varsegod.

Från mig till alla nyfikna hahah ..







Ingen superbra bild direkt, men fick ta min nya bikini för de är de enda jag har i min
storlek just nu förutom min fula sportbh såklart :P .. Men aa såhär blev det iaf, är
verkligen hur nöjd som helst. Jag har ju såklart andra bilder helt utan också men känns
inte som att jag skulle lägga ut dom på internet men där ser man ju verkligen hur skillnaden blev :)

Men nu fick ni ett litet hum om hur de blev iaf ;) PussPuss!

ny vecka,nya tag.

Halloojj :) Så var det måndag igen..inte för att det känns så otroligt stor skillnad från helgen just nu eftersom jag är arbetslös men känns ju fortf liite tråkigare. I lördags åkte vi iaf till sundbyberg till en kompis till jonnie som fyllde år, vart väldigt trevligt faktist. Kände inte en kotte i princip men alla var ju trevliga så det slutade bra. Dock vart de nog lite för mkt dricka för innan vi skulle ta tåget hem så käka jag och jonnie varsin fet hamburgare m räksallad å grejer och den åkte tyvärr upp lika fort igen när jag kom innanför dörren hemma,usch!

Så hela dagen igår vart det iaf bara till att ta de luungt och på kvällen vart de pirra och sen drog vi till andreas och mia och kolla film, mys mys :) Så idag har jag först sovit ut och sen städat i princip allt som går att städa i lägenheten änsålänge sen åkte jag ner till nynäs så nu får vi se hur lång tid jag blir kvar här, ska försöka kolla runt lite vad som händer på valborg..vill göra nåt kul men har verkligen inga planer. Så om nån har nån idee så ere bara säga till :D Nu blire tv:n. PUSS!

stan.

nu drar vi in till stan och förhoppningsvis hittar nå fynd ;) ..
Ska hoppa in i duschen nu så jag hinner iväg till tåget.. Ikväll blir det nog att dra till jonnies nån kompis som hade fest, sen får vi se hur det slutar :P. Nej, har inte så mkt vettigt att säga nu, See ya in the city! PUSS!

henok achido - high on life  <3

Torsdag.

*skriver,suddar,skriver,suddar* slutar tillslut med att rubriken blir dagens dag iaf, hatar att skriva en rubrik asså.
Hursomhelst, idag har jag umgåtts med Tina..vi har bytt massa par jeans..hon fick massa av mig som jag inte kunde ha och jag fick några av henne, super! Sen har vi bara tagit det lungt och jag rensade verkligen heela min byrå här hos mamma och nu ligger allt som jag ska ha kvar i världens berg på sängen för att jag inte gjorde klart det och jag borde verkligen gå och lägga mig nu :/ Men men, får ta tag och vika ihop det när jag är färdig här eller så åker väll allt ner på golvet så länge :P.

Ska ju dessutom hinna med att smörja in mig med BUS idag hade jag tänkt eftersom jag är så jäkla blek, fyfan va hemskt de är att vara så vit i hyn..så inte jenniestyle hahaha. Nej men hade de inte varit för att de inte är så bra att sola ärren så hade jag nog gått och solat solarium nångång då och då nu till våren men känns inte som jag vill riskera att ärren blir fula för de så får fuska sålänge med brun utan sol.

Aja, imorn ska jag dra hem till kallhäll,träffa min honeybunny..göra lite suuprise till han och sen blir det nog en lugn kväll till talang förhoppningsvis. Har även vart duktig och gjort min deklaration, men de enda jag undrar är hur vet man vart pengarna kommer in eller aa, hur får man dom lixom? aja.. får väll ringa banken eller nåt imorn och fråga. Nu blire till att plocka kläder och sova :) PUSS!

Onsdag

shuuuluuluu..idag åkte jag iväg med tessan och hennes lilla hampus till haninge och så vart det lite shopping, för mig vart det dock bara en slags myskofta typ och för tessan lite blandat. Sen drog vi hem till henne i skitvädret och va heelt dyngsura när vi kom in och mina vackra skor som de var hål i hade gjort så mina strumpor var plaskvåta så fick låna ett par nya av tessan. Sen drog jag hem när mamma och lasse åkte från jobbet så jag fick schuss och slippa dra till buss/tåg igen.

Är väldigt glad att läkningen i mina bröst börjar kännas mycket bättre..dock har det uppstått nya problem som är mindre kul. Nog för att jag var förberedd att de kunde bli komplikationer men detta vet jag inte om de ska räknas som komplikation eller bara allmänt fel. Har nämligen börjat märka en hyffsad skillnad i storleken på brösten, det vänstra känns för mig iaf som hyffsat mkt större. Det är de bröst som jag la in mest i också eftersom jag hade en liten skillnad sen innan men de här va något jag tog upp innan operationen också att jag tyckte 50cc va mkt i skillnad på implantaten (400/350) eftersom jag hade en så pass liten skillnad från början men han sa att det skulle bli bra så klart man måste lita till sin kirurg. Men är detta något som kommer bli helatiden så hoppas jag fan att han fixar detta gratis för att för mig är de ingen komplikation utan ett fel av honom.

Men men..sen så är de ju också så att de tar ett halvår för brösten att bli helt klara och hur gamla är mina? 2 veckor idag. Så egentligen borde jag nog inte oroa mig eftersom dom kan läka olika/vara olika svullna osv och sen jämna till sig..men det är ju iaf något jag ska ta upp på mitt återbesök.

Men nu blir det sova så ska jag träffa Tina imorn :) PUSS!

deppigt och onyttigt

som sagt, rubriken säger allt ..har nyss smällt i mig en blåbär/hallonmazarin som va nå helt fruktansvärt god så jag tror fan jag måste ta en till. Känner mig deppig pga en hel del så där av mitt tröstätande, jag som alltid slutade i princip att äta förut när jag vart deppig har gått över till fettostyle och tröstäter..inte bra.

Nej ingenting känns bra eller går bra..mitt liv kan stå för sig själv och skräpa just nu. Vore så gryymt skönt om saker och ting bara kunde vända..ha det perfekta förhållandet med den man älskar,hitta något att göra på dagarna som man trivs sjukt bra med och dessutom tjänar pengar på, sluta ha ont i mina bröst(som dock är väldigt snygga), kunna sova på nätterna utan att vakna tio ggr av att ryggen håller på att gå av på mitten osv osv osv..deppigt? JA!

Jag veeet att många vill se nån bild efter att jag gjort bröstförstoringen och jag ska lägga ut så fort jag har min data igång, kommer ju självklart inte lägga ut en helt utan kläder men skillnad ska ni minnsan få se ;) Ska försöka leta upp nån gammal bra bild också så man har lite före/efter att jämföra med.

Men men, kanske sova snart då om man ska upp imorn och ringa massa samtal och sen dessutom dra vidare till tessan, blir nog skönt att dra dit och prata av sig lite :) Men sov så gott hörni,PUSS!

måndag

Så var det ännu en vecka..jag ha fortf ont och tycker detta ska börja gå över nu så jag kan få må lite bättre, min rygg på nätterna ska vi inte ens prata om, sover fortf bara 2 timmar ungefär, ibland mindre och sen måste jag sätta mig upp en stund och sträcka ut mig osv för jag har så ont.

Men men, jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag..sitter hemma i kallhäll nu men ska nog röra mig mot nynäs snart..måste dit och byta tejp på ärren och lite annat. Men kanske skriver nåt sen ;)

PUSS!

ingen dans på rosor

Idag är jag leess leeess och åter less på det här, har känt mig hyfsat mycket bättre men den nya sportbhn tar kål på mig ..så fort jag sätter på den så är de som att någon tar en kniv och seriöst skär i heela fucking underdelen av ena bröstet, det gör så groteskt ont så jag får knappt luft. Va tvungen att byta till den gamla bhn direkt, förstår inte när detta ska försvinna..jag antar att det är för att den nya bhn sitter tightare över ärret men ändåå. Och när jag ringde kliniken imorse och berätta om de så sa hon att de antagligen är ett stygn som gått upp på insidan, fyfan va great! Nej hörni, ingen dans på rosor att operera brösten.. känner mig ju självklart vääldigt glad över dom men den här smärtan som sitter i ena ärret nu är inte att leka med.

Och som att det inte vore nog med de så har jag andra problem också, inte med brösten men med en viss person, vad ska man göra egentligen? BLÄÄ orkar inte, nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag tror jag. God natt!

sportbh inköpt.

Så har man införskaffat en ordentlig sportbh också..vart dock väldigt chockad när jag provade och insåg att jag kunde ha 75D, herregud! Jag stog och titta på den innan och sa till mamma att den här ser ju helt gigantisk ut, den kommer va aaalldeles för stor..men icke sa nicke, den satt ju perfa. Känns som den gav riktigt bra stöd också så de blir nog bra. Har inte börjat använt den än dock..satte på mig den när jag kom hem och fick plötsligt helt sjuukt ont i ett utav ärren, vet inte om de va för att den satt lite tightare och tröck emot och jag hade inte tagit smärtstillande på ett bra tag så fick så ont så jag la mig ner och börja gråta. Men efter jag bytt tillbaka till den gamla och lite smärtstillande och sömn så kändes de bättre så imorn kanske den åker på :P

Hursomhelst så börjar jag lessna på att gå runt här bara..vill att de ska börja kännas någorlunda iaf så man kan ut och gå och göra nånting, vore skönt. Men men får stå ut ett tag till.. Nu blir det nog sängen och försöka få lite sömn. PUSS!

bättre/sämre

heelloo :) Gud vad dagarna gått fort sen operationen ..känns redan som jag haft dom här brösten sen långt tillbaka, man vänjer sig sjukt fort. Hursomhelst så känns de självklart bättre för var dag..dock känns nätterna bara värre och värre..natten som var kunde jag knappt sova ett skit. Somna i en halvtimma och sen vakna igen för att min rygg är paaaain paaaaain PAAAIN! Helt sjukt vad ryggen tar stryk av detta..börjar fundera på om jag fårr nå slags muskelinflammation i ryggen också för de är på ett ställe som de pulserar konstant..så när jag väl ligger så får jag ha högt med massa kuddar ett tag för att sen byta och ligga rakt ut å så håller man på i princip hela natten så blir inte mycket sömn :(

Men men, tog mig ner på lindex igår iaf och kolla sportbh, hittade en i 75C som jag försökte få på över mitt tunna linne jag hade på mig för att slippa hålla på dra av och på så mkt men den gick inte över och de gjorde bara maasssa ont så slutade nästan i tårar och den åkte av lika fort :P så får nog göra ett nytt försök om några dagar :)

annars så känns de bra än sålänge och jag hoppas för var dag som går att de inte ska börja dyka upp nå konstiga komplikationer. Det som känns mest är när man går och det i princip känns som att implantaten är påväg halvvägs ut från ärren..veery nasty. Så ser ni mig ute och går och håller mig för brösten så förstår ni haha ..kan inte gå i princip utan att hålla i under för att de känns så obehagligt. Men men antar att ni bara väntar på att jag ska lägga ut en bild men nej, jag håller mig tills dom är i bättre skick..och vem vet, jag kanske har en anonym blogg där jag lägger ut bilder om hur de går helatiden som ingen vet om? ;) ooops..

den efterlängtade uppdateringen..

antar jag med alla sms jag fått där det undras hur de har gått :P ..
Det har gått bra måste jag säga..Jag har sjuuukligt ont och har inte min bärbara här hemma i nynäs nu
så blir till att sitta vid den stationära som har tangentbordet en bra bit upp vilket är en otrolig smärta så
blir till att skriva med en hand nu ungefär vilket tar en himmla tid, så blir inget långt inlägg.

Hursomhelst efter många svimattacker,andningsproblem och otrolig smärta så lyckades jag komma hem igen MED ett par nice boobs får vi hoppas haha. Är inte lätt att urskilja nu hur dom kommer se ut för dom är svullna som satan.
Mitt största problem just nu är smärtan såklart och sen de värsta att om jag lägger mig ner så kommer jag inte
upp överhuvetaget, det går inte på något sätt verkligen..helt handikappad. Så nu ska jag försöka hålla mig
uppe till halv 12 sittandes så jag kan ta mina smärtstillande och sen försöka sova (på enbart rygg :( ) tills mamma går upp imorronbitti och får hjälpa mig upp då, sen blire till att vara sittandes hela dan imorn tills dom kommer hem igen annars är jag fast :( Men men..nu orkar mina små armar och muskler inte me detta längre..men nu fick nu lite update iaf :) KRAM!

kill me!!

Descutandusch avklarad och hela jag känns som en torrboll..jag får inte smörja in mig med nån lotion eller nånting och inge vanligt schampoo/balsam så mitt hår är ja, torrt!! Jag är helt sjukligt nervös nu och Lii messa precis och sa att hon också gjort duschen nu så ja..nu är allt i min kirurgs händer känns de som..Mitt mål är att klara av att få droppet insatt då de är min största fobi för sånt där men jag har iaf förberett med bedövningsplåster som åker på imorronbitti.. :P Nu blire till att packa..haha jag har inte gjort det än, ovanligt att jag är ute i sista sekund. Men men seeee yooouuu.....MAYBE! haha.. Nej klart jag ska klara det här :) Gonatt! PUSS

imorron gäller det!!

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va nervös jag är..helt sinnesjukt!! Frågan är ju om man överlever de här haha ..Ikväll blire descutandusch och sen försöka sova, lär ju aldrig kunna somna med alla tanka i huvet. 9.30 ska jag iaf vara där imorron..gud, jag vet inte ens vad jag ska skriva för att jag är så nervös. Kanske skriver nånting mer senare ikväll annars så blire efter allt antagligen :P ..Wish me luck! haha

PUSS

påsk :)

Shuululuuu..Har vart hemma i kallhäll nu några dagar eftersom jag jobbade sista dagen i norrtälje i onsdags så har inte haft någon data där men nu är vi i bergshamra eftersom vi ska åka kryssning imorn och äta massa gott. Så antingen imorron eller söndag så ska vi hämta hem alla grejer till kallhäll och då tar jag även med mig min data. Ska försöka hinna hem en sista sväng till nynäs också innan the D-Day haha..

Jag vart ju helt sjuuukt orolig i förrgår då de kom ut att implantaten som jag skulle operera in hade förbjudits över hela världen från paris för att så många sånna implantat hade spruckit och hade fel sammansättning eller va det va.. just dom inläggen från PIP som jag skulle ha. FYFAN om jag hade satt in dom för bara en vecka sen och sen hade de kommit ut att dom skulle förbjudas..då hade man ju inte fått liiite panik. Men men..nu blir det iaf menthors implantat ist..dom är tydligen godkända i USA osv så dom här ska vara riktigt bra, är bara orolig för storleken då dom inte riktigt har samma slags storlekar..men men de ska väll gå bra. Nu ska jag vara lite social under denna påskhelg hihi.. PUSS!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus