...

10 min kvar till två sköna avsnitt av sex & the city, nice nice. Ska fan leva som dom istället, livet ut tamefan! haha
Flytta till new york och leva singel och göra vad jag vill plus massa shopping och fika me vänner, vad mer behöver man lixom? Okej, lite kärlek och manligt sällskap kanske men det är väll lätt ordnat för bara en kväll isåfall, så slipper man dras me dom en längre tid, utan bråk och jobbiga val hit och dit, yeaah. haha drömma går alltid bra :P Men nångång kanske. you never know ;)

Näe time för lite tjuckiskäk och julmust till sex and the city. Puss hej :)

Längesen.

Hallå, I´m back! haha.Va ett tag sen jag skrev nu, men har varken haft tid eller lust så har bara inte blivi av helt enkelt. Kan ju börja med att berätta att jag hade en jättetrevlig julafton hos min bror :) och på juldan va jag ute här i nynäs och det va överdriiiivet mycket folk asså, oj oj. Det gick knappt att komma fram vart man än gick men hade jävligt kul iallafall. Sen dan efter när jag vakna upp hos kim hade jag fått magsjukan, kuuul NOT. Så mamma fick komma och hämta mig så låg jag hela dagen och spydde, ( och nej jag va inte bakis ). Men idag börjar det kännas mycket bättre faktist så det gick över fort iaf.

Imorn blir det nog in på mellandagsrean med emma å kolla om vi hittar något, men hörde att det inte va så mycket rea så får hoppas att man hittar nånting bra iaf :) Och idag blir en lugn dag hemma bara, hade tänkt gå och fika med micka men känns som att jag inte riktigt pallar de faktist :/. Har dessutom fått mycket att tänka på nu, fan va svårt det ska vara att veta om man gör rätt eller fel i vissa "val". aja, det är bara grubbla på saken och känna efter vad som känns messt rätt och om man tror att man kommer må bättre för engåns skull eller bli sårad :/.

Näe, nu kom nya H&M-katalogen, så nu blire att kika lite i den och kanske beställa nå nytt :)
pusspuss

kul grej.

image18Om du är fullkomligt ärlig kommer horoskopet att berätta sanningen för dig.Skriv dina svar på ett papper. Fuska inte!Svaren finns på nedersta sidan

 1. Skriv namnet på någon av det motsatta könet


            2. Vilken är din favorit färg: röd, svart, blå, grön, gul?

3. Skriv den första bokstaven i ditt namn


   4. I vilken månad är du född?

 5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?


6. Skriv namnet på en person av samma kön som du


7. Vilket är ditt lyckonummer?


8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?

9. Föredrar du sjö eller hav?


10. Skriv en önskan (realistisk)
Svar:


1. Du är förälskad i denna person


2. Om du valde:

Röd = Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek

Svart = Du är konservativ och aggressiv

Grön = Din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka

Blå = Du är spontan och älskar kyssar och älskar uppmärksamhet från den du älskar

Gul = Du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta

3. Om dina initialer är:

A-K = Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv

L-R = Du försöker att njuta livet fullt ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra

S-Z = Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut


4. Om du är född i:

Jan-Mar = Året kommer att bli bra för dig, och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad

April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.

Juli-Sep: Du kommer att få ett superår, och komemr att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv

Okt-Dec = Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soulmate.


5. Om du valde:

Svart = Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen

Vit = Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske itne att vara medveten om detta


6. Denna person är din bäste vän


7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under ditt liv


8. Om du valde:

Sydney = Du föredrar äventyr

Brisbane = Du är en tillbakalutadande och avslappnad person


9. Om du valde:

Sjön = Du är lojal gentemot dina vänner o kära, men är mycket reserverad

Havet = Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds


10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse, om

du sätter in denna text under en av dina bilder

Lucia.

Hellojjsan. Ännu en lucia, vilket faktist bara kändes som vilken dag som helst. Jag brukar alltid se nått luciatåg eller så men ingenting i år, va ju ioförsig inte i skolan idag men tyckte dom borde haft nåt inne i stan men näe.

Vi va ju iaf och kolla inne i Mosken och synagogan idag. Mosken skulle lätt alla tjejer i klassen tagits kort på, hahah det va så kul och se på alla, vi var ju tvungna att täcka allt hår plus att vi skulle ha en klänning/kappa på oss, så jävla fult! haha, så fick vi gå runt med de där under hela visningen. :P Sen fick vi lite fri tid att gå runt inne i stan och käka lite. Så det vart kebabtallrik på söderhallarna och tips, ÄT INTE DÄR! Det va inte gott alls och jag mådde jättedåligt när jag kom hem och trodde verkligen jag skulle spy, usch. Sen gick vi på söder och kolla lite och sen vidare in mot stan där jag hittade mina skor, haha. Lite udda kanske men såg ändå rätt balla ut och dom va inte dyra alls så det passade mig bra just nu :) Sen vare synagogan som vi va och kollade i och fick lyssna på en tant. Där vare killarnas tur att ha på sig en liten mössa på huvudet, gaah fultfult, men kul.

Sen när allt va klart så vart alla mina vänner LAAMA som vanligt och vill åka hem medans jag ville passa på att gå runt inne i stan när man väl är därinne och shoppa runt lite men icke, alla skulle hem så jag stog och övervägde till slut om jag skulle gå en runda själv och sen åka hem med mamma men det var så lång tid kvar tills hon sluta så istället köpte jag mig två lussebullar och satte mig på tåget hem me dom andra.

Och nu håller jag på och skriver mitt hemska tal inför imorron, har nationellt prov i Svenska B muntligt. I really hate it! Har aldrig gillat att stå inför en hel klass och prata, och nu ska man stå hela 5 min, haha. Jag ska prata om framtidsdrömmar och har valt två texter att prata om från häftet plus att jag ska ange mina egna åsikter. Får se hur det går men min klass är helt okej och det är nog ingen av oss som gillar att stå där och prata så vi stöttar varann :)

Men nu ska jag plugga vidare, ha det nice! / Jennie

Onsdag.

Heellu. Gud vad jag hatar att sitta och vänta ( kanske därför jag alltid är i sista sekund till bussen också ). Men nu är jag för en gång skull klar 10 min innan jag ska gå å då ere bara segt å sitta..men men har packat min väska med lite grejer så ska jag röra mig vidare mot kim, tänkte sällskapa han lite ikväll så sover jag där och tar tåget vid nynäs gård ist imorron, mkt närmare också. Vi ska ju nämligen in med klassen imorron och gå å kolla i mosken och synagogan, och jag tror det va i mosken som vi tydligen måste sätta på oss något över huvudet och ha typ täckande kläder upptill, wtf lixom?! Om jag inte är troende ska jag väll ändå kunna gå in och kolla utan att behöva göra som dom vill, kyrkan ligger ju ändå i sverige! haha .. nej nu ska jag inte vara dum. Det blir nog kul att se alla tjejer i klassen ha håret helt täckt me sjal å grejer hahah, speciellt våran lärare ska bli kul och se :P.

Aja, ska nog röra mig vidare nu mot bussen så jag kommer iväg nångång. PEACE OUT FUCKERS!

Kan man ha större ångest?

FAN OCKSÅ! Jag är så jävla klantig ibland, den där rättegången gick helt cp! jag va så sjukt nervös innan och när jag väl kommer in och sätter mig så berättar domaren att jag har ett val om jag vill vittna eller inte och det sitter massa med folk som jag inte känner och jag känner enbart panik av att sitta där och svarar försiktigt : Nej helst inte ... Så får jag sätta mig bland alla andra och lyssna på vad dom andra sagt och fyfaan vad arg jag vart på mig själv då! Jag visste ju sååå mycket om saker och ting som hände den där kvällen och den där jävla rodger hade ju ljugit så jag vet inte vad, och det värsta var att han "vann" allt också. FITTITCPJÄVLASUR jag vart på mig själv ..hade jag bara vittnat så hade han inte fått så mycket,garanterat! Men jag kände bara sån jääävla panik när jag satt där så får jag valet att inte vittna, det kände så självklart just då men sen när man väl satt där bakom å hörde allt så vart det en helt annan sak.

Aja, finns inget att göra åt saken nu, men jag mår fan inte bra av det..gosh, helt fucked up asså. Känner mig helt nere..

Måndag.

Okej, imorn "gäller" det ..13.45 ska jag va på den där cprättgången i huddinge. Jag tänker bara snabbt berätta vad jag kommer ihåg och snabbt gå därifrån. Kommer antagligen sitta där som världens nervösaste människa, men egentligen..det är inte jag som borde va nervös, jag är bara vittne..det är inte jag som åker in direkt.

Apropå det kom jag att tänka på det tidigare ikväll att fan va skönt det känns att inte behöva vara den längre som har den där pojkvännen som inte kan ta hand om sig själv osv. Okej, vi hade världens finaste stunder som ingen/inget kan ersätta, så är det bara. Men just nu känner jag att även fast jag känner mig väldigt ensam vissa stunder och dagar så mår jag ändå så mycket bättre, jag behöver inte komma till skolan nästan varje måndag efter en helg och berätta hur min pojkvän söp sig skitfull och vart som en helt annan människa som sårade mig så djupt. Jag behöver inte känna ångest att jag inte kan hjälpa honom på något sätt eller lida med honom och hans problem. Jag tycker fortf väldigt synd om honom och han kommer föralltid ha en plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta, men..det är absolut inte samma sak längre. Det är inte kärlek på den nivån som förut.. Jag har lärt mig så mycket från det förhållandet så jag är nästan för försiktig med vad jag väljer för killar, har blivit väldigt kräsen med andra ord. Men tror det har en positiv effekt ändå, jag har lärt mig att ta hand om mig själv och stå på egna ben utan ett beroende av någon annan. Och det är ...Mycket bra Jennie! :)

Aja, nu var det ur världen också .. Ska nog sova nu så jag är någorlunda pigg inför imorn. Peace out världen!

vilket liv vissa har..

Klockan är snart 20 över 1 och guess what?! Jag KAN sitta här en söndag kväll utan att oroa mig över att jag kommer vara svintrött imorn, eftersom jag börjar 12,35 och slutar 13.30 mohaha, det är niice.

Och sen till vad rukriken går till. Dessa patetiska människor som måste sno ens bilder och lägga ut och påstå sig vara dom..Jag skulle verkligen känna mig så tragisk om jag var tvungen att göra så. Vafan stå för vem man är både på utsidan och insidan. Sno någon annans utseende är bara patetiskt.. Men ja, istället för att sitta och irritera mig över det så får jag väll ta det som en komplimang på nåt sätt.

Nej, nu ska jag nog sova ändå..man kan inte vara uppe allt för länge även om man har värsta sovmorronen. Ska väll istället gå och lägga mig och grubbla på denna satans rättegång på tisdag, fyy..ta mig långt härifrån seriöst asså. I don´t want too .. :'(

whatever, gonatt folket. Peace out!

helg,helg,helg.

Hello, fan va skönt det har varit med helg, sluppit allt pluggande, skönt,skönt. Aja hursomhelst, i fredags va jag me skolan ( våran bildgrupp) me in till moderna museet som låg nästan ute på skeppsholmen, så jävla tråkigt! ÅK INTE DIT säger jag bara. Bara massa konstiga tavlor och verk och en guide som va som hej kom och hjälp mig.
Aja, sen efter det så drog vi till donken å käka lite sen drog resten hem och jag vart kvar inne i stan å shoppa litegranna, vart inte så mycket men en ny ögonskugga,foundation och ett vanligt grått baslinne. Sen åka jag ut till mammas jobb så åkte vi hem tillsammans, skönt istället för att åka det där sega tåget.

Väl hemma så käkade vi gott, bara jag å mammsen. Det vart kyckling och potatissallad å lite smått å gott till idolfinalen, och marie vann :D Så himmla bäst, hon var verkligen värd det där, respect till hennes röst asså. Sen fixade jag iordning mig lite snabbt och drog till kim där han och timmy satt å höll på me nån gitarr :P. Så spelade vi lite guitar hero och drog vidare till tele, rätt lamt. Jag hade druckit vatten hela kvällen men det var väll trevligt :).

Sen drog jag hem till kim å sov efter och där vart jag kvar hela helgen, haha. Vi var nere på marknaden sen på lördan, och käkade tacos och massa godis å onyttit, spela massa guitar hero och kolla film och hade det allmänt mysigt/kul. Riktigt skön helg :) Så nu kom jag hem idag och käkade lite me the family, gott. Sen blir det väll att kolla nån film ikväll och ta de lungt bara.

Sen tänker jag bara kommentera händelsen mellan mina och aydans föräldrar i lördags, med att hennes kära föräldrar är helt fucked up i huvet och ser jag nån av dom så har jag en hel del att fråga och kommentera, jag bara längtar att träffa på dom känner jag. Att två vuxna människor inte kan betee sig bättre än att stå och hitta på saker och slåss inför sina egna små barn, fyfan det kallar jag patetiskt och en jävligt dålig förälder! Jag har nog inte vart så arg på år och dar känns de som när jag fick höra vad som hänt. Jag känner bara sorg för denna familj.

Peace out!

Bäst just nu :)

Alicia Keys - No one

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try
Try to divide
Something so real
So till the end of time
Im telling you that

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
Oh oh oh....
image17

Onsdag.

Hm, ingen bra dag idag. Har inte sovit på hela natten nästan ..Så jävla mycket som far runt i mitt huvud just nu. Önskar jag kunde bara slänga iväg alltihop å ta tag i en sak i taget när jag känner för de, men det funkar ju inte.
Det är lixom miljoner saker i skolan, det står mig verkligen över huvet med skolan just nu, plus att jag är så jävla nervös inför praktiken. Jag HATAR praktik, så ska man praktisera en hel termin, fyfan! Och nått som verkligen sitter å gror inom mig är den där jävla rättegången på tisdag, FUCK asså! Varför ska jag vara meeed? Jag blir helt vansinnig av sånt där, jag vill inte,vill inte, vill intee. Jag vill inte sitta där med alla människor och berätta om nånting som känns helt oväsentligt och som jag knappt kommer ihåg något av, och jag vill fan inte träffa alla människor som antagligen kommer vara där heller, gaah..kan jag inte bli uppslukad av jorden över den dagen så jag inte kan komma bara? :/ Men men, det där kan man ju inte göra nånting åt, bara gå dit och se glad ut.. NOT!

Aa,sen va det sisådär 120 grejer till som tog upp min tid istället för att jag sov. Men men, ska snart iväg till skolan iaf och hämta lite böcker och sånt inför PROVEN imorn, *suck*.
Ha en bra dag..Puss&kram!

Tisdag.

Hej hallå tråkiga blogg. Ännu en seg dag, okej en skön skoldag både igår och idag ifersej men dessto mer plugg hemma istället. Har haft prov idag och har två till på torsdag, fyfan..jag tappar hoppet om skolan snart asså, okej det är ett halvår snart kvar men ändå, nej jag ger upp snart. Jag förstår dom som hoppat av, och btw att jag försover mig varje morgon nästan är mitt problem, inte andras. Det hjälper liksom inte att vissa ringer och tjatar, ni kanske gör de i ett bra syfte men de blir inte bättre såå ..stop it!

Aja, igår va jag iaf hemma efter skolan och städa upp i mitt rum och satte upp nya gardiner osv, gjorde lite julfint helt enkelt. Vart mycket bra :) Sen pluggade jag på islamen och ursäkta att jag säger det men hur kan man leva efter en sån religion ? Okej om man inte lever upp till allt men dom som verkligen gör de till 110, stackars människor. Hursomhelst så gick det iaf bra på provet, men det var omprov, hah men fick 34/38 ;).

guud, vad jag längtar efter att det typ ska hända nåt, livet känns som ett hjul som bara går runt och runt just nu..
men snart ere ju julafton ifersej, men det känns som att julafton är den dagen på året man mest av allt längtar tillbaka till man va liten, när man fick sådär många julklappar å verkligen tyckte de va så spännande men samtidigt så läskigt med tomten som kom..haha. Nu ser man bara sina syskonbarn gå igenom ungefär samma grej och tycker inte det är särskilt speciellt alls. Men just den där stämningen på julafton,mm mmm mmmm, i like it!

I söndags va jag och träffa kim föressten, det va mysigt :) Jag garvade till slut så mycket så jag hade ont i magen, han är nog en av dom skönaste personerna jag känner, kan verkligen få en på bra humör. Så vi gick till kvantum å tjocka upp med godis, ostbågar och cola och titta på film och spela lite guitarhero, älskar det spelet. SÅ KUL! Jusste, sen visa han en svinäcklig film på youtube om en bilolycka där ett spöke e me å dom filmar å aa såå jävla äckligt asså..hah.
Aja, nu ska jag muppa vidare. Ciao..Puss&kram!

btw, köpte en stor jättefin tavla på marilyn monroe i söndags också,väldigt fin.

En liten bild på mig.

image16

Lördag.

Lördag och första december idag, jävlar det här året har gått fort som fan. Tycker inte det känns längre än 2 månader sen som jag och johanna firade nyåret ihop, men där ser man va fort tiden går.

Okej, och nu till min kväll igår. Så kul, asså vilken skillnad att gå ut i stan om man jämför med nynäs. För det första viiilka killar MUMS :D Och helt nytt folk lixom, inte de här jävla vanliga tråkiga nynäsfolket. Jag var ju med tina från början. Vi va så jävla stressade så vi visste inte ens först om det skulle bli nån utgång, men hursomhelst så fixa det sig så vi satt här och fökröka lite snabbt och fixa oss. Sen bussen till ösmo ( eftersom vi bor i bästa nynäs så går inga tåg mellan nynäs och ösmo, ovanligt? NEJ! ) Sen tåget därifrån till stan, käka lite donken och sen till The Vibe. Jävla krångel först å komma in bara, stog i fel kö och det verkade va fullt först och allting men sen kom det ut nån kille som drog in oss, haha fatta ingenting. Men sen när vi väl va inne så mötte vi upp Lii och Robin tror jag han hette :) Mycket trevliga, vi ägde ju stången haha :D Jag va dock lite seg i början men sen fick man i sig lite och vart på G :D haha. Sen hade vi tänkt stanna men vi ändra oss i typ sista sekund och tog 2 bussen hem ändå som gick runt vartenda ställe, shit asså. 2  timmar för att komma hem till nynäs, blä! Så 4 satt jag tillslut hemma och käka knäckemacka me mjölk haha. Sen slockna jag totalt.. :P

Så nu sitter jag här igen, ska nog ta något och äta snart så man får lite nya krafter :)
Hm, undra vad som händer ikväll då föressten ? ;p
Nej, nu ska jag röra mig. Ha det fint! Puss&kram!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus