Täby

Hejsvej, idag så fixade jag och jonnie till de lite hemma eftersom båda är experter på att slänga kläder lite var som.. Sen drog vi vidare till täby centrum med martin & sara för att shoppa lite inför turkiet men jag hitta fan ingenting. Köpte bara ett par trosor, deo och örhängen och sen hitta vi perfekta bebiskläder att ha med till BB sen när bebis kommer :) slänger upp bild på de lite fort för nu ska vi slänga oss i soffan med lite gott och titta på film. Puss

OBS gammalt inlägg

Vet inte vad som hände med inlägget nedan, men de publicerades tydligen nu ist för flera dagar sen när de skulle.. Aja mobilappen lever ju sitt egna liv. Ska se om den vill va med på att bjussa på lite bilder..jag har nämligen en helt tokigt galen bebis i magen som rör sig som aldrig förr så kan ändå inte somna.

Update

Tur att den blivande fastern håller igång min blogg åt mig va? ;) vi har ju semester nu så tanken är ju att inte sitta alltför mkt vid datorn, utan fixa och trixa och göra saker man inte gör annars. Vi har ju varit hos min syster i helgen i dalarna och umgåtts med henne och alla mina små syskonbarn som inte längre är så små :p vi va även upp till ett utsiktsställe där de stupa 100m rakt ner i princip, lite scary men fint att se. Nu har jag iaf hållt på och få lite finare hemma..jag är verkligen såå sugen på att åka till någon heminredningsbutik och shoppa loss!! Hursomhelst, lite bilder från senaste tiden..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/345276/images/2012/pic_5006e731e087c35c36000359.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/345276/images/2012/pic_5006e731e087c35c36000359.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/345276/images/2012/pic_5006e81eddf2b3274e000359.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/345276/images/2012/pic_5006e81eddf2b3274e000359.jpg" class="image">

lite bilder från igår

 

snabbvisit

heej! Här sitter jag vrålhungrig och väntar på..ja ingenting antagligen, en ursäkt kanske hade vart på sin plats men inget att räkna med. Hatar när folk gör en så jävla besviken!
 
Men men från en sak till en annan, igår åkte jag till mamma och umgicks med henne,syster och dom små..vi va ner på stan och kollade eftersom de var jubileumsregatten (äntligen lite fart i stan), var hur mkt folk som helst från alla möjliga håll tror jag och massa båtar och dom hade byggt en lång lång pir som man kunde gå ut på och titta på alla båtar, de va verkligen hur fint som helst. Sen tänkte vi sätta oss nånstans men ungarna ville hem och bada i mormors häftiga badkar eftersom dom inte har de hemma :p plus att de va fullt på varenda ställe så vi gick hem sen och la oss. Sen imorse skulle dom åka hem till dalarna så följde med dom till centralen så dom kom på rätt spår osv och sen drog jag vidare till norrtälje.
 
nu ska jag babbla klart med mamma i tele och äta nått.. puss&kram!

gonatt?

ååh jag har fortf inte gått och lagt mig, har fått en hemsk hosta som gör ont ända ner i magen och bröstet när jag hostar och så känns de dessutom jättejobbigt att andas, kan lixom inte ta en riktigt djupt andutag :(( så nu vågar jag knappt gå och lägga mig för att jag är rädd för att jag ska somna och vakna upp och inte kunna andas eller få nå jätte hostattack och typ..dö! Lite överdrivet rädd kanske men jag är ju hemma själv också!! Och liten där inne måste undra vad jag håller på med för varje gång jag nyser eller hostar till så sparkar han till som att ungefär "vad hålleru på med!?"
 
hursomhelst, funderar på att beställa hem en sån där klassisk gravidtröja som de står bebis över magen..tror de flesta sett den. Tycker den är lite söt..
 
Måste föressten lägga in en bild som jag tycker är så himmla fin

på bättringsväg

gokväll.. kollade klart jönssonligan för ett tag sen så tänkte krypa ner i sängen snart, känns som att jag sovit och vilat hela dagen och ändå känner jag mig jättetrött redan..tyder nog på att kroppen har nån infektion :/ är fortfarande kvar hemma i norrtälje, kände mig inte alls bra under dagen så jag pallade mig aldrig iväg. Men imorn åker jag nog ner till mamma så jag hinner träffa syster och dom små lite mer eftersom dom är där nu :)
 
kom på att jag inte visat vad jag fyndade där jag var uppe i dalarna i mora, gick in på någon random skobutik och hitta dessa finingar för endast 130 kr?! Lätt värt om jag får säga mitt :) tycker dock inte dom gör sig riktigt rätt på bild, dom är mycket snyggare på!
 

saknar..

åååh jag tror jag blir mer känslig när jag är sjuk PLUS alla gravhormoner och allt där till, jag vill ha min jonnie här NU! Jag börjar bara må sämre och sämre och vill ha han här så han kan pyssla om mig och va sådär gullig som bara han kan va. Usch och fy för den här förkylningen..nyss kunde jag knappt andas emellanåt för att de vart så jobbigt :(( vill verkligen inte gå och lägga mig själv, det är nog första gången jag sover själv här också..eller själv och själv. Jag och min lilla gossegris i magen såklart..
 
nej slut på gnäll för ikväll, hoppas på att nattens sömn ger lite ny energi tills imorn ist, gonatt!

sjuk :/

och så har man lyckats få sin första ordentliga förkylning som gravid, tycker jag hållt mig borta från de ett bra tag nu iaf men ja, nu när de absolut finaste vädret skulle dra fram och man möjligtvis hade kunnat få lite färg på min kritvita kropp så ska man såklart behöva ligga nerbäddad med nerdragna rullgardiner och alla möjliga halstabletter/ nässpray brevid sig ist :(
 
hursomhelst, jonnie har åkt iväg till åland tidigare idag på träningsläger och jag saknar honom redan och tycker han ska komma tillbaka och ta hand om stackars mig :P..jag hade ju dock planerat att åka till mamma ist eftersom min syster och familj kommer dit idag men känns dumt att åka dit och smitta ner dom också så får se hur jag känner imorron.
 
imorse var vi till BM på vårat andra besök, de va riktigt spännande..fick höra i en högtalare typ hur bebis hjärta slog och de slog på hur bra som helst, lät som att en häst gallopera fram så jag låg där och småskratta, sen lyckades jag få en såndär jobbig svimattack när jag var där, inte alls roligt. Annars så mätte vi magen och fick lite mer papper och svar på lite frågor, och jag låg precis rätt på kurvan så de kändes skönt.. alltid lika roligt att se eller höra något från mitt lilla hjärta :)
 
nu ska jag kolla runt lite bland resor..fick ett flygintyg från BM så att jag får flyga i v.28 eftersom dom har lite regler ang de på olika flygbolag..så nu är de bara upp till mig om jag vågar ge mig ut i värmen :P..pusspuss!

Bilder ifrån v. 23

Hej på er, då gör jag Matilda (Jennie's svägerska) ett såkallat "gästinlägg" här på Jennies blogg, eftersom Jennie sitter vid den andra dator och letar efter en utomlands resa! :). Jag tänkte visa er lite bilder vi tog på magen förra veckan, vilket var v. 23 för lillemannen som bor i Jennies mage! :) 
Man ser verkligen att han växer mycket nu, Jennie är i vecka 24 nu och man ser faktiskt en skilland ifrån förra veckan då vi tog dem här bilderna! :) 
- Bebis-magen v. 23, lilleman bilr bara större&större nu!  
-
Vi tog även lite bilder där fadern till lillkillen fick vara med och posa framför kameran! ;) 
Fick super fina bilder, här är två av favoriterna! :) 
 
Vi alla längtar så otroligt mycket efter lilleman, jag längtar så mycket satt jag nästan spricker!!! :)

depression

hej! bloggen suger nu och jag skulle behöva skriva av mig i en hel bok känns de som men de är nog inte de smartaste att göra de här. Jag tror jag mer eller mindre gått ner i en svacka just nu..i vanliga fall hade jag inte reagerat så mycket på vissa saker men ibland så skriker alla hormoner på en och samma gång i princip att jag bara ska storgråta eller bara skrika rakt ut för att saker inte funkar som de bör och idag är verkligen en sån dag. Bara en sån grej som att jag nyss insåg att de inte fanns varken smör eller fil el liknande hemma att äta gjorde mig helt gråtfärdig och då är de en helt sjukt liten grej jämfört med allt annat som händer...så ja, humöret är inte på topp, jag är inte på topp!
 
något lite roligare iaf är att jag tror min app funkar igen så nu har jag inga mer ursäkter än att jag inte mår så bra för tillfället till att inte blogga sen. Nu måste jag krypa ner i sängen brevid älskling och lägga mig sådär riktigt nära så man känner sig sådär trygg som man bara kan göra med den man älskar, gonatt!

stora förändringar på liten tid

Heej, det har hunnit hända supermycket sen jag blogga sist ju, första nyheten är väll att jag sagt upp mig från jobbet, skickade in alla papper idag och sa upp mig med omedelbar verkan. Hände en hel del grejer och mitt i all kaos så inser jag att de är just de här som jag borde gjort för allt för länge sedan, nu när man ser på de i efterhand så har jag ju tappat aall motivation till att jobba kvar för elgiganten och de har ju sina anledningar. Folk som sätts på helt fel position och har helt fel inställning har påverkat mig såå mycket negativt plus att de inte tagits någon hänsyn överhuvudtaget när mina arbetstider satts, sen för att inte glömma..den långa resan jag gjort dag in och dag ut för att ens komma till jobbet, det om något har inte varit värt de för ett jobb som jag inte ens tycker är roligt längre, MEN jag har lärt mig en hel del och kommer förmodligen inte att sätta mig i samma situation igen.
 
sen bara för att jag har velat sagt de sålänge: FUCK YOU ELGIGANTEN,spec KUNGSGATAN! jag kommer sakna vissa som jobbar där,absolut..men resten, gud så skönt att slippa! Går inte en sek som jag saknar att jobba där. Nästa teknikpryl jag handlar så ska de handlas på media markt, bara för att! :D
 
men men, fick en tidigare semester så ska träffa tessan imorn sen på fredag så går älskling på semester och då åker vi med mamma upp till min syster och hälsar på och får en massa bebisgrejer som hon haft kvar :) Nu ska jag springa ner i tvätten och hämta de sista,puss!

jobb :(

fy, jag har sovit minst 11 timmar inatt men är så trött så jag skulle ändå bara kunna slänga mig i sängen och somna om på 2 sek..men men jobb väntar vid 16.30 - 20.30 (vem som nu kom på ett sånt "underbart" jobbpass!?) så ska hinna duscha och göra mig iordning,äta osv..
 
igår ringde jag danderyd för att kolla upp ang deras informationsträffar dom har inför förlossningen men vart enbart runtskickad till olika avdelningar så tillslut gav jag upp, får nog ta de med BM när vi ska dit. Sen fick jag massage av älskling..ååh de var så skönt, synd att de inte varade längre bara :P, jag har ju fått så sjukt ont i fötter och ben..jag orkar knappt röra dom utan att de känns som jag sprungit 3 mil och under fötterna så är de hemskt :( så därav ser jag ännu mindre fram emot att jobba och stå upp!
 
Men men, nu måste jag försöka vakna till..puss!

de här med förlossningsrädsla..

klockan är alldeles för mycket men jag är ledig imorn så ja vad gör de? förutom att min dygnsrytm blir lite fel men jag får tid till att hålla liv i den här bloggen iaf..och tid till att tänka på de som jag både fasar och längtar efter, förlossningen.
 
Jag har alltid känt att barn är något jag absolut vill ha men har sett hela förlossningsmomentet som ett stort ångestmoment och ja, nu när man kommit såhär halvvägs i graviditeten så både drömmar man om de och tänker på de alltför ofta, och kommer heller aldrig fram till något bra förutom att jag förhoppningsvis får träffa bebis då..om jag överlever vill säga. Jag är verkligen så pass rädd så att jag tror nästan att jag skulle kunna dö under hela processen. Jag skulle bara vilja se in i framtiden så jag kan förbereda mig på exakt vad som väntar och hur de kommer gå till och vad jag kommer känna och under hur lång tid..meen suprise suprise de har man ju ingen aning om.
 
Jag pratade med dom på MVC häromdagen som sa att jag skulle få komma till något som kallas auroramottagning och jag hoppas verkligen att de är något som kommer lugna mig, annars kommer jag antagligen stå fast vid att jag absolut hellre gör ett snitt..dock får man ju tydligen inte bestämma de själv i sverige vilket jag tycker låter helt galet. Det är väll ändå min kropp och jag måste väll ändå få göra ett val om jag vill spräcka upp hela mitt underliv eller snittas i magen?! För take it or leave it..de är ju de man har att välja på..ut ska han ju på nått sätt iaf :P Jag hoppas bara på att smärtan inte kommer ta över mig fullständigt så att paniken sätter in för de är nog då de kan gå som värst för mig.. :/
 
hursomhelst, har vart en alldeles för snabb och tyvärr tråkig helg :/ men har hunnit få hem vagnen iaf..de är ju fortf väldigt tidigt men jag kände att den lika gjärna kan stå här hemma som att den står i butiken så här kommer ett litet smakprov :) (har även sittdelen till men hann inte fota den så snor en bild från google )
 
 
 

bilder från midsommar ( bättre sent än aldrig )

 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus