skippers pipes

aahhh..måste bara snabbinformera om nånting underbart som skapats av nån vänlig människa,skippers pipes..köpte dom på taxfreen till jonnie för att han sa att dom va goda så tänkte jag att jag skulle smaka en nu och herregud, jag har snart ätit upp hela första lagret.. dom va grymma asså. Va tvungen å ta en bild också, bortse från mina otroligt snygga hörlurar jag sitter med haha.



btw, har inte plockat upp min väska än lat som jag är..men imorron blire visning av min shopping ;)

gran canaria

hejsan, så var man hemma i kalla tråkiga sverige igen.. Kändes grymt tråkigt att komma tillbaka faktist. Nästa gång jag åker så blir det lätt 2 veckor, 1 vecka går alldeles för fort men vi har iaf hunnit med sjukt mycket för att bara haft en vecka på oss.. vi har vart i las palmas city, på finaste stranden på ön Amadores, i san agustin å hälsat på vänner, i puerto rico och såklart bahia feliz där vi bodde osv osv.. Har verkligen vart sjukt skönt, kände dock att det nog inte blir nå mer resa med familjen på ett tag men man kan ju inte gå ihop med alla, däremot så kan jag lätt ta en resa till med bara jag å mammsen.. det vore awsoome :) Men som sagt helt fantastisk resa iaf, älskar att uppleva och se nya saker och miljöer och det har jag verkligen gjort och dessutom njutit fullt ut av sol och bad. Har vart superdålig på att ta bilder och dessutom så har jag inte orkat fixa iordning mig så värst under resan för jag har bara velat relaxa så det blir en helt del privata bilder men några ska jag iaf lägga ut, hoppas alla haft en bra men kall vecka i sverige annars ;) PUSS

                           

sista beställningen :P

japp så var sista beställningen för hemresan nerskriven.. vart lite dricka å parfymer m.m... Känner att jag är uppe alldeles för sent eftersom jag säkert ska upp vid 4, inte bra. Känns inte heller som att jag packat allt helt klart så kommer säkert rusa runt här kvart i 5 i panik å kolla så allt är med..så typiskt mig :P. Och varför packar man ner alldeles föör mycket kläder? Alltid asså. Så använder man typ hälften där nere. Aja, skönt som fan ska det bli..nu ska jag sova mina 3 timmar sen lyfter vi :D.. Bye bye suckers hoppas ni får skitväder i kalla sverige..då ska jag ligga å gotta mig lite extra med en drink i handen och steka som fan, yes yes. Och btw nu när jag äntligen fått lite läsare till min lilla blogg så får ni inte glömma bort den nu bara för att jag inte kommer uppdatera under veckan och vem vet, det kanske dyker upp ett inlägg ;)

Och en extra hälsning till min underbaraste pojkvän..Du är bäst, kommer sakna dig sjukt mycket!

Jojjie <3 Jenna

resfärdig

kl 4-5 ungefär inatt så bär det av mot arlanda och sen vidare mot gran canaria, ska bli så grymt skönt. Har iaf packat klart min väska nu..är bara det sista som smink å tandborste som åker ner ikväll. Har dessutom haft en hel ompyssling av mig själv, raka benen osv, scrubba hela kroppen, måla tånaglarna osv.. Man känner sig sådär sjukt fräsch efter verkligen, så nice. Ska iaf försöka hinna med å träffa mina darlingar en stund idag också..både pickan å tina :) Sen ska jag prata med älsklingen ikväll å säga hejdå ordentligt :P

har fått lite känningar av att jag är förkyld och det känns inte alls nå bra så har druckit några klunkar kan jang så får jag hoppas det håller sig borta iaf den här veckan av alla jäkla veckor. Aja nu blir det lite mer fix i rummet å så. Kanske skriver nå mer ikväll annars så bye bye fuuckers :D PUSS!


poolen på vårat hotell :)







naasty

herregud kolla den här videon,den där ormen är sjuuukt stor och lång, fatta och träffa på en såndär?! Mardröm!

norrtälje

Gomorron :).. Kom till norrtälje för en timme sen kanske, åkte med 8tåget från nynäs så fick gå upp klockan 7, va och är verkligen helt död så funderar på att sova en timme faktist. Köpte med mig en nybakad fralla och drickyoughurt men då fanns såklart inge smör här när jag kom hit så den åkte in i skafferiet ist.

Hursomhelst så får se vad den här dagen har att erbjuda efter min lilla vilostund..kanske börjar med att städa och laga god middag till älsklingen kommer hem, i´m like the best girlfriend ever ;) Men nu blire sooova.. PUSS!

torsdag.

heej bloggisen..satt nyss och käka lite pasta carbonara som vart över från middan..jag blir alltid lite sådär kvällssugen på nåt så det passade perfekt nu. Dagen annars då... Jodå, har flängt ner på stan 2 ggr, en med mamma och en med marika. Det vart både en nagelbands kräm ( till mina trasiga nagelband från att jag fixade naglarna i haninge, gå INTE dit) och ett läppstift. Läppstiftet vart inte sånt lyckat köp men nagelbandskrämen va aawsome haha. Träffade även tina en snabbis och snacka lite, och johanna en snabbis haha.. gud så trevligt att jag träffa så många utav mina vänner på en och samma dag va? :P.. 
 
Men men imorn blire norrtälje igen.. ska åka tidigt också, 08.07 :( Men kan va skönt å komma fram så jag hinner duscha å göra mig lite fin till min älskling kommer hem. Btw, jag och jonnie brukar i princip alltid säga gonatt via tele,sms eller vad som men ingen av oss har gjort det idag och jag vet att han sover nu och på nåt konstit sätt så känns det helt weird, va händer lixom? Hm, aja, ska hursomhelst träffa han imorn så. Måste dessutom bättra på mitt jobbsökande känner jag men i really need motivatioon asså..Aa det får bli ett senare problem för nu är det nog sovdags om jag ska kunna komma upp imorron. Puss på er :)

Btw, ovanligt många läsare men inte en enda kommentar, that´s not okey! ;)


Båda två är helt super mot nagelband som är förstörda..Den gula är en slags olja som heter myrraolja
och den andra en slags kräm från depend. Tummen upp för det!


VARNING FÖR MÅNGA BILDER!

haha har precis suttit och kollat igenom massa skivor jag hitta med 1000 gamla bilder på både de ena och de andra..så tänkte lägga upp lite egopics osv som är sjuukt gamla.





haha yeeaah, enjoy! :D

sönderspelad?

i´m totaly in love..



Den här gruppen gör bl.a soundtracket i twilight, enligt mig sjukt bra.

Paramore - crushcrushcrush
Paramore - Ignorance
Paramore - Decode (twilight soundtrack)

Dom 3 är i princip snart sönderspelade men det går fan inte tröttna,grymt sköna.

btw, mina nya fräscha naglar.

det vart dock lite konstig bild i camen, men det ser så mycket fräschare ut.



riiiiiiide saally riiiiiide

haha oohyees, vilken sjuukt kul kväll jag hade igår. Jag har saknat det här som fan..Fan vad jag behövde det här för att få upp mitt hopp om att roliga saker fortfarande kan hända fast man snart är 20, riktiga impulsgrejer, i love it!

Så dagen började iaf igår(en fucking tisdag, haha)med att jag och micka drog till haninge för att shoppa å fixa lite andra saker.. jag fick lite jobberbjudanden och kände mig riktigt happy asså, hittade dock inte så mycket att handla men whatever :P sen drog vi och snyggade till oss och fixa naglarna.. sen vart det hemgång med tåget mot nynäs igen, kära gammla nynäs. Vi bestämde oss hursomhelst för att ta en pirra på mulan å så vart lite cider till maten å så lixom. Sen hade micka en feeling om att vi skulle dra till mix så mix vart det..bara påvägen dit så körde vi vårat gammla band igen, m&jcrew med mustang sally.. haha och på mix iaf börjar våran ooold-micka&jennie-time, hahah. Det vart både cider, öl och tequila och ett häärligt göteborgsgäng bestående utav, christofer-robin, chefen, deppan och karl-alfred. HAHAH, jag garvar bara utav tanken på igår. Iaf, mix stängde och det visa sig att gänget bodde på..guess what? SKÄRGÅRDSHOTELLET! haha..så taxi som chefen betala mot skärgårdshotellet hah ..

Där var ju receptionen osv stängd, satt enbart ett par ölande gammla gubbar från geermaany haha.. så micka lärde dom lite "fin" svenska, och dom lärde oss haha.. jag gillar svenska fittor! HAHAHAH.. Sen vart det upp på deppans rum och ha efterfeest, chefen lacka ur tillslut och karlalfred gick till sig men deppan och christofer-robin hängde fortf me. Hursomhelst, det var grymt kul. Bara deras ålder, jobb och ursprung...haha jag dör!  Hursomhelst så vid typ 3tiden tror jag så var de två söta blondiner som vinglade sig hemåt lite fint iaf och skrattade så vi hade ont i magen typ, helt sinnes :D

haha hursomhelst, grym kväll! Jag har saknat det här som fan..för det är sånna kvällar man känner att man verkligen lever sitt liv fullt ut. I love you picka! Synd att det inte togs nå bilder bara..haha men det lever kvar i våra minnen haha :D

KVÄLLENS LÅT BTW

sjuk?

hej bloggen.. Jag tror seriöst att jag håller på att bli sjuk och det här fick bara inte hända nu. Jag ska ju fan till gran canaria om bara en vecka! Mamma köpte iaf hem kan jang så tog mig en klunk av det så får hoppas det motarbeta bacilusskerna lite :P.. Har iaf vart nere på stan idag och träffa emma och carro och fika lite och köpte ny mascara osv. Sen har jag umgåtts med tina, gick ända till coop å köpte lite grejor sen drog vi hem och kolla tv en stund bara. Nu blir det nog sova iaf så jag pallar upp imorn. Hoppas pickan vet bara att vi ska åka imorn till haninge, 12tåget så hon vet det ifall hon kollar här :P. Godnatt! Och hoppas för guds skull att jag inte har mer ont i halsen imorn. PUSS!

skärpning.

hellloaa..i know, jag är uppe alldeles föör sent..Men jag visste att det skulle bli såhär nu när jag inte jobbar. Jag har ju lixom inget att passa så jag gör det som faller mig in.. skönt kan man kanske tänka men nej, jag gillar att ha vissa saker på rutin, t.e.x tider när jag ska gå och lägga mig. Hursomhelst, har suttit och kollat runt bland massa lägenheter och jobb iaf. Hitta en heeelt okej lägenhet i hägernäs, närheten av täby. Det vore så nice om man kunde få i närheten där för då har man hela täby centrum i närheten, dvs en hel del butiker, dvs en hel del jobbchanser.

Känner mig grymt hungrig..eller nej, mer sugen på nått..som vanligt på kvällen :P. Köpte iaf en ben and jerrys tidigare ikväll..i love it, grym glass. Nej ska nog ta mig en knäckemacka och försöka få nån sömn :), får se hur det går.. inte lätt att sova själv i en tom säng när man är van att sova brevid min lilla snarkapa, som  jag saknar såå btw. Aja, gonatter.. PUSS!

godmorning sunshines.

fan va nice det är att vakna upp och inte va bakis, i love it! Däremot så är det säämst att ha en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag just nu och ska va kliniskt rent om några timmar tills mina föräldrar kommer hem :/. Kvällen igår var riktigt tråkig, slutade med att jag micka och fredrik satt hoss mig och spela tp med en flaska rött hah.

Nej nu blir det att köra igång med städningen och musik på högsta volym, yeah. Se yoou .. puss!

det söög.

sämst kväll..

 


efter endast 1 glas vin och några timmar senare ..

 

jag ser deprimerad och helt död ut, inte okej!


hursomhelst, ska sova nu..vart en riktigt otaggad kväll. Man ska inte ha för stora förhoppningar har jag tänkt på för det blir ändå aldrig som man tänkt sig. Gonatt!

paramore


you think i can´t see, what kind of man that you are,
if you´re man att all. Well, I will figure this one out,
 on my own.

så jävla nice



Den här låten har gjort min dag idag, den är såå gammal men man får så många minnen och känner bara för att skapa massa nya.
Såå softis bara..yäää :D, right picka?




bye bye

japp imorn åker jag tillbaka till nynäs och kommer va där ett bra tag..åker ju till gran canaria den 22 sept så kommer vara i nynäs tills dess iaf sen efter det får vi se vart jag tar vägen. Brukar tycka att de ska bli kul att åka till nynäs men den här gången har jag fan ångest för det nästan.. vet att jag inte kommer vara i norrtälje och träffa jonnie och alla här på jättelänge och det gör mig nervös bara..vet inte varför men men. Jag kommer ju få en askul helg från och med imorn iaf, hoppas jag! :P .. Jag har en feeling av att det kommer bli riktigt bra.

Men nu ringde alex, så ska springa ner en snabbis i tvättstugan sen blir det ut å gå en liten prommis. Hörs sen. PUSS!

miss lonely.

det är vad jag är på kvällarna haha, sen jag sluta jobba så har jag suttit ensam vid datan/tvn i princip varje kväll från kl halv 11 och framåt :P .. Men det är nu när 2 ½ men börjar som kvällen börjar nå sitt slut känner jag, inte för att 2 ½ men är dåligt ( det är sjukt kul :P ) utan för att klockan blivit för mycket. Men men tänkte iaf köra lite snabbupdate innan jag lägger mig.

Kollade sverige-malta tidigare ikväll iaf..jag och jonnie drog ner till pubhörnet och mötte upp freddan och robban och kollade matchen där, var i princip bara killar så kändes inte som att jag riktigt platsa in haha, så jag drog hem i halv lek för martin kom och hämta mig så kollade vi resten hemma hos oss. Sen kom jonnie hem vid typ halv 10 å slockna inte så långt efter.

Imorn ska jag nog försöka ha en liten "fixardag", you know all the girlistuffs.. fixa naglarna, raka benen, göra scrubrengöring, smörja med bus kanske osv .. efter det känner man sig riktigt fräschiii ;). Men nej, nu känner jag att mina ögon är alldeles för trötta för det här, hörs imorn. PUSS!

en sväng nere på stan.

tjuhuu, va som sagt ner en sväng på stan och lämna tillbaka kavajen jag köpte, fick istället med mig lite nya underkläder hem. Jag är den mest krääsna när det gäller underkläder så jag brukar i princip aaldrig köpa nya, tycker aldrig att nånting sitter bra när man provar så det är sällan nå sånt följer med mig hem, men idag tycker jag faktist att både bhn och trosorna satt helt okej :)

Nu tänkte jag snart börja laga mat tills min älskling kommer hem, hade ju tänkt åka hem idag men det vart knasit med månadskort och grejer som jag måste låna av mamma då så det blir nog på fredag istället. Mat idag blir nog tacogratäng kanske? eller korvstroganoff? :P.. Hur som helst, lägger upp bilder på lite grejer jag handlat dom senaste dagarna. PUSS!










trötter.

Känner mig jättetrött ikväll faktist, jag brukar vara en kvällsmänniska och kunna sitta uppe länge men det blir nog sova snart som det känns. Ska ner på stan imorn och lämna tillbaka kavajen jag köpte, den är jättefin men jag känner på mig att den inte kommer användas förrän kanske nästa år å då kanske jag inte gillar den längre eller så :P .. Så den åker tillbaka tyvärr.

Annars så lagade jag en supergod indonesisk kycklinggryta idag som micka tipsa om, den va verkigen nice. Har typ inte haft nån riktig matlust på flera dagar för att jag mått illa bara så fort jag ätit men den där åt jag som fan av :P, och jonnie verkade tycka den smaka lika gott han med.. men han tycker ifersej i princip om all mat :).

Hursomhelst, känner att jag har jättemånga olika alternativ att göra i helgen och jag ska försöka hinna med allt känns det som på nått sätt (?) haha ..men men det blir som det blir, trevligt blir det nog hursomhelst iaf. Nu ska jag klunka i mig lite sockerdricka å typ somna framför tvn innan jag släpar mig in till sovrummet till min mysiga älskling. puss&gonatt!

trevlig helg :)

tjaa, fint väder och allt idag, toppen! tänkte berätta lite om helgen som var.. Fredags var jag å älsklingen i täby å såg sommaren med göran, så jävla nice film..garvade som fan verkligen. Sen åkte vi hem och tog det lungt bara. Sen lördan så umgicks jag,tessan,jonnie,oskar,empo å martin kom även hit sen.. satt här å drack å käka gott osv sen drog vi ut på trädgårn och sen vidare till teatern..va verkligen grymt kul, längesen jag hade sådär trevligt faktist :). Så igår mådde varken jag eller jonnie så bra så vi låg i princip hela dan i soffan å bara dega oss .. :P.

Men idag är det nya tag känner jag.. har kolla runt bland massa jobb osv men hittade inget nytt intressant tyvärr :/, hursomhelst kanske Ida kommer hit sen så ska vi nog ta en sväng ner på stan å kolla läget lite.. borde börja städa upp lite här också efter helgen..står ett antaal burkar och glas i köket, suck! Men men lägger upp lite bilder från helgen iaf..  PUSS!














jag va sjuk imorse, men nu är jag frisk! :D

heej, imorse va jag sjukt dålig..va nästintill helt 100 på att jag fåt svininfluensan, orkade knappt röra kroppen alls å hade världens frossa osv.. så jag gick och la mig och sov igen till typ 3 sen när jag vakna så va jag som på nytt, världens energi å mådde hur bra som helst haha.. så den där svininfluensan våga sig nog inte på mig ändå. Har iaf ställt mig och laga mat nu och diska tills min honeybunny kommer hem snart :P.

Ska nog försöka ta en promenad sen om jag orkar också, hatar att sitta inne en hel dag. Men nu ser det ut att blåsa upp för oväder och himmlen är helt grå :/ så får hoppas det försvinner. Hursom helst ha en bra dag, nu blire att käka lite chili con carne :) PUSS!



tänkte lägga upp en bild på chili con carnen men fan va äckligt det ser ut på alla bilder från google, nä usch det får va :)

ledig.

shubbiduppa ..idag har jag näästan bara tagit det lungt. Gick upp hyfstat tidigt iaf..jag har inget jobb längre men faan, jag ska inte bli som förut när jag sov till typ 2-3 på dagarna. Satt iaf och fixade så resan som jag bokat vart betald osv..den 22 sept åker jag med mamma å min låtsasfar till gran canaria. Kanske inte de roligaste att åka med men jag känner att jag behöver komma bort ett tag iaf och bara relaxa från allting och kanske bli lite brun för en gångs skull.

Sen knatade jag upp till lidl för att checka lite med min lön sen knata tillbaka till stan och handla lite. Köpte en kort kavaj på barnavdelningen haha ..tro det eller ej men den va fan såå jag bara, plus att är man lite mindre i kroppen så funkar ju det också ;) :P. Men är ändå lite osäker, vet inte riktigt när jag kommer har användning för den så får se om den får åka tillbaka eller stanna. Sen vart de lite tråkgrejer som typ bomullspads å sminkbortagning osv .. Men men nu ska jag iaf vänta på att min kära alex ska höra av sig så vi kan gå ut å promenixa innan det blir kolsvart ute :/. Lägger upp en bild på mitt nya inköp iaf :)


<3


You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus