irriterad.

Dessa dumma jävla frågor som enbart killar verkar kunna komma med stör mig så jävla mycket, usch va irriterad man blir. "Varför gör du inte så, och varför gör du så, och varför kunde du inte gjort såhär?" JAA FÖR ATT JAG KÄNNER ATT GÖRA PÅ MITT EGNA SÄTT KANSKE!!!.. aaah, galen asså. Nej nu ringer jag och pratar med nån vettig människa som kan prata om nå normalt.

Saknar Jonnie :/

Jag vill ha min älskling här NU! Längtar verkligen tills imorron när vi ses ^^/ .. Wihiii

ÄLSKAR DIG MIN FINASTE OCH UNDERBARASTE ÄLSKLING! ( årets snyggaste också ;)

GRATTIS MAMMA! :D

Måste verkligen börja med att säga, USCH vilket hemskt väder! Jag vill verkligen inte ha mer av den här kylan, fattas bara den här jäkla snön nu..känner bara hur höstdepprissionerna kryper sig på. Aja, var inne i haninge med Tina idag iaf, skulle ju hitta något till mamma så det vart en ring som jag visste att hon ville ha och sen ett litet kort. Vart lite enkelt sådär eftersom jag inte har så gott om pengar. Seen, var jag ju dock tvungen att hitta en fin klänning också som jag var tvuungen att köpa också haha. Riktig shoppoholic. Men eftersom jag ska till Åland i helgen med älsklingen och lite folk så passade den ju perfekt :D hihi. Det skulle egentligen vart en överasskning från världens bästa kille men jag tjatade till mig som vanligt så jag fick veta :P. Men men, nu har jag nyss ätit lite thai-mat och gett mamma presenten och så vilket hon vart jätteglad över så nu blir de nog till å bara slappa eftersom jag ska åka till norrtälje imorn i det här skitvädret :/.
AJA PUSS!!

hahaha

Jag mååååste bara säga en sak till.
Jag fyller år snart och är det något jag VERKLIGEN vill ha så är det de här gryymligt snygga armbandet från bagsandfashion..I´m in love! GEE MIG!!!

bäst just nu.

Kände verkligen för att dela med mig av en väldigt bra låt.

In flames - alias

PALLA RUBRIK!

jahaa, inte mycket att säga om denna dag..Har suttit inne precis hela dagen, så jävla tråkigt, GE MIG ETT JOBB FÖRFAN!
Aja, imorn ska jag försöka ta mig upp i tid och ut och springa lite kanske? ;) haha, hade så jävla ont i benmusklerna idag för att jag är så otränad så pallade mig inte ut idag. Men imorn blir det andra bullar, måste dessutom hinna hem och duscha och göra mig i ordning efter de och sen försöka hinna in till haninge C och hitta nån present till mamma, hon fyller ju år på torsdag :), världens bästa mamma. Och sen efter det så ska vi antagligen till Ikea så då måste jag åka vidare till hagsätra och så åker jag med mamma&lasse därifrån till Ikea. Jag hoppas jag kanske hittar något passande hem, fan vet inte vad jag ska kalla hem nu haha. Jag har faktist två hem, ett i norrtälje och ett hemma i nynäs såklart. Men nu hoppas jag hitta något till norrtälje, känns mkt roligare att fixa upp där än här :P.
Jag har verkligen svårt att komma på något att köpa till mamma också så jag har en hel del att klura på nu.
Så nu blir det nog sovtime så jag orkar med min ovanligt händelserika dag haha. GONATT!

design?!

Herreguud så jobbigt det är att hålla på och göra nånting åt den hemska designen på den här bloggjäkeln. jag brukar va hyffsat bra när de kommer till datorer men att hålla på och fixa sidor är verkligen INTE min grej och nu sluta de med en stor jäkla bild på mig själv mitt i allt. Aja, jag ger upp nu så får jag försöka hitta nån som vill hjälpa mig fixa och som kan :P. Aja, annars har dagen vart rätt lugn. Kom ju till nynäs igår så ska nog va här tills på fredag iaf. Fick dessutom värsta rycket imorse och sprang joggingrunda runt hela nicksta och sen hem igen, och efter de kan jag ju verkligen konstatera att min kondis ligger på 0,00. Det var verkligen hemskt, kände mig som en såndär riktigt tjock andfådd människa som va ute och rörde på sig för första gången, inte bra inte bra. Kände mig iaf något piggare när jag kom hem och hade tagit en dusch så kanske ska börja med de här på dagarna nu när jag ändå inte har nånting annat för mig.

Träffade Emma en stund nu på kvällen också, gick en sväng nere på stan och prata om massa, lika trevligt som vanligt. :) Men nu blir det nog lite choklad och loka till nån film ( testa nya marabou amigo btw,asgod :P ) PUSS&KRAM!

Nortan med Tina :p

HAHA, where to start säger jag bara.. Hade en riktigt nice helg denna gång. Var och mötte upp tina i stan i fredags så forsatte vi vår resa till norrtälje där vi köpte på oss MASSA gottit, bestämde oss för att ha riktig gottarkväll när det bara var vi hemma eftersom jonnie va och jobba, så det vart tårta, chips,godis, pizza aa you name it. Men en engångsförteelse var de, haha nu är det skärpning efter. Blir till att dra ut och springa av sig allt i veckan nästan tror jag. Hur som helst hade vi jättemysigt och kolla sex and the city filmen och prata massa tjejprat och hade det allmänt tjejigt bara. Sen på lördan vart det raka motsatsen, haha..det börja med att Jonnie fick för sig att komma hem och inte jobba mer :P, så han kom hem och joinade oss så till kvällen vart det lite drinkar och så hemma först och sen vidare till trädgårn där vi träffade ida,anna, linda och lite smått och gott :P( Måste även nämnas att Tina hitta sig en flirt där HAHAH, jag säger det, norrtälje har riktigt bra killar ) Sen när det stängde så bestämde sig jag,ida och anna för att dra vidare till mobergs och dansa loss, det vart riktigt kul faktist. Hittade även några riktigt dragna bilder från mobergs som jag lägger upp, oj oj oj :P. Sen vart väll inte resten av natten så värst lyckad efter mobergs, jag tror det aldrig skett tidigare men jag fick nån riktig snefylla och polisen kom å hej å hå, inte likt mig men sånt kan hända :P. Det vart inte så farligt iaf, allt ordnar ju upp sig tillslut :). Men en riktigt lyckad helg tycker jag med min älskade tiniwini ;p, hoppas det blir fler.

Men men, nu ska jag nog gå och lägga mig snart, helt sjukt trött efter att ha somnat 8 imorse och sovit ca 5 timmar, min kropp behöver minst 10 :P. Lägger upp lite pics från mobergs iaf.

Ida och jag.


haha nån,ida,jag och anna :)



Eftersom jag inte hade nån bild på tina från kvällen så lägger jag upp en
annan sen jag, hon och Sandra var ute i stan :D.

...

Jahapp, så va man hemma själv då, jonnie har åkt iväg till sin morfar ikväll och ska jobba hela helgen och veckan så antar att jag åker hem till tråkiga nynäs imorn då, har ju inte så mycket att göra här sålänge jag inte har nån å va me :P. Ida kommer hit senare ikväll iaf som tur är, behöver man inte sova själv vilket kan vara väldigt läskigt här..haha. Vaknade nämligen inatt av värsta ljudet som bara small i hela rummet så lät det som att hela sängen höll på att spricka haha. Så jag väckte jonnie på en gång och va helt säker på att sängen skulle braka ihop hahaha, tror han vart lite arg på mig men men, den höll iaf.
Igår fixade vi btw massa i sovrummet, det är verkligen hur mysigt som helst där inne nu, nya sängar,ny sängram, nya gardiner och så har vi ju målat om fö ett tag sen så nu trivs man verkligen där inne.
Men men, nu ska jag försöka få tag på Tina och se om hon har något trevligt alternativ att göra för helgen, känns som att en hel del av ens kompisar verkligen skiter i en bara för att jag bor i norrtälje nu men jag är lixom hemma i nynäs näst intill lika ofta som jag är här och hör man av sig så är folk antingen upptagna med något annat eller bara allmänt tråkiga och ointresserade. Tycker inte bara det är jag som ska behöva höra av mig helatiden så från och med nu, I don´t give a... Känner man att det finns någon vänskap så är det bara höra av sig för det känns som att jag gjort mina försök,med dom man väl KAN/FÅR höra av sig till kanske man ska tillägga också, men det är ju en patetisk historia för sig också med en väldigt speciell människa som stått mig väldigt nära men som knappt existerar i min värld längre.

AJA, nu blire nog Tina och sen lite anda avenyn :) PUSS&KRAM!

Sex and the city.

Absolut den bästa filmen, jag är kär. Den passar mig perfekt, jag bara ääär carrie asså.haha, nej men hennes liv är de absolut mest passande livet för mig och inklusive jonnie och små bebisar såklart hihi, men då blir det ju inte riktigt carrielivet men det är bara ändå sååå jag på nåt sätt, i love it! Och helt klart en underbart gjord film, jag skratta,grät och bara njöt av alla känslor man får asså. Antingen är de jag som är väldigt mottaglig för känslor eller så är den bara sjuukt bra gjord, jag tror på det sista ;). Men nu blir det sovtime, klockan hann visst med att bli lite för mkt. Sov gott :) PUSS!




världens mest underbara skådespelare :P





min glada nyhet.

Har ju glömt berätta min glada nyhet kom jag på :p, jag och älskling kaaanske har en lägenhet på G i Sundbyberg, hur jävla nice vore inte det? 8 min in till stan och aa, helt super bara. Bara hålla tummarna att allt går som vi vill nu och att jag får ett jäkla jobb nångång. Men men, man ska inte ha för stora förhoppningar men det vore verkligen något.
Men nu blire nog filmtime :)

PUSS&KRAM!

shopping :D

Inga pengar men ändå massa shopping, tack vare världens bästa mamma! Köpte lite nytt smink, strumpbyxor, kofta, långärmad vanlig svart baströja,skärp och dessutom väldigt fina accesoarer till :) Hittade en asnice kjol också men den får vänta. Va jättekul att gå med mamma hela dan iaf, utan nå tjaffs haha. Sen gick vi och fika och köpte nya gardiner också kom jag på nu :P. Så nu ska jag nog lägga mig i soffan å kolla om det finns nå intressant på tv:n. Ha en bra kväll! Puss!

att det kan ändras så fort..

Fan, va mkt man blir sittandes då man bara tänker och funderar över saker och ting, när man inte har nånting att göra på dagarna. Allt börjar bara kännas så osäkert och helt utan planer eller ännu värre, planer som inte kommer att hålla. Jag tror iaf jag bestämt mig för att flytta tillbaka hem till nynäs igen, hann inte mkt mer än att flytta härifrån så flyttar jag tillbaka men har ju ändå bara alla mina kläder där så, så himla mkt grejer är de ju inte och dra med sig direkt. Men jag känner bara att jag vill ha mitt på de fasta också och kunna klara mig själv och tjäna egna pengar på ett eget jobb osv, gillar inte grejen med att nån annan ska betala helatiden, även om jag uppskattar det hur mycket som helst. Så tills jag har något eget och känner att det funkar så tror jag iaf jag blir kvar hemma i nynäs på vardagarna åtminstonde. Sen vet man ju aldrig med mig hur saker och ting blir vad jag än känner nu, men men .. Här har jag faktist mina kompisar, min familj, lite mer att umgås med helt enkelt vilket jag känner att jag behöver.

Nej, nu vart det för mkt tänkande på saker jag inte har lust att tänka på för det gör mig bara förvirrad. GONATT!

Det kunde inte ha stämt bättre ..

Den här texten stämde bara så sjukt bra in på vad man vill ha för reaktion som tjej ibland men kanske inte alltid lyckas få.. ;)

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

Nya tag.

Sådär ja, nu ska jag börja uppdatera den här bloggen lite oftare och blir inte de av så tar jag nog bort den istället. 
Jag hinner ju med att göra 1000 olika saker för varje gång som går så orkar ju inte ens skriva om allt sen när jag väl skriver. Men var ju som sagt i grekland 2 veckor, superskönt! Kanske inte första stället jag skulle åka till med kompisar men för att bara relaxa,ta det lungt och uppleva/se sjukt fina utsikter m.m. så är det perfekt.

Annars händer inte mkt i min tillvaro just nu, har ju flyttat till min älskling ifersej nu så..bye bye nynäs ;). Inte för att norrtälje är väldigt mkt större och bättre men dom har ju h&m iaf haha :D Så nu måste jag bara se till att fixa ett jobb som jag trivs med och kan dra in lite pengar så min kära pojkvän kanske kan slippa betala precis allting. Men har man den bästa så har man :) Fick dessutom sex&thecity boxen av honom förra veckan :D hur snällt är inte det lixom?! Så nu har jag nåt att göra iaf när han är iväg och jobbar eller så.

Men nu ska jag fixa i ordning mig och röra mig mot emma när jag väl är hemma i nynäs. PUSSPUSS!

Här kommer lite bilder från grekland från bröllopet m.m..





                  



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus