torsdag.

suuuuck, hade precis skrivit klart hela inlägget typ och så försvinner allt bara, lite less man blir! Hursomhelst, insåg att min header ser ut som den gjorde innan även fast jag va in och pilla på den, så jag får forsätta med den ett tag till.

Igår var jag hos emma och hade tjejkväll med ett glas vin, lite nagellacksmålning, sminkade oss bara för att typ och tog lite bilder och snacka skit, supermysigt! Sen sov jag över där och vi hade verkligen övernattning som när man va små med madrass på golvet å allt..haha. Sen imorse tog jag iaf bussen ner på stan och mötte upp mamma för lite fika och kolla runt lite. Ja, sen har dagen bara rullat på..har packat lite tills imorn eftersom jag åker till norrtälje dir efter jobbet och sen blir det antagligen utgång på lördag med ida :)

Nej, nu ska jag vara lite onyttig och ta en liten bit kladdkaka som mamma gjorde tidigare idag, hejsvej!

tjejkväll från igår


headerjävel

bläää..varför gav jag mig ens in på att försöka ändra utseendet i den här bloggen när jag inte kan?..Ja, ni ser ju hur det ser ut nu lixom!! Kan någon bara hjälpa mig och få till nå snyggt..jag har en bild i huvudet hur jag vill att det ska se ut men det är ju dock inget jag kommer lyckas med själv :P..Plus att jag behöver ta lite nya bilder också.

Aja, nu får det se ut såhär tills jag orkar forsätta leta koder och gud allt vad det är..eller helt enkelt låter någon hjälpa mig med det. Nej, hörrni..sova var det, sova blir det! Hoppas på ytterligare tillfriskning imorn för då ska jag till synsam och göra syntest till körkortstillståndet..för nu jäklar ska jag ju börja övningsköra :D..haha stackars jonnie som ska köra med mig, undra om vi lyckas hållas sams :P..Men jag ska göra mitt bästa för att inte vara en mardröm att köra med hihi. Natti natti :)

old school

Jag har kommit på mig själv fortfarande typ älska ace of base..dom är så jäkla oold men jag kan bara inte tröttna på dom låtarna, dom är ju så kult och bara sjukt bra! Så nu sitter jag och lyssnar igenom min gamla skiva jag fick en gång i tiden haha..dock ska jag lägga mig vilken sekund som helst, febern börjar ta över mer och mer, plus att jag behöver rensa upp i näsan med lite nässpray känner jag.

Var ju tvungen att gå hem tidigare från jobbet idag också..vart inte så glada miner där men fan, vad ska jag göra? Stå och snora ner varenda kund samtidigt som de känns som att jag håller på att svimma?! Nej tack, då får folk bli sura men jag tänker inte offra mitt liv direkt för det här jobbet kan jag lova för det är inget man har tillbaka för iaf.

Nu tänker jag vila upp min arma stackars kropp och ringa sjukan imorn så jag kanske kan få någon klarhet i varför jag blir sjuk typ..helatiden?! Natti natti på er.

lovely ace of base

jobbsöndag+sjuk igen

gokväll..har lagt mig i sängen med lite tjockisgrejer och datan på det plus mamma mia på tv, känns helt okej efter att ha jobbat idag plus att jag är superförkyld..igen. Jobb är lixom inte gjort för att hållas på med på söndagar och det vet alla, söndag betyder ju typ vilodag..men men det är ju tur att man tjänar det dubbla på det iaf.

Jag har dessutom sån sjuk ångest för hur jäkla mycket pengar jag gjort av med den här månaden, det är helt absurt. Och det mesta är på mat för att jag helatiden köper mat för dagen typ..och alltid färdig mat eller frukost och det syns rejält på kontot kan jag säga. Jag behöver verkligen en stabil punkt i mitt liv just nu när jag har alla mina saker och kan köpa mat och laga mat, ett eget hem är nog mer exakt vad jag behöver.

Har hittat en jättebra lägenhet men den ligger dock ute i norrtälje och jag är ju lite halvskeptisk att flytta dit men aa vi får se..kan ju inte forsätta såhär iaf för varken jag eller min kropp mår bra utav att hålla på att flyga och fara runt överallt varje dag nästan.

nej hörrni, nu blire lite mer ostbågar och hallonsoda, puss!

aaaaaaajjj

hej på er, inatt har jag legat med världens värsta mensvärk plus att jag vakna imorse och det vägrar ge med sig hur mkt ipren jag än trycker i mig. Har verkligen legat i fosterställning typ och bara kvidit.. :( Dock känns det väll lite bättre nu iaf.

Sitter iaf och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet snart så vi kan ta en sväng in till norrtälje och kika lite. Jag hittade dessutom en superfin lägenhet nyss men den hade ingen balkongjävel så där sprack det :/..men men, bara leta vidare. Nu ska jag göra mig iordning lite..puss!

läskiga människor på tåget

goderkväller..kom hem för ungefär 1½ timme sen eftersom jag jobba sent. Dock när jag kommer till VH så kliver de på en kille som sitter och råglor hela resan och så fort jag kollar mot han så ger han feta flinet..iaf så satt jag och kolla mina scheman å lite å så och helt plötsligt så sätter nån sig brevid mig och vem kan det vara? JO HAN som glodde såklart som innan hade suttit längre bort. Iaf så frågar han vad jag heter..och jag blir bara chockad och bah: Eh, vad jag heter?!.. Aa Jennie, vadåra?! Han bah, ahaa aa jag tycker jag känner igen dig, har vi träffats förut eller? Jag bah: hm näääe skulle inte tro de, jag känner inte igen dig iaf. Så då fatta han väll dissen och typ: aa nej okej..och vandra iväg och satte sig på sin plats igen hahah..heeelt skum asså. Och sen forsatte han bara sitta och titta mot mitt håll med ännu större flin så när jag insåg att han skulle gå av på samma station som mig var jag tvungen att ringa jonnie för man vet fan aldrig om det är nå jävla knäppisar..för vem gör så lixom?!

Aja, nog om weird människor..träffar på alldeles för många sånna på jobbet iaf :P..Imorn är jag ledig som sagt och jag funtar på att göra en smörgåstårta, fatta va gott! Men får se vad jag orkar och har lust med..natti natti på er!

jobb

godmorgon alla solstrålar..eller god förmiddag :P.. Ska äta lite snabbt strax och sen åka iväg och jobba, börjar inte förrän kl 14 så fick en rejäl sovmorgon. Kommer nog åka till mamma ikväll efter jag slutat eftersom jag är ledig på onsdsag. Är sjukt sugen på att göra blonda slingor i mitt hår så ska nog försöka ta mig an det och se vad det kan bli haha..antagligen helt misslyckat om jag ska göra det själv.

nej hörrni..nu blir maaat. PUSS

ser jättetrött ut men kände att det behövdes lite bilder till bloggen :P




hungrig?

Fan det är något fel med mig..Heela dagen igår så var jag så jäkla hungrig, jag köpte cheeseburgare och efter 2 timmar köpte jag en till fast jag ätit rejäl middag..Och samma sak idag nu, jag har ätit ordentlig middag och ändå har jag tryckt i mig två stora polarkakemackor och godis och chips :| och det finns lixom inget stopp. Jag läste nyss ordet ägg och vart heelt sjukt sugen på både stekt och kokt ägg..fyfan gott! Jag kommer bli riktigt fet om jag forsätter såhär kan jag säga.. Nej nu ska jag lägga undan chipspåsen och borsta tänderna istället! Gonatt..

söndag

jahapp så var ännu en helg över..så som jag sett fram emot den här lediga långhelgen och så gick det så fort :/ Jonnie åkte iväg för ca 2 timmar sen kanske så nu sitter jag ensam i kallhäll, usch och fy för att behöva sitta helt själv i en lägenhet såhär. Har suttit och kollat lite på The happening på 4an men har sett den förut så jag har haft datan brevid och inte hängt med till 100..

hursomhelst så i fredags åkte jag till haninge med mamma och kolla lite, sen drog jag och mötte upp jonnie i västerhaninge för att dra vidare till tessan..det va riktigt trevligt där, dock fick jonnei migrän när alla skulle dra ut typ så det vart inge utgång för oss men det var rätt skönt faktist. Sen på lördan åkte vi ner en snabbis till mamma och sen vidare till kallhäll och sen in till stan haha..jävlar vad jag ALLTID åker runt över hela jäkla stockholm känns de verkligen som. Vi mötte iaf upp jonnies brorsa och hans tjej, satt på laughing duck tills sista tåget gick sen hem och sussa för att ha haft en riktig slappdag i sängen..myyyys!

Nu ska jag ge mig på att göra klart min matlåda tills imorn, puss!

torsdagsjävel

hej, jag har tyvärr haft ännu en dålig dag..va händer med mig och dåliga dagar lixom?! jag är verkligen inte den som brukar ha dåliga dagar ofta men nu bara öser dom in känns de som. Hade en halvdålig dag på jobbet och slutar med en diff på -800kr, Grattis Jennie! Jag tror seriöst nån har snott dom ur min kassa..eller nåt. Sen har jag vart allmänt nere för att jag inte kan hitta en lösning på ett just nu livsavgörande problem (lät kanske lite värre än vad det är), men det är en sjukt jobbig grej för mig iaf. Grejen är att jag älskar Jonnie messt utav allt i hela världen och han älskar mig och vi vill vara med varandra (såklart!) Och vi vill givetvis bo ihop..men här kommer grejen, jag vill ha han, min mamma och min familj och mina vänner..en blandning av dom och jag skulle va sjukt nöjd, men det vill ju han också plus hans älskade fotboll (min största rival ;) ) och dessa människor och saker ligger ju en bit ifrån så ja det blir problem. Men men..känns som vi lagt allt lite på is nu men jag vill inte lägga saker på is egentligen..jag vill ha min jojje och en fin lägenhet and so on..typ NU! :/

hursomhelst, ville bara få ur mig mitt lilla grubbel..imorn ska vi fira tessan med en utgång..kommer nog bli jättekul och så kommer älskling hit också + ledig helg, kan det bli bättre? Ska dessutom ha en heldag med mamma under dagen också..blir väll en sväng in till farsta eller så..myyys. Får hoppas fredag den 13 håller sig så långt bort ifrån mig som möjligt :) natti natti

jobb imorn

jahapp, 2 dagars ledighet gick ju på 2 sek känns de som, dock ska jag ju bara jobba imorn sen är jag ledig fredag, lördag,söndag så ska inte klaga allt för mycket. Sitter och funderar på att måla mina naglar i nån snygg färg..Hittade ett svinsnyggt nagellack som Ida tipsa om som de va typ bara glitter i och fanns i olika färger så idag när jag gick ner på kicks så hittade jag det, superfint men kosta typ 150 spänn och jag veet inte om det är såå kul att måla naglarna :P så jag skippa det tills jag blivit rik.

Annars har jag inte fått så mycket annat gjort, har kolla på tvprogrammet våra pinsamma kroppar och dom visar verkligen ALLT där, och jag höll på att kräkas flertalet gånger verkligen men rätt intressant att se vad kroppen kan lyckas utveckla för äckliga grejer.. Kommer säkert drömma om det, haha :P Aja, nu ska jag sova lite så det kan få bli fredag nångång så jag får träffa min bejbi <3 gonatt!

maaat

hej på er, har hunnit med en del idag..färgade min hemska utväxt så den vart liite bättre iaf..dock var tanken att få bort de röda i mitt hår också men de lyckades jag inte med. Efter det var tanken att jag skulle träffa Emma men hon ringde ett tag efter och sa att hon skulle göra nå annat så jaa, what to do?!

Istället ställde jag mig och lagade riktigt god lunch till mig själv..fick bli pasta med pastasås med räkor och lite grönsaker i, vart helt okej :) Så täntke lägga upp min lilla matlagning på bloggen så den får lite fina bilder iaf ;) ..

började med att  hacka vitlök,squash,paprika och purjolök


sen slängde jag i allt i stekpannan med lite olivolja och stekte tills det mjukna och hällde över lite curry


koka upp lite pasta medans..


efter det så hällde jag i en matlagningsgrädde, lite mjölk och lite maizenaredning så den fick lite bättre konsistens+lite fiskfond och en skvätt citron


sen när det kokat ihop 5-10 min och man saltat och pepprat lite så hällde jag i en burk räkor och rörde om lite snabbt bara, räkorna ska INTE koka då dom blir sega då..Hursomhelst så vart detta dagens lunch, smaskens :)

..

värsta dagen hittils på året. VARNING för bitterfitta :P

usch, idag har jag verkligen haft den värsta dagen på året hittils som sagt..började med inställda tåg, signalfel osv osv så att jag kom 15 min försent till jobbet. Fick en grinkund som drog ner mitt humör liiiite till, sen kommer nästa grej där det nämligen var så att mitt jobb förstår tydligen inte själva HUR man lägger in hur många års erfarenhet av jobbet man har när man börjar vilket påverkar ens lön vill säga, och detta missade min förra kassaledare att lägga in..eller hon snarare brydde sig inte om att ens informera ett knyst om det för att antagligen få det så billigt som möjligt, dock kom detta som en smäll nu ett år efter att jag jobbat här då dom höjt mig med 1 år och jag förstod nada eftersom du skulle vart 2, hursomhelst så för ca 1 månad sen så sa min nuvarande chef att han skulle fixa detta så jag skulle få pengar jag gått miste om retroaktivt..AA men nice, bra tänkte jag. Sen idag så kommer han och säger att det inte funkade så tydligen..SAY WHAT?!?!? vadå inte fuunkar så, det är ju mina pengar..fan va arg jag vart, snacka om att blåsa en..och hans försvar va: Man måste informera sin chef om det isåfall.. JAAA MEN HALLÅ?! svårt att läsa mitt CV och se vad jag gjort tidigare??? åååååh varför ska människor som sitter liiite högre uppsatta ha liiite mindre hjärnceller undrar jag fan ibland.

Hursomhelst, när jag slutade klockan 18 och va fetingtaggad på att bara dra hem till mamma och ta de lungt så diffar min kassajävel på nästan 5hunka vilket medför EN JÄVLA MASSA KRÅNGEL som tog ca 1 timme att lösa och då gick allt bara åt helvete, att jag slutat röka existerade inte när jag väl kom ut..rökte typ 3 cigg i rad och efter många om och men så hamna jag äntligen hos mamma iaf. Sorry för en heel del gnäll..alla dagar är inte som denna men denna var hemsk!

Nu tänker jag iaf äta något och sova för att vänta in en ny och förhoppningsvis mycket bättre dag :), gonatt!

nyår

jahopp, så har man jobbat klart..kommit hem till kallhäll, fått i sig lite mat och ligger och tare lungt i sängen bara till sommaren med göran, så jäkla skön film haha. I helgen så var jag iaf ute i norrtälje med jonnie, i fredags tog vi de bara lungt sen i lördags vart det supergod middag som jonnies mamma lagat och sen drog vi vidare till norrtälje. Jag kände dock att allt var sjukt oplanerat och vi va inte med några som jag riktigt känner så ja, det vart ingen dunderkväll men helt okej..fick ju vara med min älskling och det är ju ändå huvudsaken på nyår..att vara med den man älskar :) dock tog jag inte en enda bild så har inget roligt att lägga upp i bloggen :/

Igår vart det bara lungt med mjukiskläder heladagen och bara massa myyyys, love those days. Men men nu ska jag kika min mail och se om mäklarn har svarat på mitt mail ang att vi ska få kolla på en lägenhet i norrtälje. PUSS


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus