt. Tog först en halvtimme ansiktsbehandling..den va väll sådääär tycker jag för 450 spänn. Kunde gjort nå roligare för de..Men massagen sen över rygg och axlar va grym..jag borde verkligen göra de där en gång i månaden. Sen gick vi runt och kolla lite och käka osv. Jag köpte ett par jobbskor för 700 ,-(?!)..Dock kommer jag nog lämna tillbaka dom..så roligt kändes de verkligen inte att köpa ett par dessutom inte alls snygga skor för 700 kr. Nej de får bli tillbaka och nå billigare tror jag. Min shoppingbudget denna månad har redan överstigits sisådär 2 dagar efter lön.. :P bra där!

Aja..annars så är jag ledig i helgen och hade gärna träffat en viss person men man får inte alltid som man vill så whaat to doo.. Ska nog sova på saken och se om jag blir nå klokare :P pusspuss!

Torsdag

God..kväll?! (eller god natt?) hah..Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen, normalt?! Jaa visst om du jobbar på elgiganten så.. haha sinnes. Nej snart blir det ändring på detta..Hursomhelst..har inte haft mycket tid för bloggen eftersom jag jobbat senaste dagarna och tidigare idag rensade jag upp bland alla mina kläder med emma och rensa ur iaf en halv svartsäck så det kändes skönta att få bort lite faktist :) Sen åkte jag in och mötte upp elin och carro, bästa tjejorna..vi käkade middag på mongolian barbeque på sveavägen,asgott. Sen drog jag vidare på kvällsmötet på jobbet och sen hemåt..fullspäckad dag typ. Så imorn får man ju in lönen vilket denna månad är en pisslön eftersom man har haft semester osv så inga bra OBtimmar som finns att få betalt för. Dock måste jag nog dra imorn och införskaffa mig ordentliga jobbskor och lite smink så det får svida lite den här månaden men men..har ju inga större utgifter här hos mamma haha :P

jaja, lite sömn på detta kanske. PUSS!

måndag.

jaha så var de måndag igen..helgerna går så sjukt fort. Jag börjar jobba vid 15 idag..vad är det för en tid lixom?! När folk börjar sluta jobbet så börjar jag..så jävla stabilt. Sitter iaf och tvingar i mig mat nu, har ju ätit frukost för inte alls länge sen men måste få i mig mat eftersom jag jobbar så få timmar så jag inte kommer ha lunch på jobbet och sen är min resväg så jäkla lång så kommer inte äta förrän vid ca 22 ikväll nästa gång :/

aja får se vad dagen har att erbjuda på..kanske kommer in nån rolig kändis på jobbet :D haha.. annars får vi se om jag orkar göra nån uppdatering ikväll :) PUSS!

"dagens facelook"

Har för mkt tid och för tråkigt just nu :P..

tänk aldrig långsiktigt.

..eller så är det just det man ska göra? Har vart rätt många tankar som har gått verkligen upp och ner senaste dagarna. Ibland undrar man fan vad man håller på med? Vill jag utsätta mig för att bli helt fucked up igen? Men samtidigt varför inte våga chansa och se vad de kan leda till och gå efter sina känslor? Usch! Nej från och med nu ska jag försöka bara ta en dag i taget och se hur mycket vilja det finns från annat håll,för det är det som allt kommer grunda på.

Har vart en lugn helg annars..har vart ledig och inte gjort mkt vettigt alls men det är skönt det med. Ska möta upp tessan vid 2 och åka iväg och uträtta lite grejer sen får vi se vad som hittas på. Tänkte röja upp lite i mitt rum nu så det ser okej ut också. See you..puss

bild från idag

haha glömde att jag hade en bild från idag när darth vader gör sig iordning inför rundturen..missade att ta kort på resten, dom var nästan ännu roligare men dom där maskena hade verkligen ljud och allting och sen de där håriga trollet å allt hahah..klockrent

krångel med darin

hahaha åh herregud..jag har nog gjort bort mig färdigt för de här året tror jag. Det är som sagt mycket kända face på mitt jobb och därutav så råkar jag på darin för andra gången under en vecka och denna gång har han med sig ett återköp och en ny vara som han ska ha istället..dvs jag ska göra en grej som jag gjort 1000 gånger MEN denna gång fuckar jag upp de..slår ut det kontant och måste slå om skiten å aah herregud. Å han står där med sina solbriller och vill bara därifrån för att ingen ska börja känna igen han typ haha.. Å så jag: eeh hm..här har nog någon gjort fel (försöker skylla på någon annan haha) sen efter att jag krånglat till det färdigt och han ska gå så måste jag ju såklart tönta till mig som en 12årig tjej och klämma fram ett: Kan jag få din autograf också bara för att jag krånglat så mycket? :D hahah..men det fick jag iaf, dock glömde jag den på jobbet nu men de stod iaf: Tack så mycket för hjälpen Jennie, kram Darin...aaaaw so sweet, hhihi :D

dock har jag gjort världens tabbe..häromdan var ju självaste Jens från hoffmaestro inne, dvs typ äckligt snygg människa som jag avgudar lite halvt sådär och de enda jag gör är att råglo..asså de är väll ändå dååå jag ska fråga om en autograf och typ dregla lite, nej då blir jag bara helt stel som en pinne..men aa darin går bra haha.. jag asså. Aja jobb hit och jobb dit..är helt slutkörd idag. Släpptes nån jävla star wash-samling idag med alla filmer så vi hade alla dom figurerna i butiken som gick runt och de drog sjukt mkt folk så de enda jag vill nu är sooova. PUUSS

tråkfredag.

ja som sagt..riktig tråkfredag, meen what to do?! Jobbar ju imorn och måste åka sjukt tidigt så känns inte så värt att hitta på något ens. Har käkat lite chips och dipp iaf..va flera månader sen jag åt det så de va jag lite värd kände jag. Annars då..va ner och fika på stan med mamma, sen drog vi in alla möbler i rummet igen, det är dock mycket kvar som ska fixas härinne men är en bit på vägen nu iaf :) Nej ska nog ta och slockna nu om jag lyckas..har haft långa samtal idag som har satt fart på tankarna i mitt huvud ännu en gång men jag tror man behöver få ur sig saker och rensa luften emellan varandra och få svart på vitt vart man står gentemot varandra annars blir de bara massa onödigt grubbel och egna slutsatser som blir helt fel.

aja nu ska jag ta mitt osminkade face och få lite skönhetssömn..ser ut att behövas :P haha.


köpte en ny tröja idag också, lite dålig kvalle på bilderna men får duga :) valde att ha den lite oversize sådär


sen vart det även nya byxor och mascara men det blir ju bara sämst bilder i camen så ingen ide att ens fota :P, Gonatt!

Målning med mamma!

gokväller..har kommit på att min blogg måste bli bättre..nu är det en såndär tråkblogg utan bilder och bara massa text, så från och med imorgon så lovar jag mer uppdatering med bilder för det är roligare att kolla bloggar då.

Hursomhelst, mitt rum har fått lite ny färg på väggarna idag, nämliget vitt..tycker det ser så jäkla fräscht och stilrent ut så det fick det bli. Dock tog det fan heeela dagen att hålla på..3 omgångar fick vi köra jag och mamma haha..och så skulle de ju torka däremellan å allt, plus att vi fick för oss att färgen inte skulle räcka så vid 19 drog vi till bauhaus i länna och köpte mer färg men så när vi kom hem och gjort klart nu så visa de sig att de räckte med de vi hade innan iaf :P. Så är iaf sjukt less på att måla nu men bra vart de iaf, eller så bra de kunnat bli för att va riktig amatörmålning. Dock har jag bara min säng här inne nu typ och ingenting på väggarna eller något så just nu känns de som ett sjukhusrum haha..men de blir bättre med lite färgade gardiner osv :)

imorn ska jag fixa vidare i rummet sen kanske träffa en viss person :).. så får se vad det blir. PUSS och godnatt :)

ledigheeet

wii imorn är jag ledig så just därför ska jag sitta uppe bara för att trotsa mig själv fast jag är sjukt trött men jag kan ju sova ut imorn så ingen stress :P.. Kom hem för ett tag sen dessutom, var ute och träffade emma och prata lite helgplaner och massa annat. Dock va jag så jäkla nojig när jag skulle gå och möta henne..hade precis kollat efterlyst innan och jag blir alltid så jävla rädd att man ska lyckas vara den där personen som typ hamnar på fel plats på fel tid lixom och träffar på nån idiot. Så varje gång jag ska ut efter efterlyst på kvällen så blir jag livrädd för verkligen aallt..jag blir typ paranoid..ser jag en katt så tror jag att katten är typ manipulerad att vara en mördarkatt haha..nej okej, kanske inte riktigt så men sjukt rädd för allt iaf :P.

Imorn ska jag nog iaf ta tag i att måla mitt rum med mamma så jag får lite ordning här och får de någorlunda som jag vill ha de så man kan trivas liite bättre och få plats med alla mina tusen kläder, ska dessutom rensa ur en heel deel kläder..tips på vad man kan göra av de? :P

aja, nu ska jag lyssna sönder lite dead by april låtar för sisådär 111 ggn och sen se om jag lyckas somna kanske, natti natti :)

på riktigt?!

kan man seriöst vara såhär slut på riktigt?..herreguuud vad trött jag är! mitt liv är fan slavarbete just nu känns de som! Nej jag börjar faktist trivas riktigt bra på nya jobbet men vägen dit och hem är helt sinnes..vem bor så långt ut utanför stan? det är inte mänskligt..eller så är de inte mänskligt att ha ett jobb i stan och bo här..vet inte vilket som är värst asså. Kommer dessutom komma hem lika sent imorn..suuuuck, tur att man inte börjar sådär överdrivet tidigt iaf men men..jag ska stå ut nu bara. Behöve dock gnälla av mig lite..

nu har jag iaf hoppat i min onepiece och ska bara sitta här och sitta för att jag vill sitta och inte stå som jag gjort resten av dagen..sen ska jag sova i mina supersköna säng och den som väcker mig imorn vill jag inte veta av kan jag förvarna om redan nu :P Så gonatt bloggvänner :)

går en sak neråt går allt neråt.

ska bli intressant att se vilken dag man kan vakna upp och känna att allting känns bra, ingen oro,ingen ångest osv. Just nu känns de bara som saker går neråt så långt de bara kan för att man ska komma ordentligt ner på botten..jag har sjukt mycket med mig själv och som att det inte vore nog så händer saker med de personer man bryr sig så sjukt mycket om..varför kommer sånna här tider?

aja, ska göra mig iordning nu så jag hinner ta mig till jobbet..min kropp är helt orkeslös och jag har inte motivation till något nu. Har lust att säga fuck you till hela livet och gräva ner mig i min säng tills saker går bättre..

.







kan vara de bästa någonsin just nu

..

glömde berätta lite vad jag gjort under helgen så kan ju dra de med eftersom jag inte har mkt annat för mig.. Igår slappa jag hela dan fram till 18 typ, taggade till lite, fixade mig, drog till emma och grogga lite. Sen drog vi iaf vidare till freja för dom hade bartömning, det var dock sjukt mycket folk..världens kö å grejer i lilla nynäs lixom men aa vi kom in till slut iaf, vart bjuden på lite dricka sen satt vi där tills de stängde och sen vart de hemgång. Jag va sjukt trött så tänkte bara att jag ville hem till min säng efter att de stängt..

har även stängt vissa dörrar i mitt liv idag och det känns bra..man kan inte ge sig in på något med allt jag har inom mig just nu, måste ta en sak i taget annars kommer jag snart gå in i väggen av allt som tar energi från mig. Allt som ger mig energi är de jag behöver fokusera på nu och resten får bli nån annan gång i livet. Jag har ju verkligen varit bäst har jag insett på att lägga min energi på sånt som jag inte får något tillbaka utav. Har dessutom bestämt mig för en annan sak idag som kommer ändras från och med 1 oktober, tänker inte skriva vad förrän de är helt hundra men så som de ser ut nu så blir de nog så. Känns som det vart lite skriva i gåtor nu men jag går igenom rätt mycket just nu och det är långt ifrån allt jag delar med mig av till någon..

nej nu ska jag sova lite så jag orkar upp till jobbet imorn.. :) gonatt

<3 shoppa

godkväller..har egentligen inget vettigt att uppdatera med. Har vart och tröstshoppat mig lite idag..jag och mamma åkte till bauhaus och köpte färg till mitt rum sen tog vi en sväng till haninge centrum också så vart de lite shopping där, mest basgrejer som är nödvändigt inför hösten kände jag..bl.a detta..






seegt

herregud vilken seg dag, jag har ont i huvet och känner mig helt dåsig av den här jäkla antibiotikan jag käkar..blää. Har inte kommit ur mitt morgonmode heller, inte duschat, gjort mig i ordning, tagit tag i dagen lixom. Så nu blir det att göra ett ryck så det händer något..

drömmar

drömmar är sjuka, jag tror verkligen att på något sätt så visar drömmar vad du egentligen känner. Jag har drömt så sjukt mycket den senaste tiden, känns som att allt är sånt som på nåt sätt ligger i bakhuvet på mig och snurrar men jag förtränger de helatiden. Inatt gick de dock över gränsen..drömde att jag vart våldtagen/misshandlad av flera stycken och jag hade sån sjuuk panik i hela kroppen för jag visste att ingen skulle kunna hjälpa mig, dock hade jag en telefon med bara en persons nummer som jag ringer och den personen överger mig totalt och bryr sig inte, är jag så rädd för att bli helt övergiven eller vad är grejen? sen alla andra saker jag drömt..aa herregud. Sen har jag sovit på så många olika platser senaste tiden så härom natten vakna jag och såg inte ett shit och fatta inte alls var jag va..va helt säker på efter ett tag att jag var i lägenheten i kallhäll sen vakna jag till och livet hann ikapp mig lite mer och jag insåg att jag var nån helt annanstans.

Oavsett så det är fredag, jennie går på antibiotika, kan ej dricka något roligt så hamna här tillslut iaf,tråkigt? ja! Har iaf vart hemma hos tessan idag men fick ett ryck vid typ 12 och kände att jag måste hem,vara bara jag och chilla galet i min säng..så, så fick det bli. Men nu blir de sova och jag ska fan sova till minst 12 imorn bara för att :P..natti natti.

..

Oh, so you think you know me now
Have you forgotten how
You would make me feel
When you drag my spirit down
But thank you for the pain
It made me raise my game
And I’m still rising, I’m still rising

So make your jokes
Go for broke
Blow your smoke
You’re not alone
But who’s laughing now
But who’s laughing now
So raise the bar
Hit me hard
Play your cards
Be a star
But who’s laughing now
But who’s laughing now

jobb imorn

godkväller, fick frågan om jag skulle jobba imorn eller inte och de kanske va dumt gjort men jag sa ja eftersom att det är nytt jobb osv, så vill inte va borta flera dagar de första man gör lixom. Bara hoppas att magen pallar så mycket som jag vill nu..Har iaf börjat äta antibiotikan nu så hoppas verkligen det hjälper något. Hursomhelst så ska jag inte göra värsta inlägget för jag ska sova typ..nu, så jag pallar upp imorn. Så sov så gott och dröm sött ^^..



















du är saknad <3

:(

Kul att det vart nå jäkla jobb idag, neej ist låg jag och hade så ont så jag kunde knappt sitta upp så nu blir de att hämta ut antibiotikan idag och köra på den fullt ut, jag ska fan vara helt frisk snart! Det jobbiga är att det är ju bara på morronen i typ 2-3 timmar som de gör ont och håller på och fuckar up sig, sen är de lungt nästan hela dagen så känns ändå så värdelöst att sitta hemma idag när jag känner mig hyffsat, men aa jag kunde verkligen inte ta mig upp imorse :/ Men de är väll bara gå efter de sjuksköterskan sa, minst ett dygn symtomfri innan jobb, så nästa vecka blir de fan jobb annars kommer jag bli fattig :P

Aja, ska ta tag i mitt rum lite iaf nu och göra nått vettigt, puss!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus