sjuk

fan asså! Har gått och blivit förkyld nu också..trodde först när jag vakna att det var allergi tills jag började få ont i halsen å skit också så de måste vara förkylning för kan knappt svälja nu för att de gör så ont i halsen :(.

Aja orkade mig iaf upp och gjorde lite mat för en stund sen, vart denna makaronipizza som smaka jättebra..



Sen så skrev jag ju igår att jag skulle lägga upp vad jag shoppa i torsdags och de känns som att jag handla nå mer men de här va de jag kom ihåg iaf :P

Vanlig grå basickofta


fick dom här söta ballerinorna av mamma  :) <3


söt liten väska,passar perfekt för sommriga utekvällar



ring med svart sten i


nytt grymt compactpuder


och sist men inte minst mitt nya finfina linne, dock blir de nog kanske till att ha ett annat svart linne under för de va lite vääl urringat ;)


älskar de virkade i de..


hard work work..

har äntligen landat i soffan hemma och bara tar de lungt..det märks i min blogg när jag jobbar för då är de sämst uppdatering. Har ju jobbat i fredags och hela helgen så kom hem vid typ kvart i sju idag, sen käka jag lite och sen bara tagit det lungt.

Igår va jag och jonnie på bio i kista, vi kolla på pirates of the caribean..4!?..jag tror det är fyran iaf :P.
Hursomhelst så va den bra men jag sakna dock att orlando bloom och keira knightley inte var med, men johnny depp var ju fortfarande med så den var ändå rolig men jag tror nog dock jag tycker filmen innan va bättre.

Fick dessutom lite tid över innan filmen börja så tog en snabbis in på lite affärer och fick med mig detta svinsnygga linne hem..dock måste man ha något under tycker jag, annars blir de kanske lite väl trash.



Nu ska jag kolla gamla hederliga C/O Segemyr på fyran sen blir de BB Live, Puss

p.s. ska uppdatera imorn om vad jag shoppa när jag va inne i stan med mamma :)

onsdag

hey babes..idag har jag bara vart hemma och tvättat, diskat och sånt där "måstegöra", va iväg och handla också på citygross i stinsen och där ligger ju även ett fett shoppingcentrum så eftersom jag fick in min lön idag så kliade det rätt rejält i mina fingrar men ska in till stan imorn med mamma så får hoppas jag hittar nå roligt där :).

Igår satt vi och kolla resor också..jag hoppas verkligen det blir turkiet eller nånting på slutet av sommarn, vore så grymt skönt. Sen har jag fått beslutsångest angående nästa helg..det är ju summerburst och jag vill vill viiiill gå verkligen, dock är våran personalfest samma dag vilket säkert också blir hur trevligt som helst men summerburst lockar grymt mycket just nu. Men men, får se vad de blir..om inte annat så är ju personalfesten inne i stan på golden hits så alla som är på summerburst drar ju förmodligen ut i stan sen så lär ju bli rätt mycket folk ute som man säkert kan träffa på.

Aja nu ska sova så jag orkar ta mig upp imorn för sen blir de jobb på fredag och hela helgen framåt, woho!

ovettig dag

hejsvej..skulle egentligen städa men de är så sjuukt tråkigt så jag orkar verkligen inte. Känner verkligen att det här är en sån dag jag bara vill spola förbi för att den är så ovettig. Har inget intressant att uppdatera med heller, jag mår iaf lite bättre än igår så det känns skönt. Får se om jag kanske drar och gymmar senare med jonnie om han vill.

Nu ska jag kika i frysen och se vad vi kan hitta på för mat idag..puss!

helgen i norrtälje

Hej på er! Sitter hemma nu och är skitdålig..fick en helt galet jobbig allergiattack på förmiddan idag när jag va ute i bergshamra och de sitter fortfarande i. Känner mig helt sänkt, det rinner i näsan hela jävla tiden och aa jag känner mig helt slut..men nu har jag proppa i mig ipren, allergitablett och nässpray så hoppas att de blir någorlunda bättre till jag ska sova.

Hursomhelst i fredags åkte jag och jonnie ut till Ida i rimbo och umgicks med henne och drog hem till en kompis till ida och tim,va jättetrevligt men vart hyffsat lugnt. Lördagen hade vi planer på att gå ut men vi skulle hem till kallhäll först och hämta lite kläder och sånt..dock glömde vi nyckeln i bergshamra så aa det vart en jäkla massa åka fram och tillbaka men till slut drog vi in till norrtälje, drack lite hemma hos martins kompis och sen drog ut till piren. Jonnie va så snäll och schussa oss dit och hem sen men vi hade det riktigt trevligt faktist :) så nästa gång blir de utgång för oss i antingen stan eller nynäs kanske.

hittade mingelbild från hemvandarfest.se, jag och bästa ida <3


lite bilder innan vi drog till piren






hemgång från piren..rätt nice utsikt :)




sen avslutar jag med att visa den nya parfymen jag fick av bästa svärmor, luktar ljuuuvligt :D

problem

jag hatar att ha problem som jag verkligen vill lösa men jag vet verkligen inte hur jag ska göra det..och jag vet att de måste lösas annars kommer det inte bli som jag vill.
google är fan min bästa vän ofta men när det kommer till den här saken måste jag hitta något mer drastiskt!

ingen som förstår vad de där handla om iaf..så hursomhelst, va ut och powerwalka idag och körde lite på cykeln här hemma så kände mig skitduktig tills vi hade kvällsmötet ikväll och jag käkade lite kebabrulle och blåbärsmuffins :/ inte bra men gott gott gott. 

Imorn ska jag städa, kanske ta en promenad sen umgås med älskling <3 så det blir sovtime nu. Natti!

ledig

trååkdag idag, har ingen lust till något och allt och alla känns bara värdelösa. Jonnie ska iväg och jobba sent och jag ska iväg på kvällsmöte med jobbet och min enda lediga helg på evigheter är helt planlös. Känns som att alla människor bara är tråkiga.

Nej, om jag ska ta tag i den här dagen istället och göra något vettigt.. typ gymma! Var helt slut efter jobbet igår så när jag kom hem tröck jag i mig mcdondals mat och godis, inte godkänt! Jag hoppas verkligen helgen bjuder på något kul och helst nya roliga människor, känns som jag behöver det! Jag är verkligen inte den som tröttnar lätt på folk men jag behöver något nytt nu känner jag.



bara till att ge upp!

ja, nu skiter jag snart i den här jäkla dietskiten jag håller på med och försöker vara nyttig..jag behöver mer motivation till det. Min våg har dessutom pajjat så jag ser inte ens om jag har gått ner något och som ikväll så har jag vart sjuuukt sugen på saker och är de fortfarande. Har ätit macka,nutrilettbar,popcorn och två hårdbröd med makrill..låter ifersej inte såå onyttigt kanske men jag ska fan inte äta på kvällarna!

Aja det visar hur lång tid jag står ut innan jag ger upp och tjockar i mig en hel pizza,chips och dip och de där vanliga gottiga :P hihi.. Idag har jag bara jobbat och nu har vi kollat VM hockey sverige-finland och sverige har totalt gett upp nu..och det står hela 6-1 till finnbajsarna nu. Men men..tur man inte är så insatt och blir besviken iaf.

Imorn är jag ledig så får se vad jag hittar på..vi märker om jag uppdaterar nåt :)nattinatt!!

lite sämst

livet känns lite sämst just nu..egentligen är det inget speciellt fel, jag har bara tröttnat på att ha jobbat så många helger i rad och är i desperat behov efter att hitta på nånting roligt istället för att se samma väggar i denna lägenhet dag in och dag ut. Dock så äälskar jag ju att vara i sovrummet nu eftersom jonnie gjort klart därinne och de vart såå så bra! Plus att vi var och köpte en garderob häromdan dit in också så nu har jag äntligen plats för alla mina kläder :) great great!

igår var jag i kista galleria med mamma och shoppa, det va riktigt trevligt och vi käkade på grekisk kolgrillsbar och de va såå jekla gott så jag dog lite. Dock har jag shoppat lite väl mycket den här månaden och köpt garderober å eltandborstar och gud allt vet vad så de känns lite illa för mitt konto nu när jag hade vart så duktig och sparat. Men men..de är ju ändå sommar nu så man måste ju faktist ha nya sommarkläder, ellerhur? ;)

Aja, idag har jag jobbat och hela min helg består av jobb så de va min helg..hoppas alla lediga partymänniskor har de så jääkla tråkigt och blir alldeles för fulla så ni skämmer ut er och mår skit dagen efter....eller har typ askul :P. Nu ska jag krypa ner brevid jonnie..han sover med någon maskin på sig inatt som ska mäta av hur han sover för att han sovit så dåligt så han är lite rolig att titta på hihi :P natti natti!

blekt är fult!

har insett att jag är sjuukt blek och bleka människor är fan inte snygga, dom ser typ sjuka ut. Nu är väll ifersej inte jag sådär kriiiitvit men för blek iaf. Ska dra och sola en sväng och se om de gamla solariumet på fröjas kan ge nått fortfarande haha..

väldigt bra exemplar på hur mycket fräshare man ser ut med lite färg.

justeee

jag var ju och köpte flashiga tandborstar till mig och jonnie också, eltandborstar..nu jäklar ska vi få fina tänder!!
exakt detta köpte jag :) varsin tandborste och lite borstar..inte så billigt direkt men behövligt!



btw..fan vad jag uppdaterar bra :D

pimp my phone

kom på att jag glömt berätta att jag pimpat till min telefon :D haha..jag kände att jag ville ha den lite mer personlig så fixade ett skal till den som är aawsome, såå jag eller vad lixom :P

så fin min lilla pärla



torsdag va?

visst ere torsdag?..eller har jag kommit fel på dagarna igen haha. Aja oavsett tänkte köra lite nattuppdatering såhär..jag fastnar verkligen alltid vid datan hela natten nästan när jag är här hos mamma..satt ju alltid här när jag bodde hemma lixom så de sitter i som en vana typ och så finns de masssaa gammal musik på den här datan att lyssna på som får en att tänka tillbaka på gamla tider och de är alltid roligt :)

annars mötte jag upp tessan i vh idag sen drog vi till haninge centrum och shoppa lite, shoppade igår med så nu får de bli lite skärpning, dock måste jag ha nya skor haha :P  hur som helst detta vart det idag:

blått tubtops-linne


jeansshorts är ett måste i sommar



ny bh (klippte till den så det inte blir nå gnäll från moraltanten som läser/läste min blogg) ;)



sen vart de även lite annat smått och gott som solbrillor och örhängen..men men nu ska jag få lite sömn för i helgen blir de jobb jobb jobb.. :( gonatt allesammans!


så slut

jag är slut,död plus migrän, värdelös dag!! Gör mig ekonomiskt oberoende tack! Ska langa fet uppdatering imorn, i promise, nu blir det sova!!








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus