hata blogg.se's mobilapp!

hejsvej, som ni märkte vart de värsta uppåtruschen på mig och blogginlägg några dagar och de var ju för att appen funkade, dessvärre funkade den bara i ca 2 dagar :/ så därav dålig update igen. Sen har vi ju haft midsommar och allt därtill så har vart lite fullt upp men tänkte köra lite bildinlägg senare från midsommar iaf :)
 
annars skulle jag jobba igår men fick värsta svimattacken påvägen in till jobbet på bussen, värsta jag vart med om! Fick ju jordens panik för att jag satt där helt själv också, sen när jag kom till jobbet kände jag mig helt groggy och mådde inte alls bra så jonnie åkte in och hämta mig på en gång så åkte vi in till danderyd. Blir alltid lika orolig att de är något med lillebus men de va lite halvdåliga blodvärden och de hela va antagligen ett blodtrycksfall, något man inte gör så mycket åt alltså. Men de gjorde ju mig livrädd för att åka eller vara själv någonstans igen, usch! Vi fick iallafall se han en liten snabbis, han vinkade åt oss och såg ut för att ha de bra därinne. Längtar sååå mycket efter honom, våran lilla älskling <3
 
Ja,snabbresume men midsommar var superbra, var hemma hos svärmor och åt alldeles för mycket gott och hade de jättetrevligt med tipsrunda och femkamp :), alldeles lagom för mig. Nu ska jag slänga ihop en ugnspannkaka innan jonnie kommer upp från gymmet, puss!

pollenhelvete!

åååh jag förstår mig inte på min kropp, vissa dagar när pollen är som högst så känner jag inte av ett skit och sen andra dagar så kommer jordens attack med nysningar och allt därtill och INGET hjälper verkligen! Har ju fått tavegyl utskrivet så tog en sån för en timme se och har bara känt en minimal förbättring änsålänge :/, jag som var på så bra humör och allt idag för att jag är ledig och ska åka till täby och kika lite och sen vidare till mamma för att äta middag och hämta saker. Meen men, inte mycket annat att göra än att hoppas de går över :(
 
och nu skulle jonnie jobba över också!! Ååh, det är så inte min dag idag!
 

leeedigt

hej, kom hem från jobbet för ett tag sen, så har bara hunnit tvätta av mig sminket och sagt gonatt till jonnie i princip..börjar känna mig rätt trött så ska nog gå och lägga mig strax. Imorn ska vi antagligen åka iväg till typ täby eller nått och kolla lite kläder, jag vill ha något att ha på mig på midsommarafton som ser någorlunda kul ut iaf, sen efter de ska vi nog hämta upp mamma och åka hem till nynäs för att hämta en byrå och lite grejer som jag har kvar där. Får se om vi sover över och åker på fredagmorgon eller om vi åker hem imorronkväll. Känns skönt att träffa mamma lite nu till midsommar eftersom jag inte träffar de nått till midsommarafton, kan tänka mig att de kommer bli ännu svårare och jobbigare med sånna här högtider när lilleplutt kommer, då vill man ju hinna vara med alla lixom :P
 
jaja, såg btw att min header inte verkar synas hos alla, jättemärkligt..för den funkar nämligen att se på jonnies data men på min bärbara så ser jag bara någon konstig version av den gamla :/ men men, de kanske kommer igång snart. Nu ska jag krypa ner brevid älskling, natti natti!

Ny header :D

Fin blogg jag har nu va? :D Det är min kära svägerska matilda som fixat, dock hade vi inga nya bra bilder riktigt så ska ta lite bättre bilder någon dag när vi har tid så blir de nog ännu bättre :), och mitt i allt när jag loggar in nu så har blogg.se dessutom ändrat hela upplägget när man loggar in så jag vart helt förvirrad haha, men men man vänjer sig väll.
 
Ska snart åka och jobba iaf, börjar tidigare idag än vad jag skulle gjort så ska försöka se till att va där till ca 14.30 iaf, sen är jag ledig i 3 dagar :D, så himmla sköönt och så är de midsommar och allt, Härligt!! Nej nu ska jag ner och köpa med mig nån mat till jobbet, puss!

.

Maaat

Blir en liten minilunch nu så får jag äta mer innan jag börjar på jobbet sen :)

jobbdag

ååh, suck hade precis skrivit klart inlägget så kommer jag åt musjäveln och allt försvinner, great! Aja har precis gjort mig iordning inför jobb iaf, börjar halv 5 men ska hinna med att äta osv innan så måste ändå ta mig härifrån vid ca 14.30..helt värdelöst att ha sån resväg till jobbet.

Hursomhelst, ska hinna med att laga lite mat innan också, blir nog chicken kebab i pitabröd och grönsaker med sås m.m. MUMS! :) Kanske uppdaterar något från när jag sitter på bussen sen,puss hej!

Shopping

Ååh så mysigt jag och pluttis haft idag, vi va upp till nya handelsområdet och kika i lite butiker, hittade huuur mkt som helst som jag ville ha från lekia, men får hålla ut ett tag till :p vill inte köpa för mkt än. Sen handla jag lite mat, åt supergod glass med marrängsviss och kakdeg,mums! Sen tog vi en promenad ner på stan och köpte lite nytt. Nu ska jag vänta in jonnie och hans mamma så ska vi åka ut till BH och hämta vår biiil för nu får jonnie äntligen köra igen, så himmla skönt!

Detta vart dagens shopping

superläckert nagellack på rea, älskar mörklila



Köpte även den här koftan/tröjan från H&M, väldigt bra just nu när man inte
riktigt kan knäppa/dra igen runt magen.

Lillen fick sig en hoodtröja, lär va lite stor men de går nog fort så växer han i den.




Min supergoda glass

Outfit

Kör en dagen look när jag väl är igång

Mobilblogg

Äntligen har appen blogg.se börjat funka för mig..va tydligen bara så att jag behövde installera om den :p och snart kommer min nya header upp som världens bästa matilda fixat till mig :D

Nu ska jag iaf försöka dra mig från sängen för att dra ut och fixa lite ärenden. De tråkiga med att flytta nånstans där man knappt känner någon är att man har alltför tråkigt de dagar man är ledig, men desto bättre får alla andra "måsten" gjorda..

Skor

Kom på att jag glömde lägga in bilden på mina nya ballerina..

puff,buff och bök..

"wiiiiiee va roligt de är att sparka och böka i mammas mage, speciellt när hon är helt oförberedd så gör jag en jättevolt".. ungefäär så känns de som att den här lilla krabaten tänker. Tidigare idag så höll jag typ på att sätta hjärtat i halsgropen när han gjorde världens frivolt precis framtill i magen utan någon som helst förvarning. De är verkligen supermysigt att känna att han rör sig men de är en sån ovan känsla så man är fortf inte helt van vid de.

hursomhelst, har varit ledig i helgen och de va superskönt. Igår var jag in till stan och träffa tina för lite shopping, vart inte såå mkt shopping för mig då jag mest tycker allt är supertråkigt att prova eftersom att de sitter ju inte alls snyggt utan jag känner mig mer som en uppblåst..ja, jag vet inte vad. Fick iaf med mig ett par skor, de enda "plagg" som inte bli påverkat av min grav än så länge :P (lägger upp bild strax från mobilen)

annars då..jo magen växer för fullt känns de som och jag blir bara mer rädd för varje dag i princip, låter kanske jättehemskt men såklart jag vill ha bebis här, här och nu! Men dom som känner mig väl vet vilken otroligt känslig person jag är och detta är väll ändå de värsta en kvinna kan uppleva i sitt liv när de kommer till smärta..även fast du får något helt underbart utav de. Såå ja, tycker väll inte de är sådär jättekonstigt att jag är rädd..dock har min rädsla kanske tagit över lite mer än vad de gör hos andra så har ringt till BM och bett att få någon slags hjälp med de, så har blivit lovad att senare i graviditeten få gå på en auroramottagning som tydligen har hand om personer med förlossningsrädsla..så får hoppas de hjälper mig. Annars får dom fan hellre snitta upp mig så som de känns nu :/

juste, jag lovade ju lite bilder sist så ja varsegoda :)


skillnad mellan v.15-v.20 va?

image description

till

image description

sen har vi lite egopiics
image description
image description

<3
image description

tröttsamt

åh jag vet att jag varit sådär dålig med bloggningen igen nu, men jag jobbade hela helgen och sen har jag i princip jobbat hela veckan, ska jobba imorn med..dock bara 4 timmar. Sen har jag hela helgen ledig, ska bli helt gudomligt skönt..tidigare i veckan var jag in på akuten till danderyd också för att jag fick väldigt ont i sidan av magen och hade inte känt av bebis något så kände att jag behövde kolla upp de. Allting såg iaf bra ut och bebis hoppa och skutta för fullt bara de att han låg lite längre in så jag kände inte riktigt av de.

jag är så himmla dålig med bilder till bloggen men till nästa gång så lovar jag att bjuda på något spännande :P Nu ska jag trycka i mig resten av min ben&jerrys och sen blir de nog nästan sova, känner mig så himmla trött. PUSS&KRAM

rensa bland FBvänner?!

Goder kväller people..har haft en riktigt skön dag med mamma, fikade i hamnen med baugette med skagen, kollade runt lite, fick ut lite pengar för kläder som blivit sålda, åkte upp till coop och kolla lite, köpte supersköna påslakan och ja..bara har haft de bra lixom. Har dock känt mig sjuukt trött idag så tog en powernap tidigare och den var väldigt välbehövlig kan jag säga.

Nu på kvällen har jag haft lite tjejgöra så som brun utan sol (eftersom jag inte kan sola solarium nu), färgat ögonnbryn osv.. sen har jag bara facebookat lite som vanligt och insett att jag är såå less på vissa människors updates på facebook, deras liv handlar seriöst inte om något annat än att festa och i princip all the time i nynäs, gud..inget illa så mot nynäs..jag gillar de delvis men tröttnar dom aldrig?! Framför allt på att inte göra nånting annat än att festa? Inte ens innan jag blev gravid så höll jag på så :s.. aja nu ska jag inte va en bitter människa men ibland har jag bara lust att skriva: GET A FUCKING LIFE! :P
Så ja, man kanske ska se över sin vännerlista,eller? hah

Nej nu ska jag sova hörrni så jag kommer upp imorn, ska ju iaf jobba några timmar så kan vara skönt att inte vara allt för trött. PUSS!

nynäs

hej mina fina..jobbade idag och sen åkte jag hem till tina och spenderade kvällen där, var verkligen huur lång tid som helst sen vi träffades så hon fick se bebismagen och vi prata om massor så som bara tjejer kan :P väldigt mysigt. Sen vid typ 21 så kände jag hur magen började skrika av hunger så då åkte jag vidare ner till nynäs till bästa mamma och åt god lasagne och sen hamna jag här i mitt gamla rum och i min sköna säng med datorn i knäet och får känna mig lite sådär som när jag va 16 och bodde hemma igen :P dock saknar jag ju min älskling, hatar att sova utan honom. Annars när jag vaknar upp på nätter och så, så blir jag så trygg när jag ser att han ligger brevid mig..men som tur är så är ju hemma hos mamma nu som också är en väldigt stor trygghet.

hursomhelst, imorn är jag ledig och tänker umgås med mamma och se vad vi hittar på..blir nog rätt lungt och ta en sväng ner på stan och fika lite :) nu ska jag försöka somna så jag inte sover allför länge imorn. puss!

bebiskläder <3

åååh jag vet att de är väldigt tidigt men jag kan verkligen inte hålla fingrarna i styr när jag ser en massa sötsaker, idag var jag in på H&M och hitta dom här sötsakerna..










sen har jag hittat ett superfint spjälskydd med mumin på internet som jag har sukta efter aslänge nu och så hitta jag de nu och tänkte: äh, jag slår till och köper de nu men de kosta 499 och de känns som mkt pengar för BARA spjälskyddet så kikade jag runt lite till och hitta ett helt set med nalle puh för 579 och då fick man fleecefilt,bebishandduk,påslakan och spjälskyddet så de kändes lite mer okej i priset, så den blev de och en supersöt liten sparkdräkt.



tips

tänkte tipsa om en gratis babybox från apoteksgruppen, vet inte hur många som är gravida direkt som läser min blogg men brukar vara riktigt bra grejer i dom där, tänkte hämta ut en senare när jag är i närheten av deras apotek för de finns ju tyvärr inte i norrtälje. Även babyproffsen m.fl brukar ha liknande boxer men de varierar lite med vad det är för saker.

beebiiis

Hej, har haft en riktig latmåndag och inte gjort något vettigt alls i princip, sitter och väntar på att jonnie och hans mamma ska sluta snart så hon kan schussa oss och storhandla..längtar verkligen tills jonnie får tillbaka körkortet nu, bara 2 veckor kvar nu ungefär. Imorse mådde jag askonstigt och kräktes som jag inte gjort på flera veckor och har dessutom fått superont i vänstra sidan av höften typ..jag hoppas inte det är nå symptom till foglossning :/ Sen fick jag en molande värk i magen också och nojig som man är så blir man rädd att de hänt nått med bebis men sen kände jag hur han buffa när jag låg i sängen och tog de lungt så då vart jag lite lugnare.

Han är så mysig min lillkille, igår så låg jonnie och prata massor med han i magen och då buffa han på massor..hihi en pappagris säkert :P plus att jonnie låg och höll på magen när jag märkte att han va lite mer aktiv därinne så tillslut fick t.o.m han känna en liten buff, så gulligt :D

nej, nu ska jag klä på mig och göra mig iordning så jag ser ut som människa igen och kanske ta en snabbvisit ner på stan och se om jag hittar nå kul :) PUSS&KRAM!

regniga jäkla lördag!

hej, har inte alls humöret med mig idag eftersom vädret är helt katastrof..det slutar inte ens regna bara liiite,utan de öser HELA tiden! Känns superskönt att vara ledig men hela dagen hinner ju gå åt till ingenting när man bara sitter inne såhär och gör ingenting, låg i sängen ett tag och kände hur bebis sparka sen gick vi ner och handla lite korv med bröd..vilken lördag hittils va? Får hoppas på att regnet avtar till kvällen så man kanske kan hooka upp med ida och danne och se vad man kan hitte på.

sålänge får ni en bild på mitt lilla hjärta <3
man ser verkligen händerna och fötterna så tydligt på den här :D



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus