Maaaat

Ååh jag åt så himmla god mat nyss, gjorde wok som jag fick recept av ida och de tog sin lilla tid men de var verkligen supergott!!

2 dagaaaaar!

kan ni förstå?! 2 dagar.. det känns så himmla splittrat, ena stunden känns de som shit, 2 dagar kvar av att kunna göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill och bara tänka på mig själv medans andra stunden känns de som att 2 dagar kvar tills mitt liv börjar..på riktigt! Jag ska få de finaste man någonsin kan få och jag ska få uppleva något som är de finaste man kan få uppleva. Jag tror de sista väger över rätt rejält. Allt ska bara gå bra för oss också..vill bara ha de överstökat nu och ha han här och känna att jag klarat de och att vi mår bra, finns inget annat jag hoppas på mer just nu än att de ska gå bra och att vi ska må bra alla 3 sen.
 
Annars har jag fixat med papper och ringt samtal osv om föräldrapenningen osv, så på måndag går jag över på föräldrapenningen och hoppas att liten är här då :) då slipper jag allt med akassa, arbförmedling och allt skit, ska blir såå skönt!
 
Men men nu ska jag springa ner och handla lite inför middagen, blir kycklingwok som ida gav mig recept på, smaskigt! Får hoppas vattnet inte går på ICA hahah.. hejsvej!

Nya naglar

Hej på er!! Ingen bebis har anlänt än så försöker spendera dagarna med sånt jag inte kommer ha alltför mkt tid med sen. Så va iväg med ida tidigare idag till jysk och flygis och fika lite, sen drog vi hem till henne och danne så fick hon fixa mina naglar som för en gångs skull blivit lite längre utan att ha gått av..än :p så detta vart resultatet, riktigt tjusigt :D

akassehelvete!

åååh så arg man blir när saker inte går som man tänkt tack vare inkompetenta idioter och att man lever i ett samhälle där man måste heta abdullah mohammed i princip för att lyckas få igenom allt som heter försäkringskassan, a-kassa osv.. Men när en annan för en gångs skull måste använda sig utav de så ska de krångla så mycket som möjligt. Det är verkligen som alla säger, att få ut pengar från dom kan ta hur jäkla lång tid som helst och de är ingen som visar nån hänsyn till de, medans är de dom själva som ska ha pengar då jävlar ska dom in om max några dagar. Nej, jag får hoppas på att den här lilla bebisen tänker komma snart så jag kan gå över på föräldrapenningen snart..dock har ju de också att göra med försäkringskassan men de ska enligt papper vara klart och inga frågetecken så får lita på de.
 
aja, nu ska jag sura vidare och ringa upp idioterna imorn och be om en förklaring till den "stora" summan pengar som sattes in på mitt konto..hejsvej!

bristningar

haru suttit och googlat runt lite och hitta en massa bilder på gravidmagar med otroliga bristningar och egentligen är de ju inte konstigt, huden tänjs ju ut till max! Men de är så konstigt att vissa får de och vissa slipper helt, jag har ÄNSÅLÄNGE inte fått en enda bristning på magen, har fått två minismå på sidan av ena bröstet. Men sen har man läst om dom som inte haft en enda bristning och fått de en dag innan BF eller också i vissa fall där de kommit efter förlossningen när huden går tillbaka, så trots att jag är glad att jag inte fått nån än så känner jag mig absolut inte helt safe.
 
Dock tycker jag de är väldigt tråkigt att kroppen ska behöva ta massa smällar för sin lilla hyresgäst man har i 9 månader..men vad gör man inte för de lilla pyret :) Men men, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar tills jonnie kommer så ska vi åka upp till jysk och sen ha heeelgmyyys :) PUSS!

Längtan efter en utekväll!!

Jaa som sagt, jag vet att jag borde sitta här och längta efter mitt lilla pyre varenda sekund men herregud jag är jag och just nu längtar jag helt sjukt mkt efter en utekväll, absolut inte dricka mig sådär äckligt full som man kunde göra förr men ta lite viiin och cider, snacka tjejsnack och sen ha en skön utekväll bara.. De är ju guuuld värt!

Sen är de självklart att de överväger väldigt mkt nu att få min lilla men när jag känner mig redo och vågar lämna liten några timmar med jonnie eller nån så tänker jag faktiskt unna mig de :)

Bild

Passar på att bjuda på en bild från förra veckan på mig och tessan, hon ligger 7 veckor efter mig.. Syns att jag har lite mer put iaf :p

V.37+5

15 dagar kvar sen ska han vara här, jag känner mig tveksam.. Han verkar trivas därinne :p.. Här kommer lite nya bilder iaf, va tycker ni? Har han växt nått sen sist?

färgning av bryn och fransar

igår var städ och fix dag hemma och idag vart en fixdag av mig själv, har färgat både bryn och fransar eftersom jag är så jäkla blek i vanliga fall. Så kanske man ser någorlunda ut på förlossningen om man nu kan göra de? haha.
Nästa gång jag färgar får de faktist bli hos nån frisör som kan de där, för helvete vad de svider!! Tycker bara skiten åker in lite smått i ögonen men men..skulle dock velat gå och sola lite också men de är ju inte de bästa nu så får hålla mig blek ett tag till..
 
nej nu blir de matlagning, har en hel kassler som jag inte alls vet vad jag ska göra med.. PUSS!

slut på helg

jahaaapp..så var helgen över, inte för att de påverkar mig så jättemkt som inte jobbar men är ju så tråkigt att sitta hemma själv och behöva ta tag i alla tråkiga måsten hemma. Och nu känner jag dessutom att allt måste vara tiptop varje dag ifall dagen D kommer och vi ska åka in, då måste de ju nästan vara städat och fixa hemma tills man kommer hem med bebis.
 
kommer hem med bebis..?! Känns helt sjukt att ens skriva de, herregud vad nära de är nu!! Handlar bara om dagar nu tills jag och jonnie konstant är jag,jonnie OCH bebisen föralltid lixom :P galet! Mina enda fokusering just nu är att jag själv och bebisen ska överleva detta. Meen som alla sagt, man klarar de. Och man har ju människor runtomkring sig som håller på med de här dagligen så dom kan ju sin sak får man hoppas.
 
nej nu ska jag vika in tvätten, puss!

Lilla papi <3

Igår var en utav de jobbigaste dagarna på väldigt länge. Jag hade aldrig vart på en begravning innan och jag skulle helst slippa sånt för resten av mitt liv, de var så himmla sorgligt. Även om jag inte träffat min pappa på superlänge så känns de i hela hjärtat när jag satt där längst fram med mina halvsyskon som jag heller inte träffat sen jag var liten.

Tårarna bara rann helt okontrollerat och de va knappt så jag klara att titta på fotot som stod där utan att total bryta ihop.. Men hur jobbigt de än var så är jag glad att jag var där. Det var så himmla fint och jag tror jag så småningom kommer känna att jag fick ett någorlunda bra avslut iaf, sen är jag så himmla glad att en av mina systrar var så grymt stöttande fast vi inte setts på sålänge, de betydde mkt.

Sov så gott nu lilla pappa så får du hålla ett extra öga där uppifrån på mitt lilla busfrö som kommer komma snart.

han är mitt allt <3

alla dagar är inte en dans på rosor och idag är en sån dag..det är mycket överhuvudtaget just nu och man vill att vissa personer bara ska fråga hur de är eller kanske prata om sånt man behöver prata om eller bara visa att man finns där om man vill prata 24/7 och förstå en och varför man reagerar dumt i vissa situationer..de är ju en jäkligt påfrestande situation både psykiskt och fysiskt såhär långt in i graviditeten dessutom och bara den känslan kan göra en tryggare men idag har de bara vart tvärtom. Låg i sängen och kände mig helt nere nyss och så kände jag min lilla vilding i magen och fick verkligen en hel omvändning..även om jag är helt jäkla livrädd för att bli mamma och allt vad de kan innebära så kan inget uppnå den känslan och kärleken man känner när man håller sin hand mot magen och känner den där pyttelilla handen eller foten som trycker mot min hand..vi är såå nära men så långt ifrån känns de som. Du är mitt allt min lilla älskling och jag är helt övertygad om att du är den bästa killen någonsin!
 
jag ska bara lyckas hjälpa dig ut i den här smått galna världen så lovar jag att alltid finnas vid din sida lilla vän <3

städning

usch nu har jag nästan dammsugit överallt med hjälp från jonnie på de jobbigaste ställena som under sängen och mattan i vardagsrummet för där tar jag mig fan inte fram på något bra sätt alls. Nu ska jag bara vänta in tvätten och hänga upp den och sen börja med maten som blir tacos :) Känns alltid skönt att ha städat till helgen tycker jag speciellt nu eftersom sen åker jag till mamma på söndag och är där tills vi ska på begravningen på tisdan i uppsala. Imorn ska jag även in till stan med svärmor, ida och massa andra och äta gott på kohpanjang :) ska bli trevligt.
 
nej, nu ska jag forsätta så jag blir klar och kan ha fredagsmys, puss!
 

V.35+5

sticker och trycker där nere...

ja som rubriken lyder, han är helt gaalen därinne och snurrar och har sig som aldrig förr :| och det sticker och trycker nedåt som fasiken..har kollat runt lite och insett att just så kan de kännas när han fixerar sig eftersom de är ändå v.35+4 nu och han bör göra sig redo för utgång. Men känns ju ändå lite konstigt att han ska röra sig så pass mkt och fara runt när han bara bör trycka sig nedåt? Men vad vet jag, allting är ju första gången :)
 
annars var de marknad här idag så var ner en sväng med jonnie sen mötte vi upp svärmor som hängde med upp till oss på lite fika. Vart lite godisköp och snusköp för jonnie som man tydligen skulle "tillaga" snuset själv och vart mkt billigare än att handla doser helatiden så får hoppas de funkar för herrn så kanske han kan dra ner betydligt mkt på den kostnaden.
 
annars känner jag mig nog som de flesta gravida den här sista månaden, klumpig, ont och väldiga sömnproblem. Sover max en timme åt gången innan de är dags för kisspaus, otroligt frustrerande att aldrig få hamna i den där riktigt djupa sömnen och sen får jag dessutom problem att somna om och hinner bli hungrig så jag måste upp och käka något, så ja.. vila upp sig va de man skulle göra sista månaden..dock inte de lättaste :/
 
imorn ska jag ta lite nya bilder och uppdatera er med tänkte jag ;) natti natti..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus