fixelifix..

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska börja göra mig iordning .. Har vart nere på stan tidigare, fick en fin väska av mamma å sen var vi å fika å lite myspys sådär :). Ska iaf festa ikväll me emmis m.fl..Jag hoppas verkligen det blir kul, känns som att jag inte har fått såå bra intryck av dom här festerna men de kan alltid ändras så bara att hoppas. Nej ska skynda mig på nu så jag inte blir försenad (som vanligt) :P PUSS!

människor ändras fan aldrig..

Speciellt inte i nynäshamn verkar de som, nog för att jag tycker de är skönt att vara hemma hos min familj och träffa dom men många av ens vänner klagar lixom på att jag aldrig är hemma, att man aldrig ses osv..men vadå? Är det bara upp till mig att höra av mig och hålla kontakten bara för att de va jag som råka flytta ifrån den här hålan? När jag väl är här så är de ett visst antal personer man hör av sig till men som skiter i att höra av sig tillbaks och de börjar man ju fan fundera på vad de är för vänner? Känns som att dom borde ha något större intresse av att träffa mig nu när jag väl har tagit mig hit och dom har vetat om att ja ska vara hemma den här helgen..men nepp, då finns de 1000 andra grejer att göra och sen vara med dom där 1000 andra kompisarna som man är med varje helg. Dålig stil enligt mig.. För jag har absolut inga problem med att vara med andra människor som jag inte känner lika väl..så varför inte höra av sig? vad är problemet lixom? Usch jag blir så trött ..känns så himmla värdelöst att sitta och ta sig tiden att åka hit när man ändå inte umgås med nån lixom. Aja, dom som känner att dom borde ta åt sig kan ju göra de..sen finns de en hel del som fortf håller kontakten minst lika bra som när jag bodde hemma och de känns mer som riktiga kompisar faktist, tyvärr. Men men sånt är livet.. Jag hade min chans att umgås med tina ikväll men eftersom (dum som jag är) trodde de skulle inträffa nåt med lite mer fart i ikväll så avplanera vi de och körde på imorn iställe då hon också hade andra saker att göra ikväll..men de va ju väldigt dumt av mig som trodde nå sånt. GAAH blir så less. Aja, nu har jag väll gnällt klart :P ..jävligt långt gnäll kanske men så blire. Får se om jag kan försöka hitta på något annat att sysselsätta mig med den "roliga" kväll. PUUSS! :)

bildeeer

lite egoopics för att jag har såå tråkigt!


haha jennie i det gröna :D




En liten pippijennie! :D

bilder från helgen.

Tänkte passa på att lägga in lite bilder ifrån helgen som va också :)

Mina girls :D Och en asskön bild på freddan hahaha, å sen min älskling såklart. Killarna var som sagt inte lika på för bilder som vi men några fick vi till,fast några fattas också.. :)

       

Ett år <3

Jag är verkligen suuperdålig på uppdatering känner jag så det här blir nog aldrig någon förmögen blogg i mitt tempo haha :P, jag får nog tyvärr skapa en annan karriär men det vore jäkligt nice att bara blogga lite under dagarna å tjäna fett me caash :D. Hursomhelst, i Måndags den 26/1 så hade jag och Jonnie varit tillsammans ett år :D, vilket känns som de gått väldigt fort faktist..massa saker vi gjort tillsammans och gått igenom osv. Hade egentligen gjort upp värsta planerna med bio,middag och mys med levande ljus å så men de vart enbart middagen :P, lite tråkigt kanske men ingen av oss hade en bra dag kändes de som men de vart iaf en trevlig middag nere på kinarestaurangen..supergod fyra små rätter först och sen glass med banan.grädde,strössel å massa chokladsås efter..t.o.m med ett litet paraply i, sweet.

Däremot så körde vi på bio dagen efter på söder, The curious case of Benjamin Button..svinbra film verkligen. 3 timmar lång så det vart lite segt att sitta stilla emellanåt men det var lätt värt de. Dom har gjort det så himmla coolt nä man ser Brad Pitt som både värsta gammlingen till värsta hunken lixom .. :P nice nice. Sen när vi kom hem så åkte jag och alexandra iväg på spinningen, asskönt :).

Så idag har vi bara vart i Hornstull på seminarium som hette kompetensinventering, kändes rätt värdelöst då resan dit och hem tar 2 timmar längre än själva seminariumet, men men..sånt man är tvungen att gå på för att få in pengar plus att det ger en hel del bra tips. Och imorn ska jag iaf åka till nynäshamn, känns som en evighet jag var hemma där så får e hur lång tid jag stannar :). Men nu ska jag nog gå ner och plocka sista tvätten. PUSS!




spinning!

Haha, japp tro det eller ej men en av världens lataste tjej har kört 60 min spinning OCH klarade dessutom HELA passet utan stopp, känner mig riktigt stolt asså :D. Alexandra och hennes mamma skulle iväg på det här i norrtälje så då passade jag på att prova och det va riktigt kul och skönt som fan att känna att man verkligen rört på sig. Så nu ska jag verkligen försöka ta mig råd att köpa ett terminskort och köra järnet så kommer jag snart ha värsta trimmade kroppen också haha :D ..

Annars har jag varit i Solna hela dagen från halv 10 till kl 3 typ och suttit och gjort massa övningar som jag antar ska leda till bättre tur i jobbsökanden och uppdatera CV å lite sådära. Men faan vilka retairds som går på de där asså, känner mig verkligen helt outside på de där. Det känns t.o.m som att dom som håller i det och jobbar där typ kollar på mig och jonnie ibland och undrar vad vi gör där :P ..

Nej nu blir det duschen och slaaapppaa som fan framför tv:n.. Jobbig men skön dag :P. PUSS!

...

Time to blogg..satt nyss och kolla på en asgammal svensk film, PS sista sommaren.. Inte alls bra faktiskt. Jag laddade ner den för att jag just hade för mig att den var bra men näe känns som jag måste blandat ihop den med nå annat. De som va mest kul och se va typ omgivningen inne vid plattan bla och kläderna osv :P.

Idag åkte vi iallafall in till solna (igen) på ett enskilt möte som höll på i ca 20 min, helt värdelöst enligt mig och något dryg handledare men men, han sa iaf att eftersom vi har hyffsat långt att åka och att de kostar för oss att åka varje gång så behöver vi bara åka in varannan vecka och vid seminarium som vi ska på t.e.x nu på torsdag i hornstull. Så de kändes helt okej faktist men vill fan inget annat nu än att få tag på ett jäkla jobb, känns som att jag mer än gjärna skulle sätta mig i nån konsumkassa bara några dagar i veckan iaf för att få ihop nå pengar och söka annat medans, men som sagt det är verkligen INGA som anställer just nu känns de som.

Aja, jonnie är på träning så de blir nog till att ta reda på världens hög av disk i köket och sen invänta avenyn :)
PUSS!

morgontrött?!

Shit, jag gick upp 7 imorse..det är nog det tidigaste jag gått upp på säkert ett halvår..men konstigt nog så kände jag mig hyffsat pigg när jag kom upp förutom att lampan inne på toan typ dödade mina ögon, så stog me massa kallt vatten och försökte få dom att vakna till :P. Men men sen åkte jag och Jonnie in till solna iaf på möte, vilket kändes rätt onödigt..åka typ 1½ timme dit och 1½ timme hem för att vara på ett möte i 45 min..känns som att dom borde ordna upp något närmre så folk slipper sitta och åka i en evighet. Hursomhelst så ska vi dit imorn igen iaf på enskilt möte så får hoppas att handledarn där känner till nå kontakter där dom söker folk som kanske passar mig :). Gjorde dessutom supergod mat till mig och älsklingen idag..kycklingfileé,ris,currysås och grönsaker, nyttigt och bra! Men nu ska jag nog försöka hoppa i säng och se om jag får någe sömn inatt iaf..känns som att det kommer lite väl onödiga tankar just när man ska sova men antar att man får göra sitt bästa för att bara stöta bort de. Sov gott :) PUSS!

Våran mumsiga mat idag :)

hard work work ..

Idag känner jag mig riktigt duktig, jag har tagit vara på den här dagen och gjort nånting bra haha, först fick jag och jonnie för oss att träna lite så vi drog fram en madrass och satt på hög musik (låter säkert hur fult som helst haha ) och han visade massa bra övningar man kan göra så jag träna massa mage, ben osv..kände verkligen på en gång hur jävla otränad jag är och hur mycket de lilla jag gjorde tog. Sen gick vi sådär supersnabbt upp till hinderbanan och Jonnie körde hela den medans jag gick brevid..det såg ut och va så himmla halt på vissa grejer så jag våga mig inte på de där, sen vart de en lika snabb promenix hem..riktigt skönt att komma ut och röra på sig framförallt. Så nu är jonnie på sin fotbollsträning och jag vid datan haha ..ovanligt.

Har dessutom kämpat mig igenom att fixa till designen på bloggen lite, ser väll iaf lite bättre ut nu? hehe..
så vad ska man göra nu då? Blir nog till att kolla någon film eller tv, like usuall .. :).
PUSS!

wiihoo

YES, äntligen kommer man kanske få in lite pengar iaf. Var på arbetsförmedlingen idag och vart inskriven i något som kallas jobbgaranti fö ungdomar. Kommer få sitta och åka in till ett ställe i Solna ca 2-3 ggr i veckan kanske och typ få all möjlig hjälp med att fixa ett jobb och dessutom så får man något som kallas utvecklingsersättning medans så nu börjar de faktist kännas något bättre på den delen. Bara hoppas på att man får tag på ett bra jobb när man är dä också så de inte blir nå skit som man inte trivs med för de är nog de värsta som kan hända för då sjunker min motivation på en gång.

Annars känns allt väldigt bra just nu faktist :) Plus att idag är det Prick ett år sen jag träffade min älskling för första gången, just den här dagen så vaknade jag upp i norrtälje som ett frågetecken och undra vart fan jag hade hamnat för ett år sen haha. Satte mig på en buss..tunnelbana..tåg och efter 2½ timme så var jag hemma, snacka om att jag undra vart fan jag hade hamnat haha. Men de visade sig ju vara på ett väldigt bra ställe hos en helt underbar kille :) Så snart har vi ju varit tillsammans i ett helt år hihi..känns väldigt mycket för att vara jag faktist och många fler år ska de bli tillsammans :). Nej nu blir de antingen att städa upp medans älsklingen är på träning eller så tänker jag kolla på film. PUSS &KRAM


En fin bild hih ..fast stämmer inte riktigt nu men nångång så :D

palla rubrik.

En vaanlig tråååkig dag i jennies lilla liv ännu en gång, haha. Känns ungefär som att de är vad den här bloggen går ut på..jag borde nog börja skriva lite mer om helgerna för de är ju mest då de händer nånting. Men men hursomhelst så vart det ingen rättegång för mig idag..va alldeles föör trött så vart hemma istället och sov och tog mitt ett skönt bad med massa badkulor å badsalt å grejor..riktigt mysigt. Man får ju passa på när man är hemma i nynäs eftersom jonnie inte har nåt hemma hos sig :P. Sen va jag iväg till Tina en sväng och umgicks lite med henne och Sandra..trevligt trevligt. Jäävligt kallt ute bara men jag knata hem iaf, starkt av mig :D. Nu blir de nog lite datanördande och sova så åker jag nog tillbaka till mitt andra hem imorn ( eller ska man säga första hem? bor ju där betydligt mer än här lixom :P ). Aja godnatt allesammans, puuuss!

trötter.

Usch, idag känner jag mig verkligen helt slut  bara för att man för en gångs skull har gjort någonting och vart ute och rört på sig. Åkte nämligen in till stan och mötte upp Tiniwini som jag inte träffat på evigheter kändes de som..så vi gick runt lite i affärer och kika..hade tänkt handla upp mina presentkort men de va så mycket rea så jag visste knappt vart jag skulle börja titta så jag tappade shoppingsuget totalt och struntade i de :P. Så de vart till att gå och käka lite och sen vidare på bio. Vi tittade på Yesman, asbra film faktist..riktigt rolig. Sen drog vi vidare hemåt nynäs..kände att jag kan åka på rättegången som är imorn så då åker jag hellre härifrån. Men men, hursomhelst så var de riktigt trevlig dag annars..tråkigt att de va sånt snöoväder bara.

Annars har både jul och nyår vart jättebra, synd bara att man inte var friskare till nyår och kunde parta loss..men jag höll mig uppe till 1 iaf sen slockna jag :P. Sen fyllde ju min älskling 24 i lördags så var ute och firade honom lite då och käka massa smörgåstårta å goa grejor. Sen spelade han cup lördag/söndag också så han fick medalj och vart lagets bästa målgörare?! typ nå sånt ..haha. Så duktig så min kille..jag kommer nog få ett riktigt fotbollsproffs till barn när vi får en liten kille nångång :D hih.. Nej nu blir de nog till att sova om man ska upp tidigt imorn, känns som att de kommer bli en lååång och tråkig dag imorn faktist. Men men, that´s life. PUSS!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus