guldväder men humöret är inte med mig.

ååh ser ni vädret? Nu är de verkligen värme i luften..så jäkla härligt! Dock vaknade jag tidigt utav hemska mardrömmar och har sen dess sovit jättedåligt så gick upp för inte alls längesen :/ och jag känner mig verkligen inte på topp. Hade tänkt färga håret idag dessutom men får ta de en annan dag, känns inte som att jag orkar röra mig alls, känns som att tårarna sitter precis innanför och bara väntar på att nåt ska gå fel så de bara kan få komma ut..

Aja, halva dan känns ju som den gått nu så ska försöka mig på att göra en broccoli/potatissoppa och städa lite annars kommer jag ha ångest för att jag bara legat här hela dagen. Får se om humöret vänder senare så ska jag göra en lite mer positiv update.

tankar och funderingar

Just nu känns de som att jag nästan fått allt jag vill just nu, jag har en underbar pojkvän som ger mig så mycket underbart inkl en liten bebis tillsammans..fattas bara att vi skulle bo nånstans där jag också trivs lite mer ;p men norrtälje är inte så hemskt som de låter tänkte jag säga haha..nej men norrtälje är fint och bra, det handlar bara om att jag inte har "mitt" här.

Dock har jag så sjukt mycket oro och tankar/funderingar hur livet kommer bli, jag menar jag går mot något som kommer förändra mitt liv föralltid..det är nog inte så konstigt. Jag är ju van att hålla på och planera in allt man ska göra till sommaren nu som festa med kompisar, åka på nån festival kanske osv..men denna sommar kommer bli allt annat än vad jag är van vid. Jag kommer inte köpa en enda snygg sommarpartyoutfit med all garanti haha, jag kommer ha de vääldigt lungt helt enkelt och antagligen vanka mig fram lite halvstor sådär :P Men det är de värt! Det är bara en väldigt stor omställning.. Jag har så mycket tankar och undermedveten oro som tar ut sin rätt i min sömn och mina drömmar..känns som att jag borde ha smält detta lite nu men min hjärna typ bubblar över av saker.. Vad ska vi köpa? När ska vi köpa de? Hur ska vi fixa i lägenheten? Hur i helvete ska jag kunna föda överhuvetaget?! plus mycke mycke annat.. Hur lyckas folk med detta på bästa sätt lixom?

Aja, mycket tankar som sagt.. Kan ju passa på att berätta min dag också, mötte upp ida och drog ner på stan och mötte upp sara för en fika på landkrabban sen tog vi en sväng i dom få butiker som finns och sen drog jag och ida hem till mig för lite tjejsnack, mys! Kolla hennes blogg btw..blivande faster till lillen ;) www.idaengstrom.wordpress.com 

Nu ska jag mysa vidare med mina vindruvor och naturgodis, nyttigt och bra för en gångs skull :)



Tog första fotot på magen idag också..börjar synas lite nu va?


sen har jag köpt en grym olja mot bristningar och liknande, bara hoppas att den ger effekt.

hos mamma

hej! Igår kväll efter att jag jobbat så länge så åkte jag ut till mamma eftersom att jag inte vart här på ett tag, slocknade i princip så fort jag kom hit. Men sen imorse så mötte jag upp emma så tog vi en fika, uträttade lite grejer och kika runt lite i centrum men hittade dock inget intressant alls. Följde även med henne hem en sväng sen åkte jag hem och väntade in mamma och lasse och därefter så känns de som att kvällen försvann lika fort..höll på att baka citron&marängpaj med mamma och prata massa sen va klockan redan 21 så nu har jag lagt mig i sängen och bara surfar runt bland massa sidor.

Det är ju en hel djungel verkligen om alla gravidsidor..har kikat runt lite på familjeliv osv men jag är inte direkt den som sitter inne och skriver i massa forum, jag kan gärna läsa lite vad andra skriver men de är sååå mycket så man tappar lixom tråden tillslut och ger upp hoppet om allt man vill få in i huvet. Jag tror att desto närmre BF man kommer desto mer intresserad blir man nog..Känns tråkigt att jag inte hitta nån tråd om gravida i norrtälje dock. Känner mig ju helt lonely där som dessutom knappt känner någon.

Såg att många redan börjar fota sin mage i typ v.7-8..jag har inte tagit en enda bild ännu men de syns definitivt när jag har tighta kläder men änsålänge känner jag mig bara väldigt uppsvälld :P

aja..de var lite tankar för dagen, skulle vilja att nån fixade en snygg header till min blogg också då jag har tänkt bli lite mer aktiv i den nu, nån som känner sig manad? :P Bara hojta isf.
Nu ska jag trycka i mig lite mer citronpaj, behöver ju inte direkt tänka på formen inför beach 2012 ;).. PUSS

ångest

fan vilken jobbig kväll de här vart, inget vart som jag planerat..hade hoppats på att ha lite myskäll med jonnie och kolla tv typ eftersom att jag jobbar jättelångt imorn och sen åker jag till mamma och kommer inte hem förrän fredagkväll :/ Men han hade inte sovit något inatt så efter middan så slockna han och jag har bara hållt på och donat här hemma och tagit en dusch. Plus att jag har fetingångest för hur jag ska orka med morgondagen, det är fan inte mänskligt att jobba 13fuckingtimmars pass och dessutom en halvtimme lunch under hela dagen, det är fan ett skämt! Aja, uppdaterar er antagligen på onsdag om jag har överlevt morrondagen vill säga.

klockan står på 04.20 så nu säger jag gonatt och hoppas på att jag kan somna, puss!

2 blir 3

Godmorgon allesammans..igårkväll bestämde jag och jonnie oss för att gå ut med våran stora nyhet, vi ska få en liten bebis tillsammans. Vi 2 ska bli 3..helt galet häftigt. Det har varit sjukt mycket olika känslor på en och samma gång, både en jättestor lycka och samtidigt livrädd eftersom man inte har en blekaste aning om hur det kommer bli. Men vi har trots alla våra duster varit med varandra i 4 år och de senaste halvåret har varit något helt annat än vad vi haft innan så kändes rätt givet att vi såklart ska behålla lillen.

Kommer förmodligen bli rätt mycke tankar om detta och allt runtomkring framöver i bloggen också, känns som att väldigt många fick sig en rejäl chock när jag av alla skrev ut detta, haha.. Tror att många ser mig som mer party/leva livet and so on och JA, det är jag..till en viss del. Dock har jag känt att jag tröttnat på att festa sista tiden innan jag ens visste att jag var gravid också, det är ju lixom inte som förr i tiden längre..man är ju inte 17 längre ;) Och jag vet att detta kommer med ett väldigt stort ansvar och en helt annan livsstil MEN vi är två om detta och vi har en massa föräldrar och syskon som bara läängtar efter att få vara barnvakt haha så någon utekväll blir det nog som förälder också, man blir ju inte 20 år äldre lixom för att man får en liten.

Hursomhelst på torsdag så går jag in i vecka 13..tycker det är lika spännande varje vecka att läsa om hur h*n utvecklas vecka för vecka, det är ju verkligen redan en människa som kan sparka och klämma sina små händer och allt vad det är, helt sjukt häftigt!

Hursomhelst är jag ledig idag och måste tyvärr ta tag i den extremt roliga tvätten..imorn väntar 13timmars jobbpass och som ni förstår så är dessa dagar jobbiga i vanliga fall men blir nästan 10 ggr värre just nu när man är så trött och har ett konstant behov att få i sig något att äta annars blir de ett illamående som inte är av denna värld. Nu ska jag springa ner och hoppas på en ledig tvättid :) PUSS!





Långledig

Hej!! Börjar med att säga att jag skriver från mobilen så ni får ursäkta ev stavfel. Nu känns de som vi är klara med påsken också.. Jag har bara vart hemma i norrtälje med jonnie och vart hos hans familj både påskafton och påskdan.. Blev bjuden på en massa smaskig mat, jag skulle absolut kunna tänka mig mer påskmat.. Man hinner inte bli less på den som vid jul. Annars har vi tagit de väldigt lungt med massa gott och tid för oss <3..

Nyss lagade vi pasta carbonara vilket va väldigt simpelt och verkade gå hem hoss jonnie också, ska nog göra lite kärleksmums snart också.. Så jäkla gott! :p om man inte dricker eller röker längre så får man väll ändå lägga pengarna på god mat och lite extra gogrejer då och då :p

Nej nu ska jag försöka få med jonnie upp från soffan ;) pusshej!

Här får ni lite blandade bilder från maten idag och från påskafton :)

matlagning

Hellooaa, har precis slängt in maten i ugnen..vart sen middag men eftersom jag slog till på storlunch med ida på thai så har jag inte känt mig så hungrig. Hursomhelst vart de makaronipudding med lite olika korv som kabanoss,chorizzo osv plus lite nyttigheter(grönsaker), får se hur det smakar men de blir bra i matlåda om inte annat. Imorn blir de jobb i 10½ timme..känner nästan att jag hoppar av lycka, eller?!

aja jag hissar fan mig själv den här veckan som står ut med detta så som situationen ser ut nu, man får se till att berömma/belöna sig själv när man känner sig duktig så känns de alltid lite bättre :P.. Som idag när jag gick ner till sjukhuset och mötte min fobi igen, som tur var va jonnie med mig..blodprov i armen! FYFAN! Men efter lite tårar så gick de bra tillslut och jag fick hålla jonnies hand helatiden så kändes lite bättre iaf. Och sen vart de ju belöning med thaimat :P så ska de va!

nej nu ska jag vänta in maten..ikväll blir de sova tidigt så att jag orkar med hela långa dagen. PUSS!

Hos idapida

Shohoo.. Sitter hos ida nu, hon har fixat mina naglar.. Vart superfint :) sen har vi vart upp på baan thai och käkat massa god mat, riktigt tjemys. Senare ska jonnie hämta upp mig och kanske hinna med att bli friserad av ida också, det kan hans långa lin behöva haha :p.. Jaja nu ska jag vänta på att ida ska måla klart sina naglar så ska vi dricka lite kaffe :) puss

less!

hej på er, usch idag är inte min dag..satt och kolla igenom mitt schema tidigare inför maj och jag vart så arg så jag koka..varför ska man ge allt för ett jobb som inte ger något tillbaka lixom förutom en massa pisstider? Funderar starkt på om jag ska chocka alla snart så får dom lite att bita i tillbaka ;p..

Ja, hursomhelst har jag jobbat hela helgen så har inte gjort något underhållande alls förutom att ha mys med världens bästa kille vilket kan vara de bästa som finns vissa gånger. Nu ska jag försöka göra något vettigt tillsvidare..puss!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus