tröött..

gud va trött jag varit hela den här morronen, vaknade vid halv 6 hemma hos tessan för att vi skulle iväg till läkarn så vart ingen sovmorron direkt plus att vi gick och la oss sent, så nu efter jag kom hem slockna jag typ direkt och sov två timmar..helt sjukt skönt.

Men men igår känns som jag hade fullspäckad dag, mötte först upp micka för en fika på stan så gick vi runt och glodde lite i affärer sen hem och käka snabbt för att sen dra vidare till Tina. Hon va barnvakt åt elvira och sen så käkade vi där. Sen var de bara snabbt hem, försökta söka lite jobb och sen ta tåget vidare till tessan, herregud vad jag hann med :P. Alltid kul att träffa vänner men de vart lite väl hektiskt kände jag. Aja nu ska jag börja ta tag i mitt berg av kläder så jag kanske får nån ordning här. Btw, så är de en sämst dag :( puss!

livets svåra val..

mot tessan.

så nu har jag duschat och fixat iordning mig så känner mig så fräsch nu :) Ska sminka mig lite nu bara sen skriva ett viktigt mail och sätta ett brev på brevlådan sen ta tåget mot tessan för att umgås lite tänkte jag. Imorn blir de enbart en massa jobbsök tänkte jag, de behövs verkligen. Men men nu ska jag röra mig vidare. PUSS!

....



om jag ska va ärlig så är jag svag för sånhär musik.. riktigt skön




landet

helluu..fick värsta impulsiva rycket i fredags när jag åkte förbi mammas jobb för att enbart låna hennes SL-kort att jag skulle följa med dom ner till vårat landställe. Jag brukar verkligen aldrig följa med dit för att jag vet att de är alldeles för lungt för min del och de finns inget att göra förutom att typ promenera å sånt där. Hursomhelst så följde jag med iaf och på lördan kom även min bror, hans tjej och min brorson hampus dit :) Så de vart trevligt iaf och så va jag ute och plockade massa kantareller med mamma så de vart helt okej.

Hursomhelst så är de skönt att vara hemma igen, är nere i nynäs nu dessutom så blir nog kvar här några dagar. Ska passa på att träffa tessan imorron tänkte jag och sen resten av veckan får vi se vad som händer..nånting vettigt ska jag försöka lyckas göra iaf. Aja, nu blire lite surfing on the internet och sukta efter fina grejer som jag ändå säkert inte har råd med nu :/ haha..
 
PUSS

ingen fiskelycka här inte :P

illuminati

säger det er något? ;) haha..tina har ju vart här hela dagen typ..har varit supertrevligt. Vi har suttit och prata massa tjejsnack, lite gamla minnen och sen suttit och kollat lite om som sagt illuminati och även hunnit med att äta sushi.

Men som sagt de där jäkla illuminati, fan va scaary asså. Kollade massa klipp på youtube och känns ju bara såå äckligt när man tänker efter att de kanske är så att de finns några som bara sitter och styr hela världen, så många symboler som finns precis öööverallt, googla bara tillexempel introt till svenska programmet "made in sweden" ni vet med baggarna och andreas carlsson..det introt visar en heel del symboler till illuminatin och de finns även med i allt ifrån filmer och serier från låååångt långt tillbaka till simpsons och allt möjligt, många artister osv har de med i sina musivideos osv, visst de kan säkert vara en slump men de känns lite vääl slumpmässigt isf. Finns även på youtube där dom viker till dollarsedeln som sett likadan ut i fleeera flera år där dom får till ordet osama och bild på när tornen rasar i explosion, lite sjukt asså.

men men..man ska inte tänka för mkt för då blir man väll knäpp tillslut :P
hursomhelst så har jag haft en jättetrevlig dag med bestis-tina :) nu ska jag strax kolla idol. PUSS!


torsdag.

Jaha, så var de snart helg igen då.. fan va snabbt dagarna går fast jag inte gör ett skit, helt sjukt. Aja har precis kollat klart våra bästa år så nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning lite och sen ska tina komma :), trevligt trevligt.

eeh, fick totalt hjärnsläpp nu och kommer verkligen inte på nåt att skriva så får uppdatera mer sen :P .. PUSS!

borde inte jag ha all tid i världen att blogga?

haha jo jag borde verkligen ha all tid att blogga men jag har gått och deppat ner mig nu till hösten, igen. Händer mig varje höst. Men idag är jag på riktigt bra humör och de har nog delvis med de fina vädret att göra, i love it.

Annars då, allt detta ståhej runt valet har fått mig att blivit totalt less på facebook och allt därtill då jag bara blir grymt irriterad på folk som uttrycker sig så otroligt korkat. Skulle kunna skriva en bok känns de som till alla som uttrycker sitt missnöje med att SD kommit in i riksdan men om vi säger såhär det här är det som kallas DEMOKRATI, lär er det. Och hade det inte varit några problem med invandringen så hade dom inte kommit in men nu anser en viss procent av folket att det är de och dom har fått sagt sitt, take it or leave it. Att reglerna ska skärpas tycker jag är självklara, bara för att dra ett av många exempel så finns de ingen anledning att anställa en person på ett sjukhus t.e.x som inte kan flytande svenska så man hör va personen säger vilket jag varit med om ett antal gånger, helt fel enligt mig..oavsett om dom har utbildningen så är språket minst lika viktigt.

aja från det till nåt annat..igår var jag och köpte gardiner till vardagsrummet och de vart verkligen hur snyggt som helst..nu behöver jag bara sånna där band att sätta runt så dom inte bara hänger :) Har även hunnit med att ringa den där jäkla alfakassan som jag skulle kunna strypa känns de som. Men men, nu blir de lite jobbsök och kanske ta mig ut på en promenad i de fina vädret. PUSS&KRAM!

skön skön skön låt..


såå gammal men såå bra..

tisdag..

..eller är det tisdag idag? jo det är de väll haha..det börjar bli illa när man inte längre har koll på vilken dag de är längre. Idag har jag iaf suttit och kollat jobb, vart och handlat lite, städat och skurat spisen så den vart som ny :). Har även hunnit med att kolla idol och nu ere nån utfrågning på alliansen på 4an som jag småkollar lite på samtidigt som jag sitter här och kollar runt. Rätt intressant att höra vad dom har att komma med, jag har faktist suttit och kollat en hel del debatter mellan olika partier just för att få lite mer kött på benen inför vad man ska rösta.

Tänker inte säga vad jag kommer rösta på för då får man alltid höra folks negativa påpekande men rösta ska jag iaf, tycker inte man kan sitta och uttrycka sig annars om att vi lever i ett dåligt system om man inte ens tagit chansen att rösta.

Aja, har inte så mycket annat att lägga upp i bloggen just nu då jag inte kan lägga in bilder men ska försöka få detta till en något mer underhållande blogg :)

grönan/hoffmaestro imorn

back in nynäs igen..har spenderat veckan i kallhäll, va som sagt och köpte lite ikeamöbler sen var jag med jonnie och jobba igår haha :D..dock gjorde jag inte så mkt men hjälpte till lite iaf så jag fick en glass efter för att jag va så snäll (A) annars har jag bara kolla runt bland jobb, laga mat och typ softa som vanligt. Men imorron blir de andra bullar haha, då blir det grönan och kolla hoffmaestro med min vanliga kompanjon som alltid, behöver jag ens berätta vem? haha men för dom som inte skulle veta så tessan såklart. Dock känns de ju som att de kommer vara huuur mkt folk där som helst så man får nog räkna med att trängas helt enkelt.

Aja, hursomhelst så hoppas jag på en trevlig tjejkväll som kanske kan lätta upp stämningen lite när allt inte gått som man tänkt sig :) får bara hoppas på att de inte kommer alltför mkt regn bara, för de vore ju grymt tråkigt.

Men men nu ska jag nog sova för att orka med morrondagen, puss!







söt bild från helgen :)

tråkiga vardag.

så var det tisdaag, tråkiga jäkla dag. Igår va jag med jonnie iaf och köpte lite nya möbler på ikea, vart verkligen jättefint :) Dock tog de timmar att få ihop skiten, herregud typ 1000 delar att få ihop, tur att han är en sån händig man haha. Aja, har inte så mycket vettigt att uppdatera med.. längtar tills på fredag iaf och hoppas tessan kan fixa barnvakt så blir de hoffmaestro på grönan, wohoo!

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch och ta fram nåt ur frysen som vi kan äta sen :) PUSS!

Söndag.

såå nu har baksmälla börja lagt sig, aldrig mer shottar säger jag bara. Hursomhelst så var jag och med tessan igår och uträttade lite grejer på stan och sen drog hem till mig och började fixa oss. Vi va verkligen helt otaggade till en början men sen kom micka efter ett tag så satt vi och tog de lungt, drack lite och spela kort och lite tjejsnack. Sen bestämde sig tessan för freja och jag och micka drog till mix.. Det vart väll ingen höjdarkväll direkt men det va trevligt :) Hursomhelst efter mix vart jag för full och skulle ner på stan för att möta tessan och röra oss hemåt. Slutar dock med att vi träffa på en helt rabiat pojkflicka som först står och hånglar upp nån nasty kille sen fråga jag lite fint om de va fest nånstans vilket jag tydligen inte borde gjort för då börja hon va asdryg och självklart så får hon samma sak tillbaka. Vart med andra ord ett jävla munhuggande och jag och tessan börjar dra ner mot stan men då kommer den här crazy bruden och springer efter och trycker upp sitt fula nylle mot mig och börjar totalflippa och dra i mitt hår och börja slåss..helt psyko verkligen.

hur somhelst så fick hon nog några smällar tillbaka och jag fick två blåmärken, woho! Men fan va arg jag va efter, jag hade lätt kunnat gjort något riktigt illa om inte tessan varit där och gått emellan..dock fick hon sig en smäll också i ansiktet men men vi överlevde hah.

Aja, nu fick jag precis hem mina sista grejer och det kändes bara helt sjukt jobbigt och jag mår bajs och känner att någon gärna kan få skjuta mig just nu så jag slipper gå igenom detta. Nej nu ska jag lägga mig under täcket och typ..dö. Hej då!

wash away all the tears..

sitter just nu och lyssnar sönder gramps morgan - wash the tears..när jag väl fastnar för en låt så repeatar jag typ sönder den, varför asså?! :P Aja, idag har vart en otrolig deppdag bara..både vakna och somna på helt fel humör så vart till att fälla några tårar helt utan anledning i princip, eller inte. Jag har såå mycket i mitt huvud så ingen anar hur mkt kaos de blir för mig i vissa situationer, känner bara press på alla håll som bara finns.

Men men umgicks iaf med tessan och barnen och åkte till jordbro och hämta lite grejer sen drog vi och käka lite i vh för att sen vänta upp mamma och lasse som hämta upp mig. Sen nu när jag kom hem så åt jag lite västerbottenpaj och hjälpte mamma med lite grejer inför deras resa imorn..dom ska till turkiet och jag är inte aaalls avundsjuk, dock enbart på den sköna värmen och allt därtill. Jag åkte ju till gran canaria med dom förra året och aa jag hade absolut kunnat åka bara jag och mamma men de funkar inte med alla i familjen för mig om man säger så, så detta år avstog jag.

Men men tog lite egopics igår när jag väntade på tessan så lägger upp lite :)
PUSS






fika på stan

såå då va man hemma igen..ska bara packa ner lite grejer och sen vänta in tessan ännu en gång hah.
Vi va precis ner på jannis och tog en fika sen skulle hon iväg på ett möte så tänkte följa med henne hem efter det, så otroligt tråkigt att bara sitta här hemma själv iaf så då kan jag lika gärna följa med dit.

Men men ska packa ner lite grejer nu så hörs sen. PUSS!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus