tröött..

gud vad jag hatar att människor ska vara så sega att svara på telefon när man verkligen behöver veta ett svar..suuck. Aja ska hursomhelst kanske åka till vh strax och sova där så blir de lite närmre till jobbet imorn också. Är typ sjukt nervös faktist, tänk om jag bara gör bort mig totalt eller nåt, jag som ska kunna detta nu lixom..har ju bara bytt butik så aa. Men men vi märker :).. Jag hoppas verkligen till alla gudar i världen att min mage känns bättre imorn för jag pallar verkligen inte dom där kramperna på jobbet asså, då går jag hellre under. Idag låg jag under täcket och bara kved hela förmiddan tills de gick över och nu känner jag mig mycket bättre, men som sagt den här magsjukdomen går verkligen uuupp och neer helt galet.

Aja, nu ska vi se om jag blir nå klokare på om jag ska åka eller inte..see you, puss

stackars mig

nu börjar jag verkligen tycka synd om mig själv, har fortfarande kramper i magen och allt som har med den här jävla magbakterien eller vad de nu är att göra. De värsta är att jag ska jobba första dagen på nya jobbet imorn och jag sitter verkligen i valet och kvalet hur jag ska göra. Har iaf lämnat prover å sånt nu så hoppas de går så fort som möjligt att få reda på vad de är för något :(

annars har jag mest tagit de lungt faktist..hunnit med att tänka för mycket som alltid när man har för mycket dötid. Har kommit fram till att jag redan tröttnat på singellivet, det är så inte min grej. Jag vill verkligen ha heela paketet nu haha..villa,barn,hund och hela köret, det är inte min grej att festa längre..eller asså klart som fan att man behöver komma ut ibland och röja lite men det är ju något som ger dig nåt för stunden/för kvällen. Men en trygghet med en person som man typ avgudar och har hur mycket som helst tillsammans med, det ger ju en nåt så sjukt mycket mer för hela livet.
Men men, det kommer väll en vacker dag :P

Nu ska jag vila lite å se om jag blir nå bättre :( Puss

hemma igen

hej på er, har inte bloggat på en vecka ju eftersom jag åkte iväg till turkiet med elin. Vi har verkligen haft en sjukt skön vecka, det var upp till 45 grader där nere så de va galen värme verkligen. Sen körde vi på varannan dag shopping, varannan dag party. Första dan vi va ute så hamna vi dock på värsta lyxhotellet hos några väääldigt långt bort från vårat hotell men vi va väll hemma till 6 nångång sen iaf så de löste sig :P Dock vart man rätt sliten på beachen sen men det är smällar man får ta haha. Annars känns de ändå lite skönt att slippa alla turkar som va så sjuukligt på en asså, förstår inte hur dom orkar. Men i det stora hela var de en grymt lyckad resa faktist, enda negativa är att sista dan åkte vi på nån sjuklig magbakterie båda två som har hållt i sig fortfarande så idag ska jag iväg till läkarn och se vad grejen är.

Verkar dock inte funka att lägga upp bilder här nu men fixar de sen, annars finns de på face :)

imorn ååker viii :D

Wiii, jag börjar verkligen bli sjukt taggad nu..imorn åker vi ner till typ 40 graders värme..helt galet! Tänkte börja packa snart, jag är som alltid ute i sista sekund med packning å sånt men det tar ifersej inte så lång tid. Sen vid 18 typ så ska jag åka ut till Elin i sollentuna och så ska vi fixa med lite gottit som vi ska ha på flyget och sen bara ladda inför imorn :D kommer bli så bäst! Det här är verkligen vad jag behöver..koppla bort min vardag och mina tankar och oro inför allt just nu och bara njuta av sol,bad och värme.

Får se om jag uppdaterar med nå mer innan jag åker annars så hoppas jag att ni får det sämsta vädret man kan få, typ regn hela veckan och en tråkig jobbvecka mohaha :D så ska jag ligga där på stranden med en drink och kaanske ägna en tanke åt er ;) hihi..Puss&Kram!


aaawsooome

har haft en gryym kväll..är helt slut men vet inte om jag ska låta kvällen sluta här eller inte ;) har lite valmöjligheter om man säger så. Dock har jag insett att det finns fler värdelösa människor än jag trodde..huuur otroligt sämst får man bli? Herregud, du hamna på min "inte-okej-människor-lista" såå fort.. Tyvärr hade många varnat mig om detta men snäll som jag är vill man ju ändå tro de bästa och tro att vänskapen fortf betyder nåt men nej, du sjönk hårt i mina ögon. Dock är du ingen som står mig så pass nära så jag mår dåligt av det så det rann av mig lika fort, första och sista gången du vart nämnbar.

Nu blire att ta en svängom..fyllekäksstopp hemma sen kör vi bah!! ;D

kapten röd

gomorron..har sovit sjukt dåligt inatt för att jag låg med ångest innan jag skulle somna och ångest och oro när jag vakna, plus att jag vaknar utav att jag gnisslar jättemycket tänder och ligger och biter ihop käkarna jättemycket vilket man tydligen gör när kroppen känner sig orolig. Dock är det väll inte konstigt, mitt huvud känner sig helt splittrat av känslor och tankar fram och tillbaka.

aja, ikväll blir det kapten röd förhoppningsvis, ringde precis ner till kroken och la undan en biljett så jag hoppas den finns kvar för lasse skulle ner på stan nu så bad han hämta den isf. Så hinner jag kirra den så ska jag snart börja göra mig iordning sen dra ut till ösmo på lite förferre hos tina och sen blir de ner mot nynäs mot kvällen..Känner mig konstigt nog inte så taggad än,känns som jag vaknat på fel sida idag :/ Men men blir väll till att dricka lite så är man väll igång och kommer på bättre tankar. Hoppas alla får en bra kväll..kanske uppdaterar nå mer innan jag drar. puss :)

frågan är om han får lika stor publik ikväll ;) hahah eller inte..

fredag

hejsvej..Kom precis ur badet så ska strax börja göra mig iordning och sen ska jag dra till jakan till handelsbanken och fixa så jag blir av med massa skit. Flytta aldrig ihop med någon, ställ er aldrig på några lån tillsammans, skriv papper på allt..det är verkligen något jag lärt mig av detta..saker blir aldrig som man tänkt sig iaf. Aja, som sagt man lär sig något av allt eller hur va de? :P

Jag är iaf på bra humör idag fast jag har 111 saker att ordna med innan jag kan varva ner, måste växla pengar, tvätta kläder, fixa en biljett till imorn på nåt vänster(?) osv. Plus att man ska sitta och åka tåg fram och tillbaka till jakan som sagt..den känns rolig måste jag säga. Men men sånt är livet :) Näe, nu ska jag se till att inte missa tåget, puss!!

det går bra nu..

känns som att livet tog en annan vändning idag, saker har löst sig till det bästa under den situation som är nu, jag har bokat resa till turkiet med elin på måndag som jag längtar sjukt mycket efter. Ska bli så grymt kul att komma ifrån och bara se nytt,ny miljö,nya människor, inga vardagsproblem and so on..man måste få fly från livet och verkligheten ett tag faktiskt och jag om någon behöver detta.

Annars var jag och hämta ut mitt pass idag, löste saker till det bästa just nu som sagt, tog mig en stund för mig själv nere i hamnen och samlade mina tankar, mötte upp mamma så drog vi till rökeriet och käka bakpotatis med skagenröra..helt sjukt gott! Checka in en sväng på lindex för att ännu en gång den här veckan inse att dom inte fått in något som passar mig i smaken :P..sen drog jag bara hem och fixa allt med resan för att sen möta upp emma en sväng för lite update om varann..så ja, det var nog min dag de.

Jag hoppas verkligen att den här känslan jag har nu kommer hålla i sig och att livet bara vänder nu till det bra..I really need it.

btw hade vinkväll med tessan igår så tog vi lite bilder :P

..

never again

att man ska behöva lägga en hel jävla kväll på idioter är fan illa.. Att en person på riktigt tror att man kan typ stampa på nån så hårt det bara går och sen ska den personen bara göra allt som passar sig, och livet ska bara rulla på så lätt det bara går, vilket jävla skämt! Fan har du aldrig fått lära dig att ta konsekvenser så är de dags med det nu kan jag lova. Det skriker patetisk i pannan på dig,ser du inte det själv? Du sitter och letar upp 20nya vänner på facebook för att vad lixom? Du sitter och gagglar om att få dina pengar för vad lixom? Kemtvätten av MINA sängkläder kommer gå på lika mycket för att du drar hem luder att sova i dom så fuck you! Du försöker få mig att ge dig min respekt för vad?! Du kommer aldrig göra dig värdig av den! Du är ingenting värd i mina ögon, inte en krona, inte en tanke, inte en enda jävla tår från mitt håll. Kan det bara få bli sista jävla gången jag behöver lägga min energi på dig? Du vill att jag ska låta dig va men låt då mig vara också!!
Någonstans innerst inne sitter jag helatiden på 1% hopp om att få det till ett bra avslut men det är helt jävla omöjligt så det är bara att ge upp, jag ger verkligen upp hoppet om dig toootalt, jag skulle skämmas för dig om du var i min närhet! Du är så jävla långt ifrån personen jag lärt och trott mig känna så helt ärligt..jag känner inte dig, vill inte lära känna dig, vill inte ha dig i min närhet sålänge det är sånhär du är. Min enda undran är om detta sjuka beteende är på riktigt eller något du bara använder dig av för att det blir enklast så..jag hoppas innerligt för din skull att detta inte är du.

..

viva la semestra :D

första dan på semestern..sov i vh och sen drog jag hem med tåget imorse och nu ska jag duscha,fixa mig osv och sen dra mot handen och sätta mig på polisstation och vänta på att få fixa pass. Ska eventuellt möta upp tessan sen också..känns så sjukt skönt att känna att jag inte behöver anpassa mig efter jobbet på typ 2 1/2 vecka..

Hade ju dock min sista dag i barkarby igår och det kändes sjukt tråkigt verkligen..men jag kommer ta alla chanser som ges att jobba extra där om dom skulle behöva folk nån gång :)

Fick dessutom den här sjukt fina teckningen av micke på jobbet som han gjort till mig..älskar den verkligen,speciellt den lilla glorian över huvudet och hela känslan i bilden,grymt!


Nej annars har jag typ kröka bort helgen haha..satt och fundera på jobbet igår vad jag gjort dom senaste dagarna och kommer fan knappt på vad jag gjort då är det illa :P..Känns som jag bara låter dagarna rinna iväg men fredags va vi med några nere i nynäs och parta lite, sen i lördags va jag ut och käka middag på lydias sen drog jag till tumba och festa vidare där och vart helt sjukligt bakis på söndan när jag skulle jobba, inte bra :P Men hade ändå riktigt kul så det va de värt. Nej nu är det time att dra och fixa passet..see you!

.


The truth is, everyone's gonna hurt you. You just gotta find the one's worth suffering for.

färdigt

ääntligen så är vi hemma igen och klara..nu borde jag fått med mig exakt allt som är mitt..vissa grejer kände jag bara kunde dra åt helvete så jag ville inte ens ha skiten, känns iaf så sjukt skönt att veta att nu behöver jag inte sätta min fot där igen överhuvudtaget..det var jävligt jobbigt att vara där men när jag slängde ner nyckeln kände jag bara ett ordentligt stort hej då från min sida..det va verkligen ett avslut och nu kan jag inget annat än att se framåt. Visst finns de saker jag behöver lösa och kolla upp osv men i det stora hela så känner jag mig färdig verkligen med de där livet, det har tagit för mycket energi som jag kan lägga på nåt som är värt det.

Dock förvånar det mig verkligen hur liten respektnivån mot varandra kan vara asså,vidrigt..Jag kan ju säga som så att vissa av mina grejer kommer åka in på kemtvättning på två sekunder..vi stog och slog sten sax påse typ om vem som ville ta i det, då är det inte okej känner jag. Men som sagt..det ger mig som små kickar att bara inse mer och mer vafan jag hållt på med..herregud på mig själv :P

Aja, nu ska jag försöka sova lite så jag orkar upp imorn..bara två dagar kvar i barkarby nu sen har jag två veckor semester ocksåå..wiihoo va roligt, jag måste dock fixa nytt pass så fort jag kan om jag ska kunna åka utomlands v34 och det SKA jag!


life passes on..

usch, jag vet vad jag har att vänta imorn och jag ser inte fram emot det. Ska hämta alla mina grejer i lägenheten imorn och jag vill verkligen inte. Kan man inte typ hyra in nån för sånt här? Som bara vet vilka grejer jag ska ha lixom så slipper jag va där :P Dock vet jag ju att det är mitt sista steg för att verkligen kunna blicka framåt, det är så lätt att se tillbaka och så svårt att se framåt nu but i´ll do my best. Jag vet att det här är en prövning i mitt liv som jag måste gå igenom och jag känner mig faktiskt stark nog att göra det även fast de finns dalar då jag hamnar på botten för några minuter och försvinner långt in i mig själv och mina tankar..men på något sätt tar man sig alltid uppåt.

what doesn´t kill you make you stronger. Så grymt citat och det kommer vara något jag kommer få känna på fler gånger i mitt liv kan jag tänka mig så i veckan som kommer ska jag beställa en tid för att tatuera mig. Sen har jag lite andra grejer jag vill göra också som kanske blir av beroende på hur mycket det kostar :) är sjukt taggad verkligen. Annars igår satt jag med två spelnördar som spela dead space 2 så tror fan jag skulle kunna klara ut spelet själv nu :P

Nej nu ska jag försöka slockna så jag har energi imorn för att packa och stå ut dagen..längtar sjukt mycket tills imorronkväll när det är klart. natti natti..




sova tidigt?

sova kan man göra när man dör eller hur va de? :P ska jobba imorn och behöver åka härifrån svintidigt men jag är verkligen superpigg eftersom jag inte sov så mycket inatt och sen från 11 och fram till typ 3 så sov jag under dan istället så blir lite fel i huvets sovklocka :P.

Hursomhelst ska inte uppdatera med nå långt..hitta några gamla låtar som bara är så grymma så dom måste va med här.

'

den här låten måste man ge lite tid men den äger upp sig!




skulle lagt in fler men orkar inte leta upp dom nu så får bli imorn om jag hinner :) natti natti

..

att förneka sina känslor och spela hård och obrydd kommer bara slå tillbaka i slutändan..det kommer komma ifatt en, jag tar dom tankarna och känslorna nu istället för att skjuta på det. Man är lessen, man ser inte allt så ljust i början osv..det är normalt, i promise. Jag ser verkligen ditt spel rakt igenom nu. Jag vet vad jag känner, och står för det och kan visa det..däremot känner jag hur allt börjar sakta men säkert försvinna dag för dag och det kommer andra saker och människor och ersätter dom känslorna och den tiden jag skulle varit med dig. Du är och kommer vara en del av mitt liv för alltid..en erfarenhet, ett minne, en underbar tid, en jobbig tid and so on men saker börjar äntligen kännas rätt och jag ser så klart nu varför vi står där vi står. Det finns så mycket saker jag skulle kunna berätta om som jag känt,tänkt och gjort under en mycket längre tid utan att någon vetat som jag äntligen förstår nu varför jag tänkt och gjort så, för att det inte var rätt. Utan för att det va en trygghet och en bekvämlighet och det fanns en plan som jag inte vågade spräcka själv. Du har sårat mig, fått mig att mått dåligt, tryckt ner mig, fått mig att känna som att jag gjort de största felet man någonsin kan göra när de är du som gjort..MEN, du har med allt detta fått mig att inse vad för slags människa du är och hur blind jag varit, det gör mig bara så stark och det gör de bara så mycket enklare för mig att bara låta allt som du försöker med rinna av mig lika fort. Det biter inte längre.

helt slut

heej..vaknade upp jääätteförkyld imorse IGEN och fick typ panik så har legat och vilat fram till nu för att se om de blir nå bättre och de känns faktist bättre nu..smakade nå jäkla strårom igår som va 80% och jag tror inte min kropp pallar sånt..att det ska rensa alla bakterier är jag tveksam till asså..de gjorde mig ju bara värre :P

hursomhelst igår jobbade jag till 18, åkte hem från rotebro med tåget..vart en liten annan väg men det gick bra, sen drog jag till vh och satt och drack med några och lyssna på massa gammal skön musik från typ 90-talet tills jag kände att min kropp inte palla så mkt mer så då slockna jag vid ca halv 3..och ja idag har jag ju bara legat helt död så nu känns de som att jag borde göra nå vettigt av den här dagen kanske :P

Btw så ringde dom från kungsgatan imorse och sa att jag fick jobbet :D känns så jäkla skönt.. :D Får se om jag uppdaterar nå mer sen.. puss :)

Lördag 6/8-11

Hej igeen..kände att jag haft min tid nu då jag behövde skriva saker som jag inte ville skulle bli läst av någon annan, så nu är jag på de igen..ska ju bli storbloggare som sagt haha.. nångång kanske.

Har gjort en massa kul under veckorna som varit..har ju dock börjat jobba igen men ska förhoppningsvis byta butik till i september och det vore ju guuuld värt. Tror inte någon missat att jag bor nere i nynäs igen och det känns både skönt och jobbigt.. Jag är astaggad på att skaffa egen lägenhet nu så jag hoppas verkliiigen att jag ska få en 50% tjänst iaf i stan på giganten så har jag lätt råd med en hyra och ändå kunna leva..så då kommer de nog bli att fixa en lägenhet i typ haninge eller så, vore verkligen så nice att göra det jag verkligen vill.

Funderar på om jag ska dra allt jag gjort senaste tiden men pallar fan inte..va iaf i gbg med tessan och det va jättemysigt och kul..älskar utelivet i göteborg faktist, så nära och kul överallt. Annars har jag mest hängt i VH och jobbat lite sådära och igår träffade jag underbaraste carro och elin och drack oss lite fuller och satt och prata som bara tjejor kan :)..mådde dock inte helt hundra på jobbet idag men de va de värt känner jag.

Så framtidens planer just nu som jag ser fram emot är att jag jobbar en vecka till och de är bara 3 dagar jag jobbar sen har jag semester i 2 veckor varav en vecka ska jag antagligen åka utomlands och de kommer bli såå grymt roligt isf så jag hoppas verkligen att det blir av :D

ska uppdatera med lite bilder strax också tänkte jag :) PUUSS!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus