sämst update

hej på er..jag har haft jättedålig uppdatering på bloggfronten men de finns lixom ingen tid när man jobbar helatiden. Kan säga att de är totalt värdelöst att jobba såhär mycket så jag hoppas jag kommer känna att de är värt de när lönen kommer för just nu känns inte livet sådär superkul direkt..jobbar i princip varenda helg nu hela december så att hitta på nåt kul existerar typ inte just nu, men i januari ska de lugna ner sig och jag ska gå ner på 25% så de känns ändå rätt skönt.

hursomhelst så i helgen var vi på 25årskalas hos viktor och ciccie i vällingby, mycket trevligt och jag vart väldans full och mådde piss på söndan men men. Det vart iaf lite shopping och lite nya grejer till hemmet sen när jag mådde bättre :)

ja..hm..inte så mycket mer att tillägga, jobbar ju som sagt all the time så inte så mycket intressant att berätta om de. Ska försöka hinna med att uppdatera lite mer nu :) PUSS



min födelsedag.

hej på er! Ja som sagt alla verkar sett på face att jag fyllde år idag för de va jättemånga som vart så gulliga så och skrivit en massa grattis så fick lite suprice när jag logga in på facebook och kolla och såg att jag hade typ 50 händelser haha..

Aja hursomhelst har min dag inte vart så speciellt..jobbade ju som sagt idag till halv 7 sen drog jag och jonnie till gymmet och sen hem för att äta gott som jonnie hade köpt. Det skulle vara smörgåstårta men de va lite av nån annan slags smörgåstårta men den slank ner och så fick jag en flaska vin som jag korkat upp nu och sitter och smuttar lite på ( sånt man får göra om man börjar 12 imorn :P ) Annars så fick jag ju som sagt en plattång utav min älskling och en superfin lykta som jag velat ha och pengar utav mamma vilket var vääldigt behövligt.

jaa..de va inte så mycket mer än så..tårta får bli till helgen antar jag ;) Nu ska jag bara tare lite lungt framför tvn och njuta av att jag levt i 21 år just idag..hur man nu njuter av de hah. Puss puss!


min nya lykta med sitt snea snygga ljus som smälte i solen i somras :P


smöörgåstårti av älskling :)

första arbetsdagen

jahapp..äntligen har jag landat i soffan med datan i knät. Jag hoppas inte ni förväntar er ett positivt inlägg om hur kul min jobbdag har varit för så känns inte fallet..jag är totalt jävla slut både psykist och fysiskt.. de va lixom waaaaaaaaay too much att ta in på en gång, jag känner lixom att jag hellre velat ha en slags metod steg för steg att lära mig saker. Just nu är allt en enda jäkla röra i mitt huvud och jag är så slut i mina ben framförallt och har väärldens huvudvärk och JA jag gnäller och JA jag tänker ha rätt att göra de idag oavsett vad nån säger för jag är ingen jäkla jobbmänniska och 10 timmar första dan på jag vet inte hur länge, det tar faktist på krafterna. Fan och blä och hata livet på detta.

men men såhär lät jag första dan på alla mina andra jobb också om inte värre så jag hoppas de släpper..alla har iaf varit jättetrevliga och snälla så det är verkligen positivt..men allt annat får va sålänge, just nu känns inte livet så jäkla kul direkt..jag måste verkligen hitta ett jobb som jag trivs med och tycker är kul, men vem vet..de kanske blir? hm..

jaja nog om detta..nu ska jag bara slappa och vänta in jonnie och bara mysa tills jag somnar vilket lär hända inom de närmsta 5 min känns de som så gonatt.

söndag.

hej hej..äntligen har jag duschat och satt mig ner för att bara ta de lungt resten av kvällen. Jag och Jonnie har lagat världens jävla käk för att ha i matlåda imorron och fan vilken tid de tog..vi gjorde en egen potatisgratäng och sen kyckling med fyllning i bestående av fetaost,soltorkade tomater,marinerade vitlökar och lite olja som vi mixa ihop. Sen linda vi in dom i bacon, stekte lite och in i ugnen en sväng pluuus kantarellsås till. Jag har faktist inte smakat på de än eftersom de bara blev matlådor så utlåtandet av de får komma imorn :) men de såg gott ut iaf.

Aa..imorron gäller det iaf, första dan på jobbet..hatar dagar som denna när man bara sitter och är så jävla nervös inför att man inte vet vad som väntar en över huvudtaget. Jag hoppas först och främst på att dom jag kommer jobba med är trevliga och hjälper en ordentligt i början och att de inte är allt för mycket att ta in på en och samma gång..men men de lär väll visa sig.

Nu ska jag nog snart kolla lite Beck, kanske lägger in lite mer bilder om ett tag. PUSS

dagens mat ( glömde dock fota resten men här har ni kycklingen iaf )

norrtälje

såå nu har jag fixat iordning mig så väntar bara in jonnie nu så ska vi åka iväg mot norrtälje för att träffa hans familj lite och sen ska jonnie spela nå slutspel eller va de va :/.

Aja igår var vi förbi tessan iaf och umgicks lite..de va så trevligt så, hoppas de forsätter i rätt riktning den här gången ;) Hm ja vad mer? vädret är skit, det vet ni säkert. Nej fan va tråkig blogg detta är..hörs imorn för då lär jag sitta som på nålar inför måndan och jobbet..usch :( Ha en trevlig lördag..puss!

jakan och...gym(?)

såå nu är jag hemma igen och ska snart gå ner i tvättstugan och tvätta upp lite inför nästa vecka så man har rena kläder inför jobbet. Jag och Mia skulle iaf gå ner och gymma imorse och de gjorde vi också..i typ 5 min? Sen satt vi bara på roddmaskinerna och snacka smink, kläder, bloggar..ja tjejsnack helt enkelt så till slut kom en gammal gubbe fram och fråga om de va så man gymmade osv hahah..så då insåg vi att vi nog inte kommer få så mycket gjort där så drog därifrån typ 10 min senare haha.

Vi drog iaf iväg till jakan och kolla lite grejer..hitta ett par leggings men vart lite tveksam ändå så de får vänta..vart ett par till örhängen ist för 29 kr..billigt och bra va? :P Mia däremot körde på lite mer shopping men när jag får pengar ska jag fan in till stan och köpa grejer :)

aja nu ska jag snart röra mig mot tvättstugan.. PUSS!

old old ooold

haha när jag städa idag så hitta jag ett fodral med massa skivor och däribland väääldigt gammla bilder..skulle kunna lägga upp hur många som helst så ni får er ett gott skratt men den skiva som fortf sitter i nu är väldigt gamla bilder på mig själv så ni kan få lite smakprov..























jaa sådära..det här ska va från 2006..så ja 5 år sen snart iaf :P


Torsdag

tror ni jag hann med min lista? haha nej inte ens halva..storstädningen tog allt för lång tid så nu har vi iaf ätit och jag har duscha fixat håret å sånt..men resten får fixas imorron.

Hursomhelst imorron ska jag och mia dra och träna på morronen och sen antagligen dra vidare till jakan för att kolla lite kläder å så :) Hm, ja har inte så mycket mer att uppdatera med. Ska strax dra och handla med jonnie när han hoppat ur duschen..jag ska verkligen försöka hinna med att lägga upp lite bilder ikväll..har vart superdålig på de nu..så hörs sen. PUSS

what to do list.

Det här inlägget är för mig själv så jag inte glömmer de jag ska göra idag.

*Storstäda
*duscha,peeling, fixa naglar osv
*fixa ny header till bloggen
*laga mat
*fixa tvättid

tror ni jag hinner med detta? hahah de tror inte jag med min långsamma takt :P

maaat

hejsvejs..har precis stoppat in nuggets i ugnen och sen blir de vitlökskroketter till de plus BBQsås..bra blandning va? haha inge vidare glamourös middag men jag har inte ätit vitlökskroketter sen 2007 tror jag och jag älskar verkligen de men ingen annan hemma eller jonnie har tyckt om dom nå vidare mycket så har aldrig fått me mig dom hem men idag när jag va själv och handla lite så passa jag på :)

hursomhelst så åkte jag iväg så jag va halv 9 i jakan imorse för att dra till UMT och checka av lite saker sen vidare till centrum och lämna in jonnies telefon, fixa nytt bankkort, kolla lite kläder/skor, köpte nya örhängen och sen sist men inte minst bokade av mitt möte hos arbetsförmedlingen eftersom jag nu fått jooobb :P

Sen när jag kom hem så kände jag mig så jävla slut så jag somna på 2 röda och sov i typ en och en halv timme :O, jag börjar på riktigt tro att det är nå fel på mig som ens kan sova så mycket..blir fan orolig hur jag ska orka jobba om jag ska gå runt och va så trött. :/

Aja, snart kommer jonnie så ska se om nuggetsena är klara snart..puss!

jag fick jobbet!!!!!!

fan va gryym jag känner mig just nu! Jag va ju iväg nyss på en andra intervju på elgiganten och de va inte så värst mkt mer prat utan mer lite prat om när jag skulle börja och de blir antagligen nu på fredag eller på måndag, herregud va nervös jag är..shit shit shit! Aja, känns grymt skönt att de kommer komma in pengar nu, dock lär man väll aldrig ha någon tid att göra något kul för dom men men :P

jag ska iaf börja jobba heltid nu över hela december och en bit fram i januari tills julen och all mellandagsrea osv har lagt sig,sen efter de blir de på 25% så de känns heelt okej :)

Nej nu ska jag vänta in jonnie så ska vi gå ut och äta och fira lite hihi, puss på eer!

gonatt

hellu..jag vet att de vart superdålig uppdatering och nu ska jag strax gå och lägga mig så får bli nå längre inlägg imorn. Vi har ju hållt på att fixa iordning i hallen hela helgen och jonnie har lagt nytt golv och gjort massa fint så de har tagit sin lilla tid men jätteskönt att de är klart..nu ska de bara fixas lite speglar upp med lite tavelhyllor och nån väggtext kanske :)

Aja..gick iaf vidare till en andra intervju från intervjun på elgiganten jag va på förra veckan så ska dit imorron klockan 2 så får vi se vad som händer. Aja, nu kom jonnie nyss och pussa gonatt så ska borsta tänderna och krypa ner brevid honom. Lägger upp lite före och efter bilder imorn på hallen om jag kommer ihåg. Gonatt..

kan vara en av dom bästa låtarna just nu!

arbetsintervjun avklarad!

Hur tror ni de gick?! Joo det gick tooootaaaalt ååååt heelvete..fyfaaan..nej skoja bara :p.. det gick hyffsat bra faktist. Kom en hel del oväntade frågor som jag tyckte de va lite konstigt att dom undra över men annars kändes det bra..skulle få jobba heltid fram till februari typ om jag skulle få de så ja..pengar pengar. Men man vet ju aldrig om man får de..kommer säkert finnas nån jävel med bättre utbildning och erfarenhet som dom hellre tar..like alwaays. En del av mig vill ju ha jobbet för pengarnas skull men en annan del av mig vill bara skita i de och hitta ett jobb som jag veerkligen trivs med och som har med nåt att göra som jag verkligen är intresserad av, känns inte som jag riktigt brinner för att sälja tvapparet, mobiler och massa annat tekniskt strunt?! :/

Aja ska börja göra iordning maten som blir ungspannkaka med baacon i nu.. :)

torsdag.

hej på er..ska snart röra mig mot tåget för att gå på den där jäkla arbetsintervjun, har verkligen noll lust. Kan ju alltid hoppas på att jag uppdaterar med ett glatt inlägg sen om att de har gått jättebra men jag har tyvärr på känn att de inte kommer gå nå vidare men men. Annars så hoppas jag att min plattång kommer idag..skulle få ett sms när den va framme men inget har kommit än och den skulle senast komma idag :/

Aja, ska slänga i mig lite nudlar nu så jag inte sitter där hungrig..see you later.

onsdag.

nu har jag precis vart och slängt in tvätt och tidigare har jag även hunnit med att gymma en sväng med mia, kändes dock inte lika effektivt som igår för mina ben va som spagetthi typ..men men bättre än inget iaf. Efter gymmet drog vi upp till oss och satt och snacka lite och kolla tv..skönt med lite sällskap när man annars bara sitter själv om dagarna.

Kollade precis ut nu och såg att de börjat snöa igeen..fan asså! jag bokstavligen talat hatar snö..mina skor såg ut som nå jävla slakstrattar när jag kom in och mia va helt dyngsur om fötterna, inget bra alls med skiten :(

Aja, nu ska jag plocka fram nåt som vi kan äta sen..pusspuss!

btw..

glömde visa min nya lilla pärla som jag klickade hem idag..de är dock min födelsedagspresent från jonnie som jag fick välja och jag behöver verkligen den nu nu nuu eftersom min gamla är helt rutten så den här nya skulle förmodligen komma redan imorron eller torsdag :)


helt färdig.

hemkommen från ännu ett gympass och de känns verkligen så jävla skönt att ha kommit igång med de här ordentligt för en gångs skull..bara hoppas att de håller i sig nu, både träning och mycket bättre mat borde ju ge något reslutat ellerhur?

tänkte iaf lägga upp lite bilder på lite olika inköp jag gjort till lägenheten och lite annat smått och gott :) Har nämligen inte så mycket annat intressant att uppdatera med nu så blir som sagt bilder istället. PUSS


mina fina silverspräckliga lyktor, riktig mysfaktor på dom.


nå silverbollar(?) dock måste jag hitta nå mer att ha i vasen, såg lite väl ensamt ut


passade på att ta en bild på de hemska väder som varit idag :/


mitt lilla kvällsmål som jag nyss åt

jag SKA ha den här!

Faan jag har suktat efter den här ett braaa jävla tag nu..nån som sett den komma ut i butik än? SNYGGA JÄVLA LINNE :P

arbetsintervju

hej på er :) Fick nyss ett samtal från elgiganten i barkarby..jag hade sökt en tjänst där för ett bra tag sen och nu hörde dom av sig och fråga om jag va intresserad av att komma på arbetsintervju och jag kände faktist bara för att säga nej det är jag verkligen inte.. meeen för pengarnas skulle så lät de mer som: ja absolut..jag kan komma direkt på torsdag. SUCK! Varför sökte jag den tjänsten lixom?! Jobba med massa teknikprylar och sitta i kassa..woohoo :/

Hursomhelst så är de inte säkert man får jobbet heller men en del av mig känner ändå att de vore gryymt att få in pengar..bara en sisådär 10 000 i månaden skulle vara guuuld värt känner jag. Får hoppas på att de är trevliga människor som jobbar där..då brukar jag oftast ändra min inställning och bli väldigt positiv.

Nej hörni, nu ska jag fixa lax och potatis tills min hungriga man kommer hem..själv blir de inge potatis utaan massa saaalllaaad..fan va jag läängtar,not! PUSS PUSS!

Mitt framtida jobb?!

fuck you kalorier!

asså den här träningen och allt har satt sig i huvet på mig nu..vet ni hur mkt kalorier en pizza har?! Typ 2000 kalorier..helt siiiiick, ingen pizza för mig kan jag säga..på ett braa tag. Måste ju fan träna en hel vecka för å få bort den lixom. Nej för mig har de bestått av knäckemackor, en sallad plus 2 kasslerbitar,en morot,en mandarin för denna dag..och jag ääär sjuuukt sugen på nåt..de är som ett jävla abstinensbesvär..10 miljarder ggr värre än att sluta röka, fyfan!

Jag tror jag kanske gå ner och går på löpbandet imorn en halvtimme iaf..har egentligen bestämt mig för att köra varannan dag men de skadar ju inte att gå lixom? Imorn ska jag iaf iväg och handla nyttigheter..typ ägg, lite keso, nåt fullkornsbröd, kalkonpålägg, tonfisk m.m.

Aja nog om det ska försöka gå ut och ta en cigg i kylan nu för att se om de på något jäkla sätt kan stilla mitt sug :/ See you bitches!


sitter inte direkt i de bästa ljuset och inte de bästa humöret heller.. :/

Måndag.

Hallååå..hemma igen och därmed ska de bli lite bättre uppdatering. Kom ju hem från syrran igår..det va en helt okej helg och massa bus med barnen däruppe :) och igår när jag kom hem va jag så trött så deckade typ i soffan direkt och sen kollade vi beck gamen.

Idag dock har de minnsan vart andra bullar..började med att jag mötte mia vid halv 10 imorse ungefär så drog vi ner till gymmet och körde 2 jäkla timmar..helt slut va vi :P Sen blev de lite handling till maten vilket nu också ska läggas om totalt. Jag ska försöka få ner mitt kaloriintag och minska ner på all pasta, ris och potatis och ersätta de med mer sallad osv. Nu jäklar ska de försvinna fläsk :P Ska dessutom till gymmet ikväll med men mer för att hålla jonnie sällskap..kanske kör en kvart eller nåt på gångbandet men inte mer för då kommer jag typ gå sönder haha.

Aja annars har jag bara städat upp här hemma, såg ut som ett bombnedslag så nu ere bara dammsugarn kvar att röja runt med. Ska se om jag hittar nå bilder att lägga upp ikväll :) PUSS!

dalarnaa

nu kommer nog mamma och lasse när som helst och hämtar upp mig för att åka till syster, så passar på att uppdatera när jag har lite tid över. Hann diska lite grann och plocka iordning grejer jag ska ha med mig, dock är jag svinhungrig och de fanns inget gott hemma så får bli att köpa nåt på vägen, typ en sallad?! ska ju bli nyttig nu(?) hah

Aja, ni får ha en bra helg allihopa. PUSS!

tröött

usch kom hem från gymmet för över en timme sen, sen har jag bara duschat och ätit en äggmacka. Så nu känner jag mig helt slut i kroppen..mina ben är sönder känns de som och magen kommer jag ha världens träningsvärk i imorron men men det är de väll värt :)

Ska kolla lite tv nu tänkte jag sen sova för att gå upp imorn hyffsat tidigt och packa iordning lite inför att åka iväg till dalarna till systeryster.. så natti natti :)

träningstime

fan jag tror jag har hitler här hemma..jag hade sagt att vi kanske kunde träna idag men nu var de tydligen helt bestämt och jag har iiiingen ork men de är bara pallra sig upp och köra då :( Hoppas de är värt de och att jag får en riktigt snygg kropp sen :P

Aja, maten smaka prima iaf och imorron åker jag med upp till dalarna tills på sönda så de lär bli dåligt med uppdatering under helgen, men ska försöka hinna med ett inlägg innan jag åker imorn :)

Hursomhelst, kanske skriver nå mer sen efter min "roliga" träning. PUSSPUSS

maaaat

idag blir de fläskkotletter á la jennie..haha det vill säga, stekta fläskkotletter med pommes, cafe de paris sås och smörstekta kantareller..kommer nog sitta fint tror jag ;).. Inge jävla pannkaka och ärtsoppa idag inte. Har iaf suttit och pratat i telefon med tessan nu i nästintill en timme..om ja..inge vettigt haha. Har hunnit med att vara ute på en promenad i de fina vädret också så ska rensa upp lite i köket nu innan jag sätter igång med min mat :)




nu vart ni liiiiite suugna vaa ? :P

ingen aning om vad det är för dag.

Haha jag har verkligen inte en aning om vad de är för dag..fan va illa :P. Aja igår va jag och jonnie iväg och träna och faan va jobbigt de va..efter 3 min va mina ben köörda på crosstrainern så fick vila lite men sen när jag väl kommit igång så körde jag verkligen i en timma på lite olika grejer, så idag ska vi nog köra igen :)

Eftersom de enda vettiga jag skriver om i den här bloggen är vilken mat jag gör så ska jag visa vad de bjöds på igår, det ser nog inte lika gott ut som det va men de verkligen smälte i munnen asså, himmelsk lasagne!



köttfärs,lök,krossade tomater, tomatpuree, basilika,salt och peppar
låt koka lite under lock i ca 20 min sen varva med lasagneplattor och ostsås eller färdig bechamelsås och helst färska lasagneplattor ist för dom hårda
och 20 min i ugnen med massa ost över...mm..mmm..mmmmmm....så jäkla gott.


hursomhelst i helgen följer jag nog med mamma å dom upp till min syster och hälsar på lite, det var ju ett tag sen lixom..så kanske man kan hitta på nåt annat nästa helg istället. Jonnies kompis robban ringde och fråga igår om vi ville komma och käka middag med massa folk nästa helg så det kan ju kanske bli trevligt, massa norrtäljefolk wohoo

men men nu blir de en promenad ut i de fina vädret.. pusspuss!

jag spyyyyyr

ja som sagt..jag spyr för att jag mår så illa av den äckliga maten jag ätit! Jag har inte ätit lunch på jättelänge så jag går alltid och håller mig till middan och då vrääker jag i mig så nu idag bestämde jag mig för att äta lunch och se vart en salig blandning med makaroner,tonfisk, paprika och salladsdressing över hela och första tuggorna va helt okej men nu kan jag inte ens kolla på de för att de är så äckligt.

Aja, idag så hoppas jag på att vi ska åka och köpa träningskort..jag ska bli så jävla fit nu! Och måste dessutom passa på nu innan jag fyller 21 för sålänge man är upp till 20 så är de typ 1000 spänn billigare. Aja..nu ska jag ta de lite lungt tills maten lagt sig lite så jag kan sätta igång och göra nånting vettigt..som typ..laga mat tills jonnie kommer hem, haha.

PUSS!

wiiiwiiwiwiwiiiiiiiiiii

idag är jag glad..så jävla glad asså! Min ekonomi har ju inte legat på topp direkt då jag senast fick in pengar i slutet av juli men idag såg jag på mitt konto att den 4 november så klirrar de in lite cash iaf :D..dock har jag massa tråkiga saker att betala så blir väll inte så överdrivet mkt pengar över men gud vilken lättnad ändå asså. Nu hoppas jag bara på att resten av pengarna kommer in för de jag fick in nu är långt ifrån allt jag ska ha men men vi får se..ska ringa dit imorn och fråga ut dom. Nu ska jag snart börja med maten iaf, köttbullar, potatis gräddsås och lingonsylt ;).

Uppdaterar mer sen. PUSS!

heeemsk fyllebild

jag tror inte ni förstår hur fuller jag vart i fredags och mitt på dansgolvet där jag och tessan står med våra stora vinterjackor och dansar för att man inte fick lämna in i garderoben så ska jag ta en bild och det är nog något av de värsta jag sett men aa varsegood, haha!




hahahhah jag kan verkligen inte sluta skratta när jag ser den :P

måndag.

Hej svej :) så har de gått ännu en helg..i fredags var jag och jonnie hos tessan och sen drog vi ut på ribbypizzan haha men de vart helt okej för att vara ribby och vh lixom. Hursomhelst så slutade kvällen i kaos och jag är verkligen inte chockad..att jag ens tror att de ska funka med alkohol med i bilden, nej sista gången. Aja sen på lördan så funkade inte jonnies bil så vi fick åka med tessan ner till nynäs och va ner på marknaden och kolla lite. Senare drog vi hem till min kära mamma som fyllde år och hade massa gottit att bjuda på. Så de vart både smörgåstårta och sen en god köttgryta plus bowling på kvällen så de vart lungt men ändå gjorde vi nånting :)

Hursomhelst drog vi hem till kallhäll igår och var och handla golv å lite grejer som ska läggas in i hallen. Så idag ska jag städa undan lite och sen laga mat så vi kan äta innan målarn ska komma hit och fixa lite i hallen. Så lika bra att sätta igång men först blir de lite pirra som vart kvar från igår ;) PUSSPUSS


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus